Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos, akcijos ir išpardavimai

niekada nesu gavusi jokio kodo po apsipirkimu bigsmile.gif4u.gif

gal kas jau turi koki ir pasidalintu ax.gif

Chm.. Keista, aš po kiekvieno apsipirkimo eurovaistinėje: užsakymas priimtas, užsakymas jau vaistinėje, sąskaita už prekes ir prašymas įvertinti paslaugą  :B Prie sąskaitos už prekes nuolaidos kodas su -10% galiojantis visą tą mėnesį  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2017 10 03, 10:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="milaaaa" data-cid="71823906" data-time="1507008060"><div><p>niekada nesu gavusi jokio kodo po apsipirkimu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

gal kas jau turi koki ir pasidalintu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Chm.. Keista, aš po kiekvieno apsipirkimo eurovaistinėje: užsakymas priimtas, užsakymas jau vaistinėje, sąskaita už prekes ir prašymas įvertinti paslaugą  cool.gif Prie sąskaitos už prekes nuolaidos kodas su -10% galiojantis visą tą mėnesį  ax.gif </p>

Aha as irgi gaunu po apsipirkimo,bet ne visada -10, yra -5% dave ;) Na tai kada apsipirksite ? biggrin.gif Laukiam kodo biggrin.gif
Atsakyti

Aha as irgi gaunu po apsipirkimo,bet ne visada -10, yra -5% dave ;) Na tai kada apsipirksite ? biggrin.gifLaukiam kodo biggrin.gif

Kol kas dar nieko nereikia - rugsėjį prisipirkau  :D 

Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2017 10 03, 13:03)
Laukiam kodo  biggrin.gif

aha, labai laukiam!!!
nu labai jau reikia ax.gif
Atsakyti

Aš irgi noriu Eurovaistinės kodo :) jau krepšį turiu susidėjusi. 
Dabar pažiūrėjau, pasirodo iš tikrųjų gaudavau nuolaidų kodus, bet visi jie įkritę į Spam'ą. O galiojančio neturiu. 
Gal kas turi?:) 

Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2017 10 03, 22:50)
<p>Aš irgi noriu Eurovaistinės kodo smile.gif jau krepšį turiu susidėjusi. 

Dabar pažiūrėjau, pasirodo iš tikrųjų gaudavau nuolaidų kodus, bet visi jie įkritę į Spam'ą. O galiojančio neturiu. 

Gal kas turi?smile.gif </p>

Geras..Kuek pirkau us EV niekada negavau jokiu nuolaidos koduku.Gal rimtai i spama nueidavo tie laiskai..O as juos be gailescio istrindavau.Kita karta patikrinsiu.smile.gif

O nuolaidas duoda tik pilnom t.y. neakcijinem kainom?
Atsakyti
Pasinaudokit funkcija "Gauk 5eurų nuolaidą" ir "paaukokit" nenaudojamą arba naujai susikurtą el. laišką. Su pakvietimu susikurta nauja anketa gaus 10% nuolaidą, jei užsakymas viršys 15 eurų, o naujai anketai padarius tokį užsakymą pagrindinė anketa gaus 5 eurų nuolaidą, jei užsakymas viršys 30 eurų. Nuolaidos turėtų sumuotis, taisyklėse neparašyta, kad negalioja akcijinėms prekėms.
https://www.eurovais...link-su-draugu/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 03 spalio 2017 - 23:25

Geras..Kuek pirkau us EV niekada negavau jokiu nuolaidos koduku.Gal rimtai i spama nueidavo tie laiskai..O as juos be gailescio istrindavau.Kita karta patikrinsiu.smile.gif

O nuolaidas duoda tik pilnom t.y. neakcijinem kainom?

Kaip jau minėjau nuolaidas taikydavo visoms prekėms - ir akcijinėms  :4u:

Atsakyti

Aš irgi noriu Eurovaistinės kodo :) jau krepšį turiu susidėjusi. 
Gal kas turi? :)

Tai jei kam netoli eurovaistinė, tai pradžiai nusiperki nebrangią prekę, gauni kodą kai pasiimi prekę, o tada jau apsipirkinėji  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2017 10 04, 00:22)
Pasinaudokit funkcija "Gauk 5eurų nuolaidą" ir "paaukokit" nenaudojamą arba naujai susikurtą el. laišką. Su pakvietimu susikurta nauja anketa gaus 10% nuolaidą, jei užsakymas viršys 15 eurų, o naujai anketai padarius tokį užsakymą pagrindinė anketa gaus 5 eurų nuolaidą, jei užsakymas viršys 30 eurų. Nuolaidos turėtų sumuotis, taisyklėse neparašyta, kad negalioja akcijinėms prekėms.
https://www.eurovais...link-su-draugu/

Aciu uz ideja ;)
Atsakyti

Kiek teko naudotis, tai būdavo taip: apsiperki ir po to su sąskaita, į elektroninį paštą, gauni kodą kur taiko -10% visam krepšeliui visą mėnesį.  Man taikydavo ir akcijinėm ;) Šį mėnesį dar neapsipirkau, tai kodo nežinau  :B

Penktadienį užsakinėjau EV, pirmadienį atsiėmiau 2 užsakymus, bet su abiem sąskaitom gavau tik "Ačiū", jokių kodų :(

Atsakyti
QUOTE(Vilva @ 2017 10 04, 13:48)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ERVInga" data-cid="71823204" data-time="1506950440">
<div>
<p>Kiek teko naudotis, tai būdavo taip: apsiperki ir po to su sąskaita, į elektroninį paštą, gauni kodą kur taiko -10% visam krepšeliui visą mėnesį.  Man taikydavo ir akcijinėm ;) Šį mėnesį dar neapsipirkau, tai kodo nežinau  cool.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Penktadienį užsakinėjau EV, pirmadienį atsiėmiau 2 užsakymus, bet su abiem sąskaitom gavau tik "Ačiū", jokių kodų verysad.gif</p>

Gal nuo sumos priklauso ...siaip i emaila atsiuncia ...
Atsakyti