Jeigu kam dar spinnerio reikia https://www.zzz.lt/p...kams-nuo-6-metu- apsiperkant galima už 1 ct tą suktuką nusipirkti
Gal kuri matėt kur žaislams nuolaida? be Senuku
QUOTE(Ingada @ 2017 06 07, 00:18)
Būna. Taip pat ir Norfoje būna.
Norfos odinės basutės/bateliai labai labai geri. Esu jau nė vieną ir ne dvi poras pirkusi.
Knygų klube šiandien nemokamas pristatymas.
Su kodu VASAROS-KNYGA papildoma 20% nuolaida 12-14 dienomis.
Su kodu VASAROS-KNYGA papildoma 20% nuolaida 12-14 dienomis.
Ar camelia dar taiko nuolaidas vaistams per pietus? Reikalingi brangus vaistai, o norfos vaistine laimes valandu jiems netaiko .
Ar camelia dar taiko nuolaidas vaistams per pietus? Reikalingi brangus vaistai, o norfos vaistine laimes valandu jiems netaiko .
Taiko iki 06.30 13.00 - 15.00 val. Bet jūsų vietoje dar pasižiūrėčiau internetu kokia kaina. Aš visus vaistus tik internetu užsisakinėju
QUOTE(ERVInga @ 2017 06 12, 15:11)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Forgete" data-cid="71672594" data-time="1497269187">
<div>
<p>Ar camelia dar taiko nuolaidas vaistams per pietus? Reikalingi brangus vaistai, o norfos vaistine laimes valandu jiems netaiko .</p>
</div>
</blockquote>
<p>Taiko iki 06.30 13.00 - 15.00 val. Bet jūsų vietoje dar pasižiūrėčiau internetu kokia kaina. Aš visus vaistus tik internetu užsisakinėju </p>
<div>
<p>Ar camelia dar taiko nuolaidas vaistams per pietus? Reikalingi brangus vaistai, o norfos vaistine laimes valandu jiems netaiko .</p>
</div>
</blockquote>
<p>Taiko iki 06.30 13.00 - 15.00 val. Bet jūsų vietoje dar pasižiūrėčiau internetu kokia kaina. Aš visus vaistus tik internetu užsisakinėju </p>
bet tai internetu papildomai nieko netaiko? vaistai kainuoja 100