Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveiki,

kam nors praeina TBS UK mokėjimai? Šimtą metų neužsakinėjau, dabar meta kažkokią klaidą atsiskaitant kortele :(

Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 12 25, 11:23)
<p><span style="font-style:italic;background-color:rgb(249,249,249);"><p>Nu rytojaus Schowroome prasideda Crazydays nuolaidos:)) Tas pats kaip ventej, tik netaip greitai dingineja:)))</p><p>Kam reikia pakvietimu - rasykit i az savo meila:))))</p></span></p><p><span
</p>

As irgi parasiau laiskeli su prasymu atsiusti kvietima.
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2016 12 27, 11:33)
gal kas perkasi is uzsienio kontaktinius lesius?
kokioje parduotuveje? kaip su siuntimu?
noriu uzsipirkti vienadieniu, o pas mus jie lb brangus  bigsmile.gif

szkla.com paziurekit
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 12 27, 11:13)
Gavau zinute, kad nuo siandien prasidejo 4u.gif

Aciu 4u.gif gavau ir as jau biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(wgs @ 2016 12 27, 10:46)
<p>Sveiki,</p><p>kam nors praeina TBS UK mokėjimai? Šimtą metų neužsakinėjau, dabar meta kažkokią klaidą atsiskaitant kortele verysad.gif</p>

dabar visad del korteles meta klaida, bet cia to paties tipo kaip anksciau, suma pakabina ir apgailestauja kad nieko padet negali. tokia apsaugos programa..bent jau man taip sako
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2016 12 27, 10:46)
<p>Sveiki,</p><p>kam nors praeina TBS UK mokėjimai? Šimtą metų neužsakinėjau, dabar meta kažkokią klaidą atsiskaitant kortele verysad.gif</p>

Ir man nepraejo, nepadejo nei rasymas jiems, niekas:(.nebeleidzia pirkt:(
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2016 12 27, 11:46)

As pirkau sestadieni, tai man po senovei viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
TBS pirkau šeštadieni, mokėjau paypalu.. siunciausi i PA adresa. gavau laiska kad patvirtinta ... o ar išsius nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginoms atsakiusioms del nesiojanciu koloneliu.O tos tokios mazesnes,kaip jus kad turite,garso uztenka?Nes man labai aktualu vasara sodyboj tokia kolonele.Vyras kazkur uzmate,patiko.Tai sakai padovanosiu.
Atsakyti

"O tai gal galima pakvietimą?"

Parasykit i az savo meila - atsiusiu:)

Atsakyti

TBS pirkau šeštadieni, mokėjau paypalu.. siunciausi i PA adresa. gavau laiska kad patvirtinta ... o ar išsius nežinau biggrin.gif

Man neduoda paypalas užsaugoti UK adreso. Kaip jum pavyko? :) 

Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 12 27, 12:42)
Aciu merginoms atsakiusioms del nesiojanciu koloneliu.O tos tokios mazesnes,kaip jus kad turite,garso uztenka?Nes man labai aktualu vasara sodyboj tokia kolonele.Vyras kazkur uzmate,patiko.Tai sakai padovanosiu.

mazos sodyboj neuzteks, didesnes reikes, tokios mazdaug (nes turbut ir lauke noresit muzikos klausytis, ne tik kambary)

http://www.skytech.l...i-p-310214.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 27 gruodžio 2016 - 11:50