Zaislams jau turbut niekur nebera? uzsireike puzzles
Sveiki. Kažin ar yra koks Knygų klubo nuolaidų kodukas?
Gal turite knygos.lt nuolaidos kodą?
Sveiki. Kažin ar yra koks Knygų klubo nuolaidų kodukas?
Prieš kelias dienas pirkau ir galiojo dar kodas, bet gal jau ir gali nebe tikti. pažiūrėkit.
LAUKIU-2018
QUOTE(milaaaa @ 2018 01 02, 23:09)
dar yra budas isideti i krepsi ir pamirsti kuriam laikui(net nebuvau prisijungus), atsiunte i pasta priminima ir 5eur su kodu KREPSELIS!
Tai kad buvau kelis kartus įsidėjus, dingdavo, jokios žinutės negavau. Prieš naujus laimės rato nuolaida nespėjau pasinaudoti (pastebėjau kai pasibaigė). Jau užsisakiau su 3 eur nuolaida
QUOTE(pupune @ 2018 01 03, 17:59)
Prieš kelias dienas pirkau ir galiojo dar kodas, bet gal jau ir gali nebe tikti. pažiūrėkit.
LAUKIU-2018
LAUKIU-2018
Ačiū, bet jau nebegalioja. O kaip jūs juos sužinote, kur randate? Aš tik iš čia sužinu, jei kas pasidalina gera žinia .
Aš gaunu į el.paštą. bet reikia tikrinti spam'ą
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 03, 18:05)
Tai kad buvau kelis kartus įsidėjus, dingdavo, jokios žinutės negavau. Prieš naujus laimės rato nuolaida nespėjau pasinaudoti (pastebėjau kai pasibaigė). Jau užsisakiau su 3 eur nuolaida
mano preke pigesne, tai negalioja sitas
Sveikos,
gal žinote ar užsisakant nuo sausio www.eurokos.lt įdeda dovanėlę, kaip anksčiau? Ačiū
gal žinote ar užsisakant nuo sausio www.eurokos.lt įdeda dovanėlę, kaip anksčiau? Ačiū
Merginos,gal kas uzmatete dar maximoje beatos tortine?Baisiai reikia,o niekur neberandu.
QUOTE(maltakava @ 2018 01 04, 18:10)
Merginos,gal kas uzmatete dar maximoje beatos tortine?Baisiai reikia,o niekur neberandu.
Labai seniai niekur nėra.