RIMI nuo kovo 21 d.
Sveiki,gal kas turi beta.lt nuolaidos koduka?
Man buvo labai aktualu, sėkmingai pasinaudojau, todėl dalinuosi: su Mano Rimi kortele knygoms bei spalvinimo ir užduočių knygelėms -30%
"Vytauto žemė" man kainavo 17,15 , kai "Pegase" - 29,19
Papildyta:
P.s.
Pabambėsiu: "Pegasas" - jau visiška s****ė. Knygų paieška pagal autorius, leidyklas ar žanrus beviltiška, darbuotojos nekompetentingos, kainos "kosminės"...
"Vytauto žemė" man kainavo 17,15 , kai "Pegase" - 29,19
Papildyta:
P.s.
Pabambėsiu: "Pegasas" - jau visiška s****ė. Knygų paieška pagal autorius, leidyklas ar žanrus beviltiška, darbuotojos nekompetentingos, kainos "kosminės"...
QUOTE(klopedija @ 2017 03 21, 15:34)
..........
P.s.
P.s.
taip, eiliniame PC (ne "Maximoj") BE AKCIJOS knygos dažnai būna pigesnės nei "Pegase"
QUOTE(siluetas @ 2017 03 21, 18:06)
taip, eiliniame PC (ne "Maximoj") BE AKCIJOS knygos dažnai būna pigesnės nei "Pegase"
Tas tai tikrai Pegase beperku tik, kai verkiant reikia knygos, kurios nera kur kitur.
Tikrai, knygynuose kainos tokios, kad net nežinau, kas juose perka, nes internetiniuose visad gali kokią nuolaidą pagaut, nemokamą siuntimą, galų gale net minimalią nuolaidą kone kiekvienai knygai taiko visada.
Aš knygyne perku tik kai kažkas nuperka dovanų čekį, ir tai širdį skauda, kad tiek permokėt reikia...
Aš knygyne perku tik kai kažkas nuperka dovanų čekį, ir tai širdį skauda, kad tiek permokėt reikia...
Gal matėte kur brendžio Torres 5 su nuolaida?
Gal kazkas pastebejote gera nuolaida kokosu aliejui?
Ieškau gertuvių sportui, kasdieniniam nešiojimuisi į darbą. Patarkit, kur geriausia kaina ieškoti?