-25% nuolaidos kodu: SU-GIMTADIENIU
-25% nuolaidos kodu: SU-GIMTADIENIU
Kur labiausia apsimoka pirkt vaistus?
Dar praeita savaite pirkau camelijoje internetu ir vaistinej atsiemiau, kainos buvo daug geresnes, bet dabar ziuriu ner tu geru kainu .
Gal kazkuriomis dienomis su kokia nors kortele?
Please, patarkite...
Kur labiausia apsimoka pirkt vaistus?
Dar praeita savaite pirkau camelijoje internetu ir vaistinej atsiemiau, kainos buvo daug geresnes, bet dabar ziuriu ner tu geru kainu .
Gal kazkuriomis dienomis su kokia nors kortele?
Please, patarkite...
Pasitikrinkite visose internetinėse vaistinėse arba šioje svetainėje - vaisatai.lt. Šiaip man nors ir be akcijų - internete dažniausiai būna pigiau nei vaistinėse. Reiktų žiūrėti konkretų vaistą, nes kartais Gintarinė pigiau duoda, kartais Eurovaistinė, bet šiaip dažniausiai man Camelijoje internetu pigiausiai gaunasi. Camelijoje dabar 13-15 val iki 30%, bet berods vaistams 20%
Sveikos! Gal kur matėte pigiau moliūgų (pjaustymui Hellowyno šventei)?
Sveikos! Gal kur matėte pigiau moliūgų (pjaustymui Hellowyno šventei)?
Maximoj 0,39 ct
Paprašykite senelių ir jų vardu pasidarykite Eurovaistinės senjoro kortelę. Su ja perkant tris prekes, pritaiko iki 30 proc. nuolaidą. Tas tris prekes nesunku susirinkti, o nuolaidą duoda joms visoms trims. Bet reikia pirkti pilnas prekes, t.y. negalima pirkti tik vieno lapelio vaistų. Jau jeigu dėžutė, tai visą.
<div>
<p>Kur labiausia apsimoka pirkt vaistus?</p>
<p>Dar praeita savaite pirkau camelijoje internetu ir vaistinej atsiemiau, kainos buvo daug geresnes, bet dabar ziuriu ner tu geru kainu .</p>
<p>Gal kazkuriomis dienomis su kokia nors kortele?</p>
<p>Please, patarkite...</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pasitikrinkite visose internetinėse vaistinėse arba šioje svetainėje - vaisatai.lt. Šiaip man nors ir be akcijų - internete dažniausiai būna pigiau nei vaistinėse. Reiktų žiūrėti konkretų vaistą, nes kartais Gintarinė pigiau duoda, kartais Eurovaistinė, bet šiaip dažniausiai man Camelijoje internetu pigiausiai gaunasi. Camelijoje dabar 13-15 val iki 30%, bet berods vaistams 20%</p>
Pritariu. Aš irgi vaistai.lt pirmiausia žiūriu. Galima užsiprenumeruot, kad praneštų, kai vaistas atpinga 👍