Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2016 12 22, 16:36)
Buna smile.gif pries pora men po 25 sv zieminuku 5 d UK buvo
O pavasariniu ir uz 20 sv tokio mazo dydzio kartais imanoma pagaut

Tai čia, spėju, ne žieminiai g.gif O kur buvo tokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 22 gruodžio 2016 - 23:35
QUOTE(MYG @ 2016 12 22, 22:21)
Velnias, o is vaizdo atrodo vilna  unsure.gif

Su tokiu vidum maniskis ant kalniuko prie -4 su rogutem susalo kojas siaubingai.
Atsakyti
Merginos, gal kas turit pardavimui terminio vandens ?
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2016 12 23, 01:35)
Su tokiu vidum maniskis ant kalniuko prie -4 su rogutem susalo kojas siaubingai.

turbut jie tokie kaip tie ecco kur sala kojos visai ne i tema ir prie nulio. Bet siaip rudeniniai sunaus superfitai ziauriai geri. maciau yra ir basuciu graziu fainu, tik kainos ju bais nemenkos. gal pavyks iki vasaros nusaut pigiau. Vaikui tie batai taip itiko, kad kitus sunku isiulyt. ecco ne uz ka nebesideda blink.gif tik nupirkau vietoj nubaisejusiu crocsu naujus italiskus botus su pasiltinimu. tai tuos aunasi dar paprasius. Ir tai tik todel turbut, kad ant sono zenkliukas blizga ir primena policininko zenkleli biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Parsisiunciau sau GEOX aulinukus, bet vis del to man reiketu dydziu mazesniu arba tik su stora kojine, tai noreciau grazinti. Bet gak atsirastu mamyte kuri noretu ju, ir man maziau rupesciu su grazinimu smile.gif Tikrai labai faini, minkstos odos, patogus, net negalvodama nupirkciau mazesnius jei atsirastu.Parduodu uz kiek ir pirkau 55eur gavosi su siuntimu. Dydis UK3(36) https://www.amazon.c...o...V3F99Y&th=1 I AZ prasom. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elituke: 23 gruodžio 2016 - 11:26
QUOTE(JMD @ 2016 12 23, 09:43)
turbut jie tokie kaip tie ecco kur sala kojos visai ne i tema ir prie nulio. Bet siaip rudeniniai sunaus superfitai ziauriai geri. maciau yra ir basuciu graziu fainu, tik kainos ju bais nemenkos. gal pavyks iki vasaros nusaut pigiau. Vaikui tie batai taip itiko, kad kitus sunku isiulyt. ecco ne uz ka nebesideda  blink.gif tik nupirkau vietoj nubaisejusiu crocsu naujus italiskus botus su pasiltinimu. tai tuos aunasi dar paprasius. Ir tai tik todel turbut, kad ant sono zenkliukas blizga ir primena policininko zenkleli  biggrin.gif

superfitu Batu kalne anksciau daznai matydavau papigiai iki 35 dydzio
nebandei ten paziuret? budavo ir basankiu
as ten labai seniai besilankiau
Atsakyti
Gal kas iš kauniečių prie http://www.newlook.com norėtų jungtis? 4u.gif Patiko man jų pižamos, reik dar biggrin.gif Nuo 90Eur greitesnis nemokamas siuntimas tiesiai į Kauną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 12 23, 12:35)
superfitu Batu kalne anksciau daznai matydavau papigiai iki 35 dydzio
nebandei ten paziuret? budavo ir basankiu
as ten labai seniai besilankiau

As pvz seniai jau batu kalne normaliu batu nerandu vaikams, kazkaip man pasirode kuo toliai, to daugiau visokiausio š..parduoda.
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 12 23, 12:51)
Gal kas iš kauniečių prie http://www.newlook.com norėtų jungtis?  4u.gif Patiko man jų pižamos, reik dar  biggrin.gif Nuo 90Eur greitesnis nemokamas siuntimas tiesiai į Kauną  4u.gif

O nera jokiu nuolaideliu kodu newlooke?
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2016 12 23, 13:08)
O nera jokiu nuolaideliu kodu newlooke?

Yra, bet tik prekėm pilna kaina
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 12 23, 13:10)
Yra, bet tik prekėm pilna kaina

kiek butu?
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2016 12 23, 13:14)
kiek butu?

reikia žiūrėt. Pačiam puslapyje 10proc. skelbia, bet gal kur ir 20proc. galima rast
Atsakyti