Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MyLediJu @ 2016 12 23, 14:00)
As pvz seniai jau batu kalne normaliu batu nerandu vaikams, kazkaip man pasirode kuo toliai, to daugiau visokiausio š..parduoda.

as ten nebenueinu, nes vaiko koja jau 37 dydzio smile.gif kol buvo mazesnis, ten ne karta pirkau Naturino, Elefanten, Lurchi dar berods ir dar kazkokiu geru gamintoju batuku, jau visu brandu nebeatsiminsiu. Superfitu niekad nepirkau, nes man jie atrode kietoki, bet kad ju ten vis budavo, tai tikrai.
Gal ir pasikeite situacija dabar, nesigincysiu, nes nezinau smile.gif

o del batu kokybes, tai kuo toliau, tuo ir tie patys firminiai pvz ecco prasteja kokybes atzvilgiu. Zieminiu vaikui jau 3 metai maziausiai ju nebeperku, nors iki tol labai megdavom juos. Senesni modeliai budavo siltesni, patogesni, patvaresni smile.gif perejom prie naturino, primigi, richter zieminuku.

tiesa demisezoninius-zieminius (su nezymiu pasiltinimu) dabar vienus ir ecco turi, nes pavyko rast interneto platybese sena modeliuka, tikrai senieji geresni buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 12 23, 14:43)
as ten nebenueinu, nes vaiko koja jau 37 dydzio smile.gif kol buvo mazesnis, ten ne karta pirkau Naturino, Elefanten, Lurchi dar berods ir dar kazkokiu geru gamintoju batuku, jau visu brandu nebeatsiminsiu. Superfitu niekad nepirkau, nes man jie atrode kietoki, bet kad ju ten vis budavo, tai tikrai.
Gal ir pasikeite situacija dabar, nesigincysiu, nes nezinau smile.gif

o del batu kokybes, tai kuo toliau, tuo ir tie patys firminiai pvz ecco prasteja kokybes atzvilgiu. Zieminiu vaikui jau 3 metai maziausiai ju nebeperku, nors iki tol labai megdavom juos. Senesni modeliai budavo siltesni, patogesni, patvaresni smile.gif perejom prie naturino, primigi, richter zieminuku.

tiesa demisezoninius-zieminius (su nezymiu pasiltinimu) dabar vienus ir ecco turi, nes pavyko rast interneto platybese sena modeliuka, tikrai senieji geresni buvo smile.gif

Kuriam batu kalne pirkot? Gal reiks i koki batu kalna uzsukt...nes mazajai tai irgi nieko neradau ten rudeni, o dydzius ziurejau 22-23. Sunaus koka irgi jaj paaugo,tai reiks gaudyti kitur ieskotis batu.

Kokius batus perkat mokykloj perdiauti pradinukams ir kuno kulturai? Nupirkau kazkokius paprastus, tai koja prakaituoja ir kvapas fui, be to gal slidus sake sunus, salej nepatogu begiot?.
Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2016 12 23, 14:52)
Kuriam batu kalne pirkot? Gal reiks i koki batu kalna uzsukt...nes mazajai tai irgi nieko neradau ten rudeni, o dydzius ziurejau 22-23. Sunaus koka irgi jaj paaugo,tai reiks  gaudyti kitur ieskotis batu.

Kokius batus perkat mokykloj perdiauti pradinukams ir kuno kulturai? Nupirkau kazkokius paprastus, tai koja prakaituoja ir kvapas fui, be to gal slidus sake sunus, salej nepatogu begiot?.

seskinej, madoj, savanoriuose, kaip kada smile.gif

kuno kulturai 4-ti metai perku tokius, kitokiu sunus ir nenori (neprakaituoja kojyte ir neslysta salej):
https://www.amazon.c...mbia drainmaker
tai vaikas nuo rugsejo iki vasaros atlanko su jais fizini, o vasara lauke "damusa". kadangi batukai siek tiek didinti ir minksti labai, mums tai vieninteliai batai, kuriu to pat dydzio uztenka lygiai metams laiko ax.gif
Papildyta:

tiksliau va butent sita modeli iki siol pirkdavau (jis gumuota nosyte), pirma idejau naujesni modeliuka:
https://www.amazon.c...i...nmaker&th=1

tik perku juos tuomet, kai gaunasi iki 30 euru kaina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 23 gruodžio 2016 - 14:06
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 12 23, 00:28)
Tai čia, spėju, ne žieminiai g.gif O kur buvo tokios kainos?

turim tokius, dukra dėvi iki nedidelio minuso, arba kai reikia pvz mašina daugiau važiuoti, patalpoje būti. Į darželį išleidžiu, kai žinau kad į lauką neis smile.gif
Po lauką prie -5 jau nelabai leidžiu, aunu šiltesnius.
Reikėtų papildomą paduką įdėti gal - tuomet būtų geriau. Nes pėda jų tikrai nedaug šiltinta, ir padas gan plonas.
Bet su mūsų tokiom žiemom, tai šie batai tikrai nedulka lentynoje, gan dažnai naudojami smile.gif O dukrai labai patinka, nes lengvučiai, patogūs. Vienu žodžiu, turim šiuos+Emu, ir su šia kombinacija - labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 23 gruodžio 2016 - 17:58
QUOTE(elituke @ 2016 12 23, 12:25)
Sveikos merginos  4u.gif  Parsisiunciau sau GEOX aulinukus, bet vis del to man reiketu dydziu mazesniu arba tik su stora kojine, tai noreciau grazinti. Bet gak atsirastu mamyte kuri noretu ju, ir man maziau rupesciu su grazinimu  smile.gif  Tikrai labai faini, minkstos odos, patogus, net negalvodama nupirkciau mazesnius jei atsirastu.Parduodu uz kiek ir pirkau 55eur gavosi su siuntimu. Dydis UK3(36) https://www.amazon.c...o...V3F99Y&th=1  I AZ prasom.  4u.gif

Cia paziurekit,yra 2.5 dydzio panasiu Geox uz gera kaina

http://www.tkmaxx.co...s/invt/39085711
http://www.tkmaxx.co...s/invt/39113322
Atsakyti
Labas vakaras,
Merginos, kur perkat vyrams paprastus bet kokybiskus golfus? Net nezinau nuo ko pradet ieskot vien del kokybes (ir kainos, aisku)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2016 12 23, 19:22)
Labas vakaras,
Merginos, kur perkat vyrams paprastus bet kokybiskus golfus? Net nezinau nuo ko pradet ieskot vien del kokybes (ir kainos, aisku)
4u.gif

man vyriski tesco vilnoniai megztiniai patinka
Atsakyti
O siuos siuncia I LT? niekap nesuprantu kiek siuntimas kainuotu, kur ziureti, nuejau iki mokejimo ir nerandu? Aciu

https://www.amazon.c...=A3P5ROKL5A1OLE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 23 gruodžio 2016 - 19:44
amazon'e užsakinėjome pirštines šviečiančias (LED)
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
turiu po 1 porą atliekamą, nes pasitarę su giminaičiais nutarėme dovanoti vaikams knygas šiais metais, sandėliuoti nenoriu, jei ką domins atiduosiu už 5 EUR porą, nors mokėjau kiek daugiau
rašykite až, nes neseku temos
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2016 12 23, 20:54)
amazon'e užsakinėjome pirštines šviečiančias (LED)

Ne kazka atrodo jos...
Atsakyti
O is bodyshop.co.uk kaip uzsakinejate?
Ir negavau atsakymo.. Kur perkate nisinius kvepalus?
Atsakyti
man Batu kalne kainos neatitinka ten parduodamu batu isvaizdos ir kokybes. Kainos uzraitytos jau tikrai nemazos, o batai... unsure.gif
Kiek kartu buvau, nesu nieko issirinkusi po ilgiausiu vaiksciojimu po parduotuve biggrin.gif Karta skubiai reikejo, tai galiausiai nusipirkau pas viena moteri, kuria kazkas rekomendavo.
O ten..na nezinau kas ten ka gero randat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2016 12 23, 21:15)
O is bodyshop.co.uk kaip uzsakinejate?
Ir negavau atsakymo.. Kur perkate nisinius kvepalus?

Body shop siuncia i UK tik, po to vezejai veza.
Nisinius nezinau kur siunciasi merginos.
Kai kas yra kvepalusala.lt
Atsakyti