Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

Su Šventėmis newyear.gif newyear.gif newyear.gif

Kad nieko netrūktų mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Maziukas sukarsciavo, tai vat tokios sventes.

Atsakyti

:newyear: Su sventemis visas 

Ka gavot dovanu? As tuperware indu daug visokiu vonios reikmenu ir megos ceki. Sakyciau labai patenkinta :D

Atsakyti

Ramių ir jaukių švenčių 😍😚

Atsakyti
Ir jus visas su šventėmis 4u.gif
Išleidau viena partija svečių ryt dar pora brigadų pereis, ir bus šventės atlaikytos bigsmile.gif

Ir aš čekį gavau, puoduką su šuns mus atvaizdu biggrin.gif , žiedes kosmetikos nu neblogas tas senis matyt ir aš jam gera buvau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 gruodžio 2016 - 18:08
Su šv. Kalėdom wub.gif 4u.gif 000054.gif 000552.gif 000059.gif
Atsakyti

O mes su maziuku ligoninej  :( Itaria bakterini susirgima, tik neranda kur, daro visus tyrimus, kankina maziuka.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2016 12 26, 09:40)
<p>O mes su maziuku ligoninej  verysad.gif Itaria bakterini susirgima, tik neranda kur, daro visus tyrimus, kankina maziuka.</p>

Sveikateles mažiukui bigsmile.gif
Esam Velykas ligoninej praleidę
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na ką viena dalis švenčių baigės smile.gif

QUOTE(karapuzike @ 2016 12 25, 15:30)
Ka gavot dovanu? As tuperware indu daug visokiu vonios reikmenu ir megos ceki. Sakyciau labai patenkinta biggrin.gif</p>

kokie indai? bet visumoj fainos dovanos.
aš tai sau minkštus tokius naktinius pirkaus bet gal dar reiks tokios pat medž. pižamą,patiko, šilta. dar megtuką tokį šiltą iš draugų ir rinkinuką žvakėms indeliiai ant stalo, patiko deginu.

QUOTE(pikkolo @ 2016 12 26, 09:40)
<p>O mes su maziuku ligoninej  verysad.gif Itaria bakterini susirgima, tik neranda kur, daro visus tyrimus, kankina maziuka.</p>

uje sveikatos tikiuos ilgai nekankins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2016 12 26, 21:44)
Sveikos  4u.gif  na ką viena dalis švenčių baigės smile.gif
kokie indai? bet visumoj fainos dovanos.
aš tai sau minkštus tokius naktinius pirkaus bet gal dar reiks tokios pat medž. pižamą,patiko, šilta. dar megtuką tokį šiltą iš draugų ir rinkinuką žvakėms indeliiai ant stalo, patiko deginu.
uje sveikatos tikiuos ilgai nekankins  4u.gif

Geras dalykas sau dovana nusipirkti, niekam jokių priekaištų kad netinka bigsmile.gif

O kiek dabar pavardžių Grange turi? Ar vyro irgi ėmei ar liko tik senoji... Yte
Atsakyti

s-l225.jpg

kokie indai? 

Va tokie

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 26, 22:29)
Geras dalykas sau dovana nusipirkti, niekam jokių priekaištų kad netinka  bigsmile.gif

O kiek dabar pavardžių Grange turi? Ar vyro irgi ėmei ar liko tik senoji... Yte

tikrai taip biggrin.gif aš sakiau saviškiui, jei nieko nesugalvoji tai man čekio nereikia, nes ar taip ar taip dabar kažko tokio nereikia, o kai bus čekis,tai būsiu priversta kažko ieškot iš tos pardės. tai man jau geriau taip pačiai nusipirkt ko man tikrai reikia ar noriu iš bet kur. rolleyes.gif
noriu rast kokią gražią dėžutę juvelyrikai. tiksliau kaklo papuošalams. nes auskarams turiu, bet ne tiems. pakabinamo nenoriu, nes tada reikia atvirai laikyt, et kažkokios dėžutės. tai reiks pasižvalgyt.

dėl pavardės dar nieko nekeičiau. šiaip noriu dvigubos, bet nežinau kaip bus. unsure.gif maniškio pase įrašyta su klaida, ir tarsi nėra jo vardo o pavardės laukely jo vardas plius pavardė..ir jei kur nors elektroniškai išmeta, tai prie vardo būna arba tuščia arba x.. na realiai pas juos nėra tokio dalyko kaip pavardė,tai dėl to čia visa sumaištis. nemaišė iki šiol, bet dabar oficialiai popieriuose tai įrašyta ir aš turiu imti abu, t.y. jo pavardę plius vardas unsure.gif nu kaip kokia ispanė su keturiom pavardėm.. nes negaliu išskirt vieno, net jei ir žinau, kad pavardė viena. Vilniuj sakė atmes prašymą, nes taip negalima huh.gif tai dabar yra du variantai, arba imti oficialiai taip, arba bandys taisyt padėtį ir keist savo dokumentus. bet tai gali užtrukt iki metų unsure.gif tai nežinau ar aš galiu tiek laukt ir ar jam bus galima taip pakeist, šiaip turėtų, nes nei čia naujas vardas ar pavardė, tiesiog įrašyt kaip priklauso, nu bet su belgais tai visko įmanoma kad viskas pakryps ne taip kaip reikia. nu žodžiu, nesibaigia čia mums su tais popieriais kaip norim...

krp neblogi atrodo. aš kažkaip galvojau kad tpw tai tik plastikiniai ir silikoniai visi indai ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 26 gruodžio 2016 - 23:43