Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos, akcijos ir išpardavimai

RIMI nuo kovo 21 d.
4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas turi beta.lt nuolaidos koduka? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Man buvo labai aktualu, sėkmingai pasinaudojau, todėl dalinuosi: su Mano Rimi kortele knygoms bei spalvinimo ir užduočių knygelėms -30%
"Vytauto žemė" man kainavo 17,15 €, kai "Pegase" - 29,19 € victory.gif
Papildyta:
P.s.
Pabambėsiu: "Pegasas" - jau visiška s****ė. Knygų paieška pagal autorius, leidyklas ar žanrus beviltiška, darbuotojos nekompetentingos, kainos "kosminės"...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2017 03 21, 15:34)
..........
P.s.
Pabambėsiu: "Pegasas" - jau visiška s****ė. Knygų paieška pagal autorius, leidyklas ar žanrus beviltiška, darbuotojos nekompetentingos, kainos "kosminės"...

taip, eiliniame PC (ne "Maximoj") BE AKCIJOS knygos dažnai būna pigesnės nei "Pegase"
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2017 03 21, 18:06)
taip, eiliniame PC (ne "Maximoj") BE AKCIJOS knygos dažnai būna pigesnės nei "Pegase"

Tas tai tikrai unsure.gif Pegase beperku tik, kai verkiant reikia knygos, kurios nera kur kitur.
Atsakyti
Tikrai, knygynuose kainos tokios, kad net nežinau, kas juose perka, nes internetiniuose visad gali kokią nuolaidą pagaut, nemokamą siuntimą, galų gale net minimalią nuolaidą kone kiekvienai knygai taiko visada.
Aš knygyne perku tik kai kažkas nuperka dovanų čekį, ir tai širdį skauda, kad tiek permokėt reikia...
Atsakyti
http://www.norfa.lt/...leidinys_nr_61/
Atsakyti
Gal matėte kur brendžio Torres 5 su nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
Gal kazkas pastebejote gera nuolaida kokosu aliejui? 4u.gif
Atsakyti
O gal kas matet nuolaidu vaikiskom basutem i darzeli? Arba apskritai basuciu pardavime?
Atsakyti
Ieškau gertuvių sportui, kasdieniniam nešiojimuisi į darbą. Patarkit, kur geriausia kaina ieškoti?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti