Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos, akcijos ir išpardavimai

QUOTE(kulverstuk @ 2017 10 05, 10:08)
Aš užklausiau organizatorių, ir jie tą sąlygą patvirtino. Tad anuliavo man nemokamą prenumeratą smile.gif
Spėju, kad tą sąlygą prirašė neseniai, nes užsakant tikrai tokios nesimatė. Bet dabar yra  smile.gif

Ta prasme bus privaloma moket dar 10 eur?

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 10 05, 10:15)
Ta prasme bus privaloma moket dar 10 eur?

Na taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2017 10 05, 11:19)

Kokiu adresu rašėte? 4u.gif Aš ir atsisakysiu
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2017 10 05, 10:28)
Kokiu adresu rašėte? 4u.gif  Aš ir atsisakysiu

Tuo, kurį gavau kaip patvirtinimą. Atėjo laiškas, patvirtinantis prenumeratą.
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2017 10 05, 10:30)
Tuo, kurį gavau kaip patvirtinimą. Atėjo laiškas, patvirtinantis prenumeratą.

O kada uzsisakete prenumerata?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2017 10 05, 10:33)
O kada uzsisakete prenumerata?

Rugsėjo 27d. 4u.gif kai radau čia nuorodą. užsakiau ne tik sau. dabar skubu atšaukti, nes nepatiko ta sąlyga.
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2017 10 05, 11:03)
Rugsėjo 27d.  4u.gif kai radau čia nuorodą. užsakiau ne tik sau. dabar skubu atšaukti, nes nepatiko ta sąlyga.

Bet tai kokie gaidziai..Taip keisti salygas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 05 spalio 2017 - 10:05
QUOTE(Amelita @ 2017 10 05, 12:04)
Bet tai kokie gaidziai..Taip keisti salygas..

Neatšaukit, išsiaiškinau, parašoiau jiems laišką, persiunčiu

"Laba diena,
pasiūlymas bus išsiųstas visiems el paštu, bet privalomai apmokėti sąskaitos nereiks, o gal patiks žurnalas, ar sugalvosite kam padovanoti, galėsite pasinaudoti pasiūlymu."

Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2017 10 05, 11:34)
Neatšaukit, išsiaiškinau, parašoiau jiems laišką, persiunčiu
"Laba diena,
pasiūlymas bus išsiųstas visiems el paštu, bet privalomai apmokėti sąskaitos nereiks, o  gal patiks žurnalas, ar sugalvosite kam padovanoti, galėsite pasinaudoti pasiūlymu."

Įdomiai. Man parašė, kad jei neketinu užsakyti - anuliuoja tą nemokamą prenumeratą. Nei čia gražu,nei ką taip elgtis. Suprantu,kad tai reklaminė akcija prieš Kalėdas,siekiant privilioti užsakyti prenumeratas dovanų. Idėja gera, tik apie jos įgyvendinimą žmoniškai nepagalvojo. Arba tiek supermamų puolė užsakinėti, kad staiga pakeitė sąlygas biggrin.gif
Atsakyti

užvakar atsiėmiau virš 19 eurų užsakymą,nuolaidų kodo negavau nei į spamą ,nei į gautuosius laiškus.

Sesė irgi šį mėnesį negavo jokio kodo  :hmm: gal šį mėnesį nebedalins  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 10 05, 15:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="wer" data-cid="71826924" data-time="1507125611"><div><p>užvakar atsiėmiau virš 19 eurų užsakymą,nuolaidų kodo negavau nei į spamą ,nei į gautuosius laiškus.</p></div></blockquote><p>Sesė irgi šį mėnesį negavo jokio kodo  hmm.gif gal šį mėnesį nebedalins  unsure.gif​ </p>

gal jau stipriai pasimoke po vasario menesio, kai pusvelciui ispardave bigsmile.gif biggrin.gif nebekartoja panasiu klaidu biggrin.gif
as kazkaip mastau, kad ne retas noretu pasinaudoti kosmetikai -25 proc ir dar -10proc bigsmile.gif

na, bet sekmingai uzregistravau kita pasto dezute ir gavau 10proc nuolaidos koda, kuris galioja viskam smile.gif aciu, kad priminete apie sia galimybe 4u.gif kazkada jau naudojausi, bet buvau pamirsusi biggrin.gif
Atsakyti

Savaitgali

photo_9_64028128.jpg

Kita savaite

photo_5_31612275.jpg

Atsakyti