Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 20, 13:34)
jo.
o ji silpna?
unsure.gif  unsure.gif

Nu pati iki tualeto nenueina tik prilaikoma jei mėnesį galima sakyt nieko nevalge tai kur jau čia lakstys, į slauga sunai prigaili atiduot geriau jau savas žmonas paengt
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 20, 13:09)
na dovanos, dovanos smile.gif
turėsiu, nenoriu net šita tema kalbet, siuliau į slaugą ale tipo kolkas ne, manau reiks namuose sudaryt ala slaugos salygas gal kas pasikeis

Ojej, o kas slaugys, samdysit? Nes juk tau darbas ax.gif . Nemesi gi unsure.gif

QUOTE(pikkolo @ 2016 12 20, 14:13)
<p>Biski reksnys, ypac vakarais, bet panesioju, pasupuoju ir aprimsta. Kai nori valgyt irgi nebuna palauk. Dukra iskart - mama brolis valgyt nori, eik maitint  biggrin.gif Nakti tai nieko negirdi, tai nepyksta. Tik as pykstu, nes nezinau ko jis vis virkauja. Tai vis ant ranku puse miegelio pramiega.</p><p>Ryt vaziuosim i dukros mokykla, i svente. Ziuresim kaip mum seksis. O ketvirtadieni pas ortopeda i klinikas, tik teks dukra veztis, nes jsi jau bus atostogos, ale sake vaziuos kartu. Mane labiausiai gasdina tai kad jei reiks pamaitint, ar pavuks, nes atrodo kad be maiyinimo pagalves nemoku  unsure.gif​ .</p>

Nesigąsdink, tikrai mokėsi, mamos viską gali, oko, atrodo, negali, automatiškai gaunasi biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 20, 16:18)
Nu pati iki tualeto nenueina tik prilaikoma jei mėnesį galima sakyt nieko nevalge tai kur jau čia lakstys, į slauga sunai prigaili atiduot geriau jau savas žmonas paengt

Tai patys težiūri, kad gudrūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 12 20, 22:36)
Ojej, o kas slaugys, samdysit? Nes juk tau darbas ax.gif . Nemesi gi unsure.gif

Tai patys težiūri, kad gudrūs unsure.gif

Na tikrai nemesiu, manau pabandys pats ką tai reiškia ir greit bus klausimas išsprestas aš ir namo grįžus turiu ka veikti be slaugos mirksiukas.gif , o mesti darbą galima greit, tik va kur paskui jį rasti, plius dar viskas taip greit keičiasi, kad bučiau atitolus ne tas žodis

Sveikos 4u.gif
Kūčių ir Kaledu meniu sudaret ? gal ka paviešinsit smile.gif ideju pasisemt, pas mus nieko idomaus , kaledoms žąsis kepta, o kučioms silkė smile.gif ir karpis keptas
Atsakyti

As jau kuciu plana susideliojau

Bus cibulyne. Pyrageliai su grybais. Kanapine. Pupeliu morku au cesnamu misraine. Ir tt

Atsakyti
Oi, aš dar nieko negalvoju, manau, išsispręs savaime kūčių dieną biggrin.gif . Tik silkės reikia nusipirkti. Morkų, svogūnų turėti, spanguolių. Va, spanguolių gal ir nebeturiu. Keistai, kad taip ilgai dirbu, nieko nebenuveikiu, o ir nenoriu. Na, skalbiniai, maistai, bet tas neįdomu. Ryt į koncertą, penktadienį irgi turėtų būti dukros koncertas. Vakar buvo mažosios eglutė daržely, dar uošvienę parsivežėm, plaukus dažiau. Dabar man reikia numaliavoti. Tai kokios kūčios ax.gif . Ne šiandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 12 21, 19:58)
Oi, aš dar nieko negalvoju, manau, išsispręs savaime kūčių dieną biggrin.gif . Tik silkės reikia nusipirkti. Morkų, svogūnų turėti, spanguolių. Va, spanguolių gal ir nebeturiu. Keistai, kad taip ilgai dirbu, nieko nebenuveikiu, o ir nenoriu. Na, skalbiniai, maistai, bet tas neįdomu. Ryt į koncertą, penktadienį irgi turėtų būti dukros koncertas. Vakar buvo mažosios eglutė daržely, dar uošvienę parsivežėm, plaukus dažiau. Dabar man reikia numaliavoti. Tai kokios kūčios ax.gif . Ne šiandien biggrin.gif

a tai ir pas jus šeimynos pagausejimas ant švenčiu šviečias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 21, 20:53)
a tai ir pas jus šeimynos pagausejimas ant švenčiu šviečias  bigsmile.gif

AHA, be mūsų šešių, papildomi šeši. Gėda pelėda, bet norėčiau pabūti tik mūsų šeima. Gėda, ar ne ax.gif . Bus gerai, aišku, bet norėčiau tik su savo vaikais, nes vyresniuosius retai matau. O dabar jiems dėmesio kaip ir nebus, tik paduok, atnešk, nuplauk, nuvalyk ax.gif
Atsakyti
Labas rytas , mergaitės 4u.gif
Kava skani, rytas gražus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pas mus turbut bus irgi bile kiek na bet kaip nors teks atlaikyti šita maratoną, gerai, kad tik trys dienos antradieni darbe pailsesiu biggrin.gif , šiandien reiks imbieriniu meduoliuku dar iškepti
Atsakyti
na nulijo dovanu lietus darbuose?
Atsakyti

Labas mergaitės :)

Šventinis meniu nesugalvotas. Per Kūčias dirbu iki 19val. Kalėdų pirmą dieną nedirbu, antrą-irgi į darbą. Tai beveik visas vaišių stalas mamos rūpestis bus :) 

Kažkaip keli metai buvo, kad dovanas pirkdavom tik vaikams. O db sužinojau, kad sesuo su šeimyna visiems nupirko dovanas :huh2:  Tai jaučiu ir man reikia pirkt....

Minčių nėra, laiko irgi tiek bėra.

Ai....

Vakar aplankė darbe mus Kalėdų senis. Tai gavom kuponus po 30,01eu į pasirinktą kavinę/barą nueiti. Yra penki variantai, tai turi vieną pasirinkti ir ten praūliavoti tą kuponą :D 

Atsakyti
labos, sveikos, gyvos,

aš irgi dar gyva. truputį. nors baisiai laukiu švenčių pabaigos... grynai depresija nuo visko. nuo darbo- kur net kalėdinių dovanų neduoda o darbo tiek kad nors apsiverk, nuo namų kur visi depresuoti, visų (na vaikų) akys didelės ir aktualiausia tema DOVANOS DVANOS DOVANOS....kam ką pirkt, kiek pirkt, kaip pakuot.... oi tam nupirkau kavos- o kavos pasirodo ji negeria...ką tada.. reikia dar tam anam....dukra klausia- ar aš gausiu ten kažkokį briedą kur buvo nusižiūrėjusi tipo reik- sakau ne negausi.... ašaros dvi dienas....kinai dovanų irgi aišku nespėjo atsiųsti (užsakytų per akcijų dieną).... nu kodėl tokia psichozė su tomis dovanomis???
konfliktai kažkokie, nesusikalbėjimai gal labiau tarp savų vienų "giminų", nusikalbėjimai su nusenizmo marazmais iš kitų, aplink sergantys- tam reik vaistų, anam reikia kasdien lėkt vaistus leist, katė ir ta kaip visada ant kalėdų vėmaliojasi neėda ir sėdi susitraukusi- šiandien pas vetus vešim- vėl krūva pinigų, vaikų ašarų kelintadienis- ar nenumirs...aš tai galvoju jei jau miršta tai tegu greičiau,,, nu vž,.
valgyt- ką valgysim.... kaip sriubą- vakar buvo sriuba.... na tai kas kad grįžai į namus 19,30 val.... dukra rauda (na pas mane rauda ir rauda, jau nebežinau ką daryt) - kokie čia namai nėr ko valgyt...- įkertat pas mane nėr ko valgyt- ar jūs tikit-šaldytuva spilnas mėsų jogurtų sūrių žuvies koncervų......... nes kas yra anai neskanu...vakar parlėkiau iš vaiko muzikos koncerto- sakau iškepsiu picą naminę. Apsidžiaugė kaip milijoną laimėję- valiooo pica... dukra taip supratau ir neparagavo...sumąstė kad nebenori....
šventės- ką skanaus valgysim- to torto nenorim nekepk, kepk aną- na tai kas kad pusdienis kepimo..kam tai įdomu.....kokia mišrainė? koks šiltas....

v.ž. žinokit nebegaliu. Noriu pavasario. noriu švenčių galo. ir noriu verkti. amen.
Atsakyti