Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Laba,
lagaminai supakuoti,beliko issimiegoti wub.gif
Atsakyti
Nusistebejau, kad niekas nerašo, gi žiu tema pasibaigus bigsmile.gif

Sveikos naujoj mirksiukas.gif
Atsakyti
As prisedau prie kompo,ziuriu tema uzrakinta ir naujos neradau smile.gif

Mandarinus valgau,maisto liko,desiu i Kamera,nors baisiai nemegstu saldyti maisto,bet ismesti ranka nekyla
Atsakyti
Kolje, graži tema, ačiū už naujus namus smile.gif

Tai į Lietuvą traukiat?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 18, 20:35)
Kolje, graži tema, ačiū už naujus namus smile.gif

Tai į Lietuvą traukiat?

prasom 4u.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2016 12 18, 20:47)
prasom  4u.gif

Taip smile.gif

Įsidekit šiltų rūbų ir batus atsparius dregmei, nes bent šitom dienom tai pas mus vandens ir sniego košė visur smile.gif
Atsakyti
Sveikos šaunų vakarą 4u.gif

Kolje- ačiū už temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, ką ž sostinėje buvau, alų midų gėriau, ir burnoje turėjau biggrin.gif . Dar rūbai lyg nesusitraukė, bet jau tuoj tuoj ax.gif mirksiukas.gif

Ir orkestras maloniai nuteikė, ir vaikas, senokai nematytas, ir Vilniaus eglė gražutėlė, ir giminės smile.gif . Ir net ant Gedimino kalno užsiropštėme bigsmile.gif ... Ir nesveiko brangumo chalvos prisipirkau(apsižiūrėjau su kaina lotuliukas.gif doh.gif . Dabar kemšu, ir jau nebeskauda širdies biggrin.gif

O čia Kalėdų senelį sutikome, mažoji ir dovanų gavo wub.gif . Viskas puiku gražu...
Tik...
Yra vienas DIDELIS minusas. NĖRA SNIEGO!!! Vilniuje - kiek nori- keliai atstumdyti , takai nukasti, kur nenukasta - bristi reikia. Balta balta kur dairais ir dar sninga wub.gif .
O pas mus viskas nulijo unsure.gif . Ir net pliurzės nėra ax.gif . Plika. Šakės.

V-rine, ku daryyyt ?
Atsakyti
Pipiec pempe nežinau kuuuu daryyyyt....☺ pas mus irgi lyja. Va tep. Sniego nei lašo. Vat.

Pavargau kaip šuva. Au au. Noriu kaip katė gulti ant gyvatuko ir nejudėti. Ti vat galvoju kaži ar tilpsiu.....

Ačiū už temą. Kad ir rečiau bet nepamirškim užlėkt pasikalbėt.....ane..... aaa ? ☺
Atsakyti
Kolje ar ilgai lt būsit ?

Ei pasakykit skanią silkę kokią pvz kad turėčiau ką pas uošvienę per kūčias nusunešt ir sublizgėčiau 😊😊😊😊😊
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 19, 18:06)
Kolje ar ilgai lt būsit ? 
Ei pasakykit skanią silkę kokią pvz kad turėčiau ką pas uošvienę per kūčias nusunešt ir sublizgėčiau 😊😊😊😊😊

Su svogūnais ir aliejum bigsmile.gif , kažin ar valgytu tavo anyta pvz su cinamonu ir dziovintais obuoliukais ar kitais silkei neiprastais priedais? Ta su obuoliais esu darius na kartą metuose ir dar nedaug įmanoma suvalgyt bigsmile.gif
Atsakyti
Aš silkei visai prasta šeimininkė, jokių ištaigų nemoku. Man skanu paprasta su actuku ir svogūnais, ir su kepintom morkom pomidorų padaže. O šiaip gyvenime dar mums patinka su čiobrelias, cirinos sultimis ir žaliomis morkomis bei svogūnais. Čia mažikės mėgstamiausia. Ruošia MB smile.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2016 12 19, 17:46)
Pipiec pempe nežinau kuuuu daryyyyt....☺ pas mus irgi lyja. Va tep. Sniego nei lašo. Vat.

Pavargau kaip šuva. Au au. Noriu kaip katė gulti ant gyvatuko ir nejudėti. Ti vat galvoju kaži ar tilpsiu.....

Ačiū už temą. Kad ir rečiau bet nepamirškim užlėkt pasikalbėt.....ane..... aaa ? ☺

Na, va, jei tu nežinai, tai aš nė tiek to ax.gif . Vilniun atgal varyti sniegu mėgautis per brangu. O Kalėdinė nuotaika taip ir nori pasiplauti mad.gif . Nors šiandien dar bandėme ją užlaikyti gražiu koncertu evangelikų bažnyčioje- fleita, vargonai ir du jauni gražūs operos solistai wub.gif
Ir kas tave taip nuvargina, hm ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 19 gruodžio 2016 - 20:00
Pempe, mane šiuo metu nuvargina tik viena rūšis- PSD -dekininkai.... užsieniečiai kurie nenori susimokėt. Prašo atleist. į dieną sugaudau apie 120 prašymų. Aš tik gaudau ir nukreipinėju/suteiki rezoliucijas kam vykdyti (vieną Janei kitą Jadzei o trečią Antaninai smile.gif ) bet vistiek nuvargina... vien kiekis- reikia akis išpūtus kompe sužiūrėt ar visi popieriai pridėti ir tada tik tai Janei ar Jadzei... vž visą sausį dar manau negyva būsiu......
Va Kolje atvažiuos ir ryškiai eis tvarkytis smile.gif smile.gif (ar senai išsideklaravusi?) ...ir jos prašymą tada gaudysiu- nes visos LT tik pas mus juos tvarko....

o tau tik baliai ir festivaliai,,,, kaip sakoma neduok palesti o duok pagiedoti smile.gif
Atsakyti