Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(pikkolo @ 2016 12 26, 09:40)
<p>O mes su maziuku ligoninej  verysad.gif Itaria bakterini susirgima, tik neranda kur, daro visus tyrimus, kankina maziuka.</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kad nieko nerastų ir būtų apsižiūrėję 4u.gif
Atsakyti
tai dar Grange reikalu sočiai turesi smile.gif

Sveikos
Atsakyti
Sveikos po pirmo švenčių užėjimo biggrin.gif 4u.gif

Sumažėjo svečių namie smile.gif . Gerai buvo, tik jau tikrai nepailsėjau biggrin.gif . O per tą įspūdžių pilną galvą vieną svarbų darbą pamiršau, tai dabar galėsiu naktį pasėdėti ax.gif . Nieko, skaniai juodą arbatėlę geriu, atvirukus registruoju, o mažutė mano jau užlūžo apie Kajų ir Gerdą bežiūrėdama wub.gif
Atsakyti

V-Rine kaip kate?

Grange kai vyras susitvarkys dokumentus, Lt laisvai pasikeisi pavarde. Ta procedura dabar labai greita.

Atsakyti
labos iš po švenčių.

QUOTE(pikkolo @ 2016 12 28, 09:20)
<p>V-Rine kaip kate?</p><p>

va šito klausimo bijojau. dėl šitos temos visos šventės praverktos. Nebeturim katės. daugiau neklauskit nes verksiu, o aš darbe...
skystalas aš.

dabar jau vaikai su vyru kitas žiūrinėja....nes vaikai trečią dieną žiūri į akis ir sako- mama tu tik neverk, o kada mes kitą katę turėsim.... mb žiūri bengalus.. man tai ponų išmyslas už katiną tiek mokėt (kad ir be popierių). Bet aš nesikišu tuo klausimu. Aš gedžiu ir liūdžiu.
Jei kas žinau kad rusijoj lėktuvas nukrito (man taip visi guodė).... širdyje ne lengviau....

pikkolo- jūs dar ligoninėj? ką sako?

Atsakyti
Oho Vrine tikrai nesitikejau, kad taip bus gi dar jaunutė ji , o del ko ? Užmigde ar pati pamire? Atjaučiu,kiek aš esu praverkus, kai suvažinejo unsure.gif

man tai šitie britukai gražus

Kiek čia mus temoj šiaip metais kačių neteko, kažkokie kačiu netekties metai

bengalą turi vieni giminaičiai, labai keistas kailis, toks atrodo kad glostytum koki aksomą aš šilką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 gruodžio 2016 - 11:15
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 28, 11:09)
Oho Vrine tikrai nesitikejau, kad taip bus gi dar jaunutė ji , o del ko ? Užmigde ar pati pamire? Atjaučiu,kiek aš esu praverkus, kai suvažinejo  unsure.gif

man tai šitie britukai gražus

Kiek čia mus temoj šiaip metais kačių neteko, kažkokie kažiu netekties metai

užmigdėm kūčių rytą.
kraujo liga. mes tai žinojom jau pernai kai per kalėdas susirgusi buvo. Bet sakė būna ir ilgai gyvena. O čia taip smarkiai sublogėjo. Labai sublogėjo. sakė vilties nebėr. Nu vž. unsure.gif VŽ iš tos vados visi turėtų būti tokie- nes čia arba įgimta arba užsikrėsta nuo tėvų. ....žmonės sąžinės neturi pardavinėdami...
aš nenoriu jokių, arba su laiku kokiu paprasto .... vyras nori bengalo. sako negi negaliu turėt katino kuris jam gražus. Tegu turi ką tik nori...man dzin. Sakau nesikišu. Gerai kad tik sausio pabaigoj gaus, o tai man būtų pergreit...
Atsakyti
mes tada greit kažkaip per kelias savaites nusipirkom, kol dukra buvo sanatorijoj sakom labai pergyvens kai neras, bet kai rado pakaitala tai ir nustebo ir aišku posma nuverke

iškišineja tie ala veisejai kad tik pinigu pasidarytų, tas pats su vokičiu aviganias jiems sanariu displazija yra liga nr.1 pavasarį vešim šviest, jau dabar gavo kursą papildų tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 gruodžio 2016 - 11:42

Oi V-Rine kaip tave suprantu. Ne taip seniai pati ta istveriau. Apie kita katina dar negaliu net pagalvot, o jau 3 men praejo. 

Dar ligoninej. Reikia sulaukt kraujo paselio atsakymo ir dar ryt krauja pakartos. Jei viskas tvarkoj - ryt isleis.

Tik dabar ir as sloguoju. Nosis jau nudrosta iki kraujo, nakciai jau purskiausi vaistu. Gydytoja sako,, kad gerai jog sloguoju, pienukyje bus daugiau antikuniu. Bet sloguoti tai ne jai. Ir uzdraude eiti i vaiku susiburimus iki 6 men.

Atsakyti
Aš irgi kai pradėjau nuo penktadienio verkt iki kūčių vakarienės tai ir užsikišo nosis. Pradžioj maniau nuo verkimo, poto supratau kad jau nebeverkimas kaltas o liga - ir sloga ir lyg gerkla ...tai ir dabar dar baisingai sloguoju ir kosčiu iš gerklės. Tai pas mus darbe viena ponička nuo ano trečiadienio kai susirgo tai su tempa ėjo visą savaitę. Tai va ir užnešė užkratą- iš nedidelio kolektyvo 3 biuleteniai, aš va tokia su sloga.... virusai eina kažkokie. Tik džiaugiuosi kad žemyn nenuėjo, nes porai iš karto plaučių uždegimai, o kaip sako net vėjas niekur užpūtęs nebuvo....
Atsakyti
Aš biuleteny. Kūčių naktį kai prasidėjo, tai iki šiandien maniau, kad mirsiu. Temperatūra tik po vaistų išgėrimo trumpam pamažėdavo, gerklė nežmoniškai skaudėjo.

O plaučių uždegimai šiais laikais jau ir užkrečiami. Mano du bendradarbiai prasirgo ir dar jų aplinkoj keli žmonės tuo psčiu atsirgo.
Atsakyti
jungiuosi prie sergančiu, sedžiu su tokia vos ne striuke darbe ir kratausi nuo šalčio, maučiau namo, ale dar kirpykla laukia, gal kaip nors iškesiu puoda arbatos apsikabinus unsure.gif
Atsakyti