Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2016 12 26, 20:08)
Merginos, ar yra tokių nelaimėlių, kurioms dar knygų klubas negrąžino pinigėlių? Nu nenoriu aš ten skambinėt, sakė per 14 dienų, praėjo tikrai daugiau.

yra. rytoj skambinsiu
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2016 12 26, 22:47)
yra. rytoj skambinsiu

Nu supratau, ir aš bandysiu skambint... Galvojau gal mane čia jau pamiršo visai.
Atsakyti
Maniske (pavasari bus 3), labai zaidziai su baby bornu, geriausia dovana ir visai ne per maza jai.
Dabar klausimas - kur perkat priedus. Kitus rubelius, daiktelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 12 26, 15:43)
Laba, mergaitės, su šventėmis visas  newyear.gif  000054.gif  newyear.gif

Norėjau paklausti pirkusių Tauškutes. Žinau, kad daug kas pirkote. Na ką jos daro? Maniškių panų kartoja tą patį per tą patį ,,pasuk mane'', ,,yyyyy'', ir ten dar ,, paspausk ausytę ir pasakyk ką nors''. Ant dėžutės rašo, kad kelias daineles moka, moka iki šimto žodžių, bet įrašyti duoda labai trumpas frazes,iki 3-4 žodžių ir ar spaustum ausį ar ranką, ar pilvą, kalba tą patį.  Iš abi tokios.  kažin mes ko nemokam ar tokios netikę pasitaikė  unsure.gif

QUOTE(rds @ 2016 12 26, 15:55)
Mum tas pats buvo, kol supratom, kad reikia ijungt normalu rezima biggrin.gif ten galvoj reik atsegt ir is demo rezimo ijungt i normalu.  Galvojau, kad kokia sugedus pasitaike lotuliukas.gif

A blyyyn,galvojau koki fufla vaikui nupirkau biggrin.gif ryt reiks perjungt!!!
Atsakyti
Patarkit kokį laikrodį vyrui nupirkti, klasikinį be jokių pribambasų. Gali būti iš JAV per tarpininkes, norėčiau iki 100 eur prasisukti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2016 12 26, 18:27)
Kas galit atsiųskit pakvietimą https://www.cocosa.c...spx?ReturnUrl=/

Mano el.paštas lina.vaikams@gmail.com

Ką duoda pakvietmas į cocosa? Papildoma nuolaida? ax.gif
Radau ten svajonių suknele bigsmile.gif

Atsakyti
Pirksiu Asda George. Kadangi krepšelis limituotas su prekėm ir suma, tai kaip sakant kas pirmesnis - tas gudresnis. Trūksta apie 100 sv. Tik kaunietės arba panevėžietės biggrin.gif.
Manau jei susirinksim, tai šiandien vakare perku.
priklausomybe@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 27 gruodžio 2016 - 08:01
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 27, 00:54)
Patarkit kokį laikrodį vyrui nupirkti, klasikinį be jokių pribambasų. Gali būti iš JAV per tarpininkes, norėčiau iki 100 eur prasisukti ax.gif .

Swiss Legend zra tokiu geru vzrisku, odinem apzrankem, klasikiniu bet solidziu. Ir i tokia kaina "isipiesit".
Atsakyti
Didziuju miestu moterytes biggrin.gif 4u.gif gal kuri uzmatet ar ZARA jau pradejo ispardavimus ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 27, 10:01)
Swiss Legend zra tokiu geru vzrisku, odinem apzrankem, klasikiniu bet solidziu. Ir i tokia kaina "isipiesit".

būna jie brokuoti kartais.. mes gavom su atlipusiu skaičiumi..
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2016 12 27, 10:25)
būna jie brokuoti kartais.. mes gavom su atlipusiu skaičiumi..

ane? pirkom 2 laikrodzius, tiesa pries 3 metus, tai labai geri. Viena pirkom sau, kita kaimynui biggrin.gif
Papildyta:
Klausykit, o kur perkat kokybiskus deklus iPadam?
Atsakyti

"Ką duoda pakvietmas į cocosa? Papildoma nuolaida? ax.gif 

Radau ten svajonių suknele bigsmile.gif "

Nezinau ka duoda pakviestajam , nes pati ten jau n metu perku, o tam kas kviecia - tradiciskai - jei pakviestasis pirma karta pirks, tas kuris pakviete gaus kazkiek svaru - nezinau tiksliai ar 5 ar kiek....Bet as dar nei karto nesu gavusi is ten, nors kvieciau nnnnnnn:)))

Uztat aciu dviem mergaitems - gavau du bonusus is schowroomo uz pakvietimus:))

Bet cocosoj ziauriai graziu dalyku as ranku ( kaip ir achistoj namams) - pradedant suknelemis, batais, rankinemis  ir papuosalais, kuriu kitur net neipirkciau:))) Pas mane tuoj visa apranga tik cocosos bus:)))

Atsakyti