Įkraunama...
Įkraunama...

Nuolaidos, akcijos ir išpardavimai

Zaislams jau turbut niekur nebera? biggrin.gif uzsireike puzzles doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Kažin ar yra koks Knygų klubo nuolaidų kodukas? ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Gal turite knygos.lt nuolaidos kodą?:)

Atsakyti

Sveiki. Kažin ar yra koks Knygų klubo nuolaidų kodukas? ax.gif4u.gif

Prieš kelias dienas pirkau ir galiojo dar kodas, bet gal jau ir gali nebe tikti. pažiūrėkit.
LAUKIU-2018

Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 01 02, 23:09)
dar yra budas isideti i krepsi ir pamirsti kuriam laikui(net nebuvau prisijungus), atsiunte i pasta priminima ir 5eur su kodu KREPSELIS! biggrin.gif  4u.gif

Tai kad buvau kelis kartus įsidėjus, dingdavo, jokios žinutės negavau. Prieš naujus laimės rato nuolaida nespėjau pasinaudoti (pastebėjau kai pasibaigė). Jau užsisakiau su 3 eur nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2018 01 03, 17:59)
Prieš kelias dienas pirkau ir galiojo dar kodas, bet gal jau ir gali nebe tikti. pažiūrėkit.

LAUKIU-2018

Ačiū, bet jau nebegalioja. O kaip jūs juos sužinote, kur randate? Aš tik iš čia sužinu, jei kas pasidalina gera žinia smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 03 sausio 2018 - 16:31

Aš gaunu į el.paštą. bet reikia tikrinti spam'ą :) 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 03, 18:05)
Tai kad buvau kelis kartus įsidėjus, dingdavo, jokios žinutės negavau. Prieš naujus laimės rato nuolaida nespėjau pasinaudoti (pastebėjau kai pasibaigė). Jau užsisakiau su 3 eur nuolaida biggrin.gif

mano preke pigesne, tai negalioja sitas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal žinote ar užsisakant nuo sausio www.eurokos.lt įdeda dovanėlę, kaip anksčiau? Ačiū smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas uzmatete dar maximoje beatos tortine?Baisiai reikia,o niekur neberandu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2018 01 04, 18:10)
Merginos,gal kas uzmatete dar maximoje beatos tortine?Baisiai reikia,o niekur neberandu. ax.gif

Labai seniai niekur nėra.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2018 01 04, 22:58)
Labai seniai niekur nėra.

Kaip gaila😞😞😞
Atsakyti