3 nuolaida galėsite pasinaudoti krepšelyje esančiame langelyje įrašę nuolaidos kodą NiekoRimto3eurai.
Nuolaida taikoma krepšeliams, kurių suma yra 15 ir daugiau
Penktadienį užsakinėjau EV, pirmadienį atsiėmiau 2 užsakymus, bet su abiem sąskaitom gavau tik "Ačiū", jokių kodų
Gal nuo sumos priklauso ...siaip i emaila atsiuncia ...
Na kad nuo sumos, tai abejoju... Nes tikrai pas mane būdavo ir nedidelės sumos, ir gaudavau. Ar visada anksčiau gaudavau tai irgi nepasakysiu, bet rugsėjį tai su kiekviena sąskaita būdavo ir nuolaidos kodas. Gal šį mėnesį kitaip
NORFA naujas laikraštukas: http://www.raskakcij...90-1-20096.html
užvakar atsiėmiau virš 19 eurų užsakymą,nuolaidų kodo negavau nei į spamą ,nei į gautuosius laiškus.
Penktadienį užsakinėjau EV, pirmadienį atsiėmiau 2 užsakymus, bet su abiem sąskaitom gavau tik "Ačiū", jokių kodų
Aš ir rugpjūtį, ir rugsėjį pirkau, tik Ačiū lapukus radau.
Anksčiau kelis kartus į el.paštą buvau gavusi, tik ten tokios nuolaidos, kad reikia pirkti už 30 ar 40€, tokias nuolaidas visiems turbūt siunčia.
Sveikos, kas pasinaudojote, atkreipkite dėmesį į šią sąlygą:
Užsakydami nemokamą žurnalo numerį Jūs sutinkate pratęsti žurnalo prenumeratą ypatingomis sąlygomis 6 žurnalo numeriai tik 10 Eur.[U] Pristačius dovaninį numerį į namus, Jūsų elektroninio pašto adresu atsiųsime pratęsimo sąskaitą, kurią apmokėję galėsite pasinaudoti šiuo išskirtiniu pasiūlymu.
Sveikos, kas pasinaudojote, atkreipkite dėmesį į šią sąlygą:
Užsakydami nemokamą žurnalo numerį Jūs sutinkate pratęsti žurnalo prenumeratą ypatingomis sąlygomis – 6 žurnalo numeriai tik 10 Eur.[U] Pristačius dovaninį numerį į namus, Jūsų elektroninio pašto adresu atsiųsime pratęsimo sąskaitą, kurią apmokėję galėsite pasinaudoti šiuo išskirtiniu pasiūlymu.
Kur tą sakinį radot? Taisyklėse tokio nematau.
Užsakydami nemokamą žurnalo numerį Jūs sutinkate pratęsti žurnalo prenumeratą ypatingomis sąlygomis 6 žurnalo numeriai tik 10 Eur.[U] Pristačius dovaninį numerį į namus, Jūsų elektroninio pašto adresu atsiųsime pratęsimo sąskaitą, kurią apmokėję galėsite pasinaudoti šiuo išskirtiniu pasiūlymu.
Man atrodo,kai as uzsisakiau tokios nebuvo salygos.Jie gali siusti pratesimo saskaita,bet jei jos nemokesime,gi niekas ir nesius jokios prenumetatos.
Ši sąlyga galioja tik naujai užsisakantiems.
Aciu, kad praneset, jau maniau, kad praleidau akcijos salygas
Užsakydami nemokamą žurnalo numerį [b]Jūs sutinkate pratęsti žurnalo prenumeratą ypatingomis sąlygomis 6 žurnalo numeriai tik 10 Eur. Pristačius dovaninį numerį į namus, Jūsų elektroninio pašto adresu atsiųsime pratęsimo sąskaitą, kurią apmokėję galėsite pasinaudoti šiuo išskirtiniu pasiūlymu.
Kai mes naudojomes siuo pasiulymu.Jokiu tokiu salygu nebuvo.Na,bet ir dabar ta salyga"Jus sutinkate pratesti žurnalo prenumeratą ypatingomis sąlygomis 6 žurnalo numeriai tik 10 Eur.Pristačius dovaninį numerį į namus, Jūsų elektroninio pašto adresu atsiųsime sąskaitą, kurią apmokėję galėsite pasinaudoti šiuo išskirtiniu pasiūlymu."
Tai jei neapmoki tos saskaitos, juk niekas ir nesius tau zurnalu daugiau.
Tai jei neapmoki tos saskaitos, juk niekas ir nesius tau zurnalu daugiau.
Aš užklausiau organizatorių, ir jie tą sąlygą patvirtino. Tad anuliavo man nemokamą prenumeratą
Spėju, kad tą sąlygą prirašė neseniai, nes užsakant tikrai tokios nesimatė. Bet dabar yra