Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Vaje vrine, o kas atsitiko jai?

Aš ryt dirbu. Iki šešių. Norėčiau trumpiau ax.gif

Griaustine, ar sau tortą(t.y, KRP biggrin.gif ) išsikepei biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 29 gruodžio 2016 - 22:26
kaip atgaut jėgas? jau kaip ir beveik sveika, bet taip jėgų nėra, kad šakės. 3 lįkyštes išplaunu ir jau ilsėtis noriu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 29, 18:05)
Nu prabanga....ku veiksi - stosi prie puodų ? ☺☺😅😅😅 kur nauji ?

Labos. Plepses....

Pas mus rado negyvą jauną moterį netoli namų mūsų....😯 prie ežeriuko tokio kur vaikai eidavo nuo kalniuko. ojej....

puodu bandysiu išvengt, kolkas šiandien tik gira žadu daryt smile.gif
pardese buvau žmoniu milionas, atrodo po nauju jau nieko nepardavines, ypač tempia visi pastebejau tualetini popieriu biggrin.gif, gal dar damušineja užrugusias silkutes nuo kučiu tongue.gif

kaip gaila. žmogus matyt palužo, o gal kas užpuole/

nusipirkom šiandien fejerverku, ot kainos dabar, mokejom 29 eur, paskui galvoju gi čia jau virš 100 litu gyvenime už tokia kaina kažkokio bezdalo į ora buč nepirkus , o kas čia tas beveik 30 tomato.gif

Cartman, pabandyk vandens su citrina pagurkšnot, bent man tai kažkiek nuo jo pašvieseja akyse rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 gruodžio 2016 - 15:45
QUOTE(Cartman @ 2016 12 30, 13:05)
kaip atgaut jėgas? jau kaip ir beveik sveika, bet taip jėgų nėra, kad šakės. 3 lįkyštes išplaunu ir jau ilsėtis noriu.  unsure.gif

Per daug visko. Per daug norim apžioti. Ir darbus nudirbti, ir konceryus apeiti, ir keliauti, ir su šeima- giminėm pabūti. Ir su draugais. Ir dar su bendradarbiais, su kuriais ir taip kasdien prisibūnam.Ir stop tada.
Aš irgi jaučiuosi išsekusi, nors nei svorių nekilnojau, nei maratonų nebėgau. Norėčiau nieko, nieko nieko neveikti bent dvi dienas. Ir kad niekas neateitų. Och...

O tu dar sirgai priedo prie lakstymų... Tai ko norėt. Nežinau kitų vaistų, išskyrus nieko neveikimą. Vaikų dar neturi, o brangiausias gali pataupyti tave truputį biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
Labos. Cartman atsigausi po truputį. Po ligos visada sunku. O aš va statau galvoje meniu nes pasirodo draugai pas mus šiemet ateis.....😆😆 aš tikėjausi atvirkščiai 😆😆 ti dabar mąstau kuo vaišinti. Ką skanaus iš faršo galima ? Mąstau kotletus po orkaite su kokiu nors įdaru. Tik kokiu ....hmmmmmmm...kaip vaikai sako - tipo kotletai šventinis patiekalas...... 😅😅😑😑😑??????????
Atsakyti
Laba 4u.gif

citatos dingo, tai iš galvos.
pirmiausiai tai SVEIKATOS Visoms ir visiems negaluojantiems. kas čia dabar pasidarė taip masiškai? blink.gif nors su mama kalbėjau tai sako kad lt jau vos ne epidemija daug kur skelbia. prasidės.
aš tokia su klaustuku ir, vakar po skrydžio maniškis toks ir čiaudėjo, nesuprasi kas čia yr, nu tikiuos, kad nebus rimčiau, nes ryt ateis draugai,tai negaliu sirgt.

vrine, kaip gaila dėl katuko unsure.gif verysad.gif o iš prieglaudos kokio nenorit imt, ten ir gali rast veislinių gražių ir gerą darbą padarysit..

o mes pargrįžom vakar iš Airijos vestuvių. buvo super fainai , emocionaliai ir šiaip labai labai wub.gif visa ceremonija bažnyčioj, ir šiaip. žmonių nemažai buvo, 77 svečiai plius apie 10 vaikų. nerealu kai tiek žmonių iš skirtingų šalių, Anglija, Italija, Vokietija, Šveicarija, Prancūzija, iš Belgijos mes ir dar vienas, iš Australijos 22 žmonės, Tailando, Kambodjos, netgi iš Trinidado gera draugė atskrido. žodžiu tarptautinė publika kas duoda savo žavesio, visi labai faini žmonės. rolleyes.gif greit praėjo viskas. na bet su teigiamom emocijom namo. mūsų skrydis dar 2 val buvo nukeltas, nes iš Briuselio neišskrido dėl ledo ir rūko, tai grįžom pirmą nakties.. gerai, kad šalia gyvenam tai su taksu netoli, neįsivaizudoju, kas dar kur 50 ar daugiau km turi ažiuot su taksu,tai brangi kelionė gaunas kai taip vėluoja unsure.gif na bet kai dėl saugumo,tai nieko nepadarysi, gali ir visą naktį vėluot.

na dar rytojų atlaikyt ir viskas, nauji metai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 30, 21:26)
Labos. Cartman atsigausi po truputį. Po ligos visada sunku. O aš va statau galvoje meniu nes pasirodo draugai pas mus šiemet ateis.....😆😆 aš tikėjausi atvirkščiai 😆😆 ti dabar mąstau kuo vaišinti. Ką skanaus iš faršo galima ? Mąstau kotletus po orkaite su kokiu nors įdaru. Tik kokiu ....hmmmmmmm...kaip vaikai sako - tipo kotletai šventinis patiekalas...... 😅😅😑😑😑??????????

O ko ne. Su grybais vidui ar dz.slyvom,ar troskintom morkom ar net virtu kiausu smile.gif
As nk negaminsiu. Ryt skrendam atgal namie busim kokia 22-23h. Jauciu i lovas krisim kryzium smile.gif
Atsakyti
Labas rytas naujais metais 😆 karštų raudonų ne gaidiškų naujųjų metų. Būkim sveikos ir laimingos gera nuotaika turtingos ☺

Kai šventėt kai sveikatos ? Kaip mūsų trys panteros laikosi - fb mačiau ☺ kolje kaip kelionė....kaip kitos gyvos ? Aš ca lovoj su kava. Vaikas muega, vyras darban išėjo , dukra dar pas draugę - reiks važiuot pasiimt...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 01 01, 10:02)
Labas rytas naujais metais 😆 karštų raudonų ne gaidiškų naujųjų metų. Būkim sveikos ir laimingos gera nuotaika turtingos ☺

Kai šventėt kai sveikatos ? Kaip mūsų trys panteros laikosi - fb mačiau ☺ kolje kaip kelionė....kaip kitos gyvos ? Aš ca lovoj su kava. Vaikas muega, vyras darban išėjo , dukra dar pas draugę - reiks važiuot pasiimt...

Jungiuosi prie sveikinimų, aš irgi lovoj tik be kavos vakar jau tokie fejerverkai ėjo kad galvojau kad ir striuke gali pradegint net prikurtau biggrin.gif gražios sumos į orą išlekia
Atsakyti

Kaip iprastai po 22 val nuejau su mazium gult. Girdejau fejerverkus, bet net nesikeliau paziuret. Jau 3 diena su temperatura ir dar sloga. Mama siandien atvaziuos, gal bus lengviau, o tai vakar visa diena su 38 ir vaiku ant ranku. Dar ligoninej isvaziuojant sako: nebuciuokit vaiko ir per daug nesiglaustykit. Ir kaip tai imanoma, jei diena ramiai miega ant ranku, o nakti kiek prabundu, tiek prisiplojusi prie saves randu?

Atsakyti
Su Naujaisiais 2017
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 01, 11:14)
Su Naujaisiais 2017
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

O pempukas vis dar šaudo bigsmile.gif

Pikkolo tai daktarams svarbu teorijos bet deja jos visą laiką skiriasi nuo realybės
Atsakyti