Apie Dievą... Monteverte, taigi jau kalbėjom. Aš gerbiu visus Pranašus ir esu įsikinusi, kad visos religijos garbiną vieną ir tą patį Dievą, t.y. religijos kaip upės suteka į vieną ir tą patį vandenyną. Dar daugiau, aš tikiu, kad kiekviename iš mūsų yra Dieviškasis pradas, t.y. - dalelytė Dievo ir ryšys su Šaltiniu, iš kurio mes visi atėjome. O kas dėl Religijų iš esmės - tai yra labai GALINGI kolektyvinės energijos šaltiniai, t.y."Egregors"; Šventieji Raštai metaforų pagalba duoda labai daug žinių ir vien jau skaitymas suaktyvina visokius energetinius procesus, permainas realiame gyvenime. Kas netiki, pabandykite kas rytą perskaityti po puslapį iš Biblijos ar Korano, ir stebėkite savo gyvenimą tą dieną. Aš bandžiau ))
Dėl Dieviškojo prado... Mane pamokė vienas toks žyniuonis-žolininkas, neva prieš gydant, jis turi ritualą - įsivaizduoja tą žmogų priešais save ir mintyse paprašo, "parodyk man savo Dieviškąjį pradą" (kaip ten ir kas toliau, aš nežinau - jis apie kažkokią Baltąją Šviesą kalbėjo; mano atveju, aš tiesiog stebiu savo būseną ir tiek). Taigi, išbandžiau tą techniką bendraujant viename forume, kur būriuojasi ekstrasensų pasekėjai. Pasirodė ten tokia ryški asmenybė ir tuoj "užgeso", buvo užblokuota, bet vėl ir vėl veržėsi užeiti kitokiais vardais. Elgėsi ji neįtikėtinai skandalingai... man gi buvo gaila jos, bet ir gėda beprotiškai, nes mes dvi - vienintelės ten besilankančios lietuvės; pažymėtina, kad prieš jos ten pasirodymą gana aktyviai rašinėjo viena moteris iš Lietuvos, kuri labai neigiamai pasisakė apie Lietuves pabrėždama savo Tautos Moterų pranašumą dėl seksualumo, moteriškumo, vyrų dėmesio (Lietuvoje) ir panašiai. Aš nesu nacionalistė ir tyliu apie savo tautinę priklausomybę, bet... pripažįstu, skaudu, kai kita tauta ima kalbėti apie savo pranašumą virš kitų. Mano manymu nei viena tauta neturėtų to daryti.
Taigi... Pasirodė toji skandalinga asmenybė, o aš išbandžiau "ant jos" tą techniką - įsivaizdavau jos siluetą priešais mane ir paprašiau, "parodyk man savo Dieviškąjį Pradą". Tas siluetas susprogo į smulkius šipulius ir ištirpo erdvėj. Po to atėjo sapnas, vardas - "Vij". Taip ir jos vardas prasidėjo (Vi). Mačiau užmerktas akis su ilgiausiom blakstienom, mačiau, kad toji būtybė negali atmerkti akių... Kitą dieną paguglinau, radau, kad yra toks demonas vardu "Vij" - jo žvilgsnis žudo, ir kas įdomiausia - jis turi beprotiškai ilgas blakstienas.
Grįžtam prie įvykių Forume. Moterys ją pasmerkė, viešai pašiepė - viena drąsesnė parašė įžeidžiantį komentarą, kitos tuoj pridėjo pliusiukų, kad ją palaiko. Kas įdomiausia, pasmerktoji buvo lyg apjungusi į save visą tai, ką tos, kurios ją pasmerkė, diena iš dienos propagavo tame forume - aklą keliaklupsčiavimą prieš pasirinktą ekstrasensą, beprotybę geidžiant ir dievinant jo vyriškumą. Aš užsistojau ją - parašiau komentarą, bet tuoj po to buvo ištrinta visa tema ir toji moteris užblokuota. Kaip jau sakiau, ji vėl ir vėl bandė užeiti, kažką rašinėti.... man tuo metu atėjo dar vienas sapnas: kelių aukštų namas, Blogis grobia moterį, gyvenančią antrame aukšte....aš noriu ją gelbėti, bet tuoj pat suvokiu, kad negalima...vėl tos užmerktos akys, ilgiausios blakstienos dėl kurių žmogus negali atsimerkti... o aš (apsikabinusi savo vaiką) stebiu būtybę nubėgančią su ta rėkiančia moterimi permesta per petį lyg maišas ir ŽINAU, kad man negalima kištis.
Pabandykim "parodyk man savo Dieviškąjį pradą" viena ant kitos? ))
Aurrora, idomi istorija, dziaugiuosi kad nesilankau tame forume Buciau kaip reikiant pykusi ant tos moteriskes Na ir ant tu kurie kistusi i mano Dieviskaji prada Tai tik mano reikalas
Nezinau nieko apie "demonus" paprasciausiai neteko niekada matyti, siaubo filmu mazai ziurejau Ne mano zanras
Zinau zmoniu, kurie bando blokuoti vizualizuodami sienas ivairiausias, tikiu kad nesunku suvizualizuoti ir koki demona ir pasiusti kazkam Deja yra ir vaiku kurie mokinami meditacijos, juos kaip reikiant isgasdintu tokie "pagavimai" , beje kaip ir kiti siunciame vaizdeliai
As tikrai dziaugiuosi, kad apie tai parasote Mokate apie tai rasyti Kur buvai Aurrora pries 3 metus
Aciu
Nezinau nieko apie "demonus" paprasciausiai neteko niekada matyti, siaubo filmu mazai ziurejau Ne mano zanras
Zinau zmoniu, kurie bando blokuoti vizualizuodami sienas ivairiausias, tikiu kad nesunku suvizualizuoti ir koki demona ir pasiusti kazkam Deja yra ir vaiku kurie mokinami meditacijos, juos kaip reikiant isgasdintu tokie "pagavimai" , beje kaip ir kiti siunciame vaizdeliai
As tikrai dziaugiuosi, kad apie tai parasote Mokate apie tai rasyti Kur buvai Aurrora pries 3 metus
Aciu
Dėl demono...aš irgi nustėrau atradusi informaciją online. Kažkada irgi vengiau žiūrėti siaubo filmus, bet dabar jau galiu. Prasiplėtė sąmonė - galiu klausyti ir mėgautis muzika, kurios kažkada "nė už ką neklausyčiau", taip ir su filmais. Prasiplėtė "imlumo" ribos. Juk bet koks kategoriškumas - ribotumo požymis.
Prieš 3 metus aš buvau labai lakoniška, diplomatiška karjeriste. Man labai patiko mano darbas, laimingiausia savaites diena buvo Pirmadienis (aš visą Sekmadenį nerimdavau savyje laukdama kada gi vėl į darbą, o Pirmadienis man buvo diena, kuri nupiešia visos savaitės vaivorykštę). Aš buvau ant tiek laiminga ir patenkinta savo gyvenimu, kad net nustojau pirkti loterijos bilietus - būtent, SĄMONINGAI vengiau pirkti loterijos bilietus, nes nenorėjau permainų ir bijojau, kaip pasikeistų gyvenimas išlošus didelę sumą pinigų. Aš nenorėjau NIEKO keisti, viskas kaip buvo tada atrodė idealu. Būtent tuomet paukščiai suko lizdus po mano miegamojo langais ir perėjo paukčiukus. Tai buvo lyg ir šeimos pagausėjimo ženklu, bet mano gyvenime tai buvo pasiūlymai kopti karjeros laiptais ir kaip niekas kitas, turėti pasirinkimą net iš kelių labai vertingų variantų.
O po to... likimas man davė išbandyti "namų šeimininkės" gyvenimo būdą, nes aš juk "visą gyvenimą" be sustojimo dirbanti ir tuo pačiu metu besimokanti, retsykiais atkreipdavau dėmesį į namų šeiminkes... man jų gyvenimo būdas atrodė EGZOTIKA - kasdien namų ruoša, visokie nauji receptai ir panašiai... Aš sakydavau, kad joms pavydžiu, nes man nelemta tai patirti. Ir štai gavau aš tos laimės su kaupu- ištobulinau savo, kaip kulinarės ir kepėjos talentus, paragavau tos kasdienybės ir vėl parbėgau atgal.
O kur Jūs, kiekviena, buvote prieš tris metus?
Prieš 3 metus aš buvau labai lakoniška, diplomatiška karjeriste. Man labai patiko mano darbas, laimingiausia savaites diena buvo Pirmadienis (aš visą Sekmadenį nerimdavau savyje laukdama kada gi vėl į darbą, o Pirmadienis man buvo diena, kuri nupiešia visos savaitės vaivorykštę). Aš buvau ant tiek laiminga ir patenkinta savo gyvenimu, kad net nustojau pirkti loterijos bilietus - būtent, SĄMONINGAI vengiau pirkti loterijos bilietus, nes nenorėjau permainų ir bijojau, kaip pasikeistų gyvenimas išlošus didelę sumą pinigų. Aš nenorėjau NIEKO keisti, viskas kaip buvo tada atrodė idealu. Būtent tuomet paukščiai suko lizdus po mano miegamojo langais ir perėjo paukčiukus. Tai buvo lyg ir šeimos pagausėjimo ženklu, bet mano gyvenime tai buvo pasiūlymai kopti karjeros laiptais ir kaip niekas kitas, turėti pasirinkimą net iš kelių labai vertingų variantų.
O po to... likimas man davė išbandyti "namų šeimininkės" gyvenimo būdą, nes aš juk "visą gyvenimą" be sustojimo dirbanti ir tuo pačiu metu besimokanti, retsykiais atkreipdavau dėmesį į namų šeiminkes... man jų gyvenimo būdas atrodė EGZOTIKA - kasdien namų ruoša, visokie nauji receptai ir panašiai... Aš sakydavau, kad joms pavydžiu, nes man nelemta tai patirti. Ir štai gavau aš tos laimės su kaupu- ištobulinau savo, kaip kulinarės ir kepėjos talentus, paragavau tos kasdienybės ir vėl parbėgau atgal.
O kur Jūs, kiekviena, buvote prieš tris metus?
Pabandžiau "parodyk man savo Dieviškąjį Pradą":
DewOfSoul...šviesos stulpas iš dangaus;
Monmteverte - apversta Šviesos piramidė po kojomis; tai labai galingas ženklas ir aš meluoju, sakydama, kad pamačiau visą "taisyklingą" piramidę, ji dar nesusiformavusi... bet jos fundamentas tai ir yra jos galybė - kaip ir mano, beje.
MayaRiviera - pamačiau kaip Ovalą, bet labai taisyklingą, aplipusį violetiniais ir rūžavais drugeliais....t.y. viskas juda, gražu, bet neįleidžia į vidų.
...
Patikrinimui pasižiūrėjau pirmą pasitaikiusį vardą šiame skyrelyje, šiuo atveju - PirmaArgenta... ją pamačiau su šviesos trikampiu virš jos dešinio peties.....ašmenim trikampis įsirėmęs į petį... Nežinau ką tai reiškia. Galbūt ji kažkuo labai rimtai susidomėjusi, tarnauja tai idėjai?
Turbūt geriausia, jei mes tai išbandytume ant žmonių, kurie niekada anksčiau nepaliko jokių pėdsakų šiame forume.
Monmteverte - apversta Šviesos piramidė po kojomis; tai labai galingas ženklas ir aš meluoju, sakydama, kad pamačiau visą "taisyklingą" piramidę, ji dar nesusiformavusi... bet jos fundamentas tai ir yra jos galybė - kaip ir mano, beje.
MayaRiviera - pamačiau kaip Ovalą, bet labai taisyklingą, aplipusį violetiniais ir rūžavais drugeliais....t.y. viskas juda, gražu, bet neįleidžia į vidų.
...
Patikrinimui pasižiūrėjau pirmą pasitaikiusį vardą šiame skyrelyje, šiuo atveju - PirmaArgenta... ją pamačiau su šviesos trikampiu virš jos dešinio peties.....ašmenim trikampis įsirėmęs į petį... Nežinau ką tai reiškia. Galbūt ji kažkuo labai rimtai susidomėjusi, tarnauja tai idėjai?
Turbūt geriausia, jei mes tai išbandytume ant žmonių, kurie niekada anksčiau nepaliko jokių pėdsakų šiame forume.
QUOTE(dewofsoul @ 2017 02 01, 19:21)
Smagu skaityt tokias istorijas o Jusu vyras gilinasi i tokius, sakykime, parapsichologinius dalykus? Gal ka praktikuoja?
Nea. Jis tik teigia, kad be galo, be krašto mane myli
Papildyta:
QUOTE(Aurrora @ 2017 02 01, 19:26)
Apie Dievą... Monteverte, taigi jau kalbėjom. Aš gerbiu visus Pranašus ir esu įsikinusi, kad visos religijos garbiną vieną ir tą patį Dievą, t.y. religijos kaip upės suteka į vieną ir tą patį vandenyną. Dar daugiau, aš tikiu, kad kiekviename iš mūsų yra Dieviškasis pradas, t.y. - dalelytė Dievo ir ryšys su Šaltiniu, iš kurio mes visi atėjome.
ilgiausios blakstienos dėl kurių žmogus negali atsimerkti... o aš (apsikabinusi savo vaiką) stebiu būtybę nubėgančią su ta rėkiančia moterimi permesta per petį lyg maišas ir ŽINAU, kad man negalima kištis.
ilgiausios blakstienos dėl kurių žmogus negali atsimerkti... o aš (apsikabinusi savo vaiką) stebiu būtybę nubėgančią su ta rėkiančia moterimi permesta per petį lyg maišas ir ŽINAU, kad man negalima kištis.
Atsiprašau, bet su manimi nekalbėjote man regis, jei su kitais kalbėjote, gal aš neskaičiau
O aš nesutinku ir netgi turiu kitą patirtį. Nežinau ar tai energijos sankaupos ar tai išties Dievai, bet aš žinau labai skirtingus ir skirtingai atsiliepiančiaus, skirtingai padedančius.
Kad mumyse yra kažkoms stebuklingumas, dieviškumas, aukštesni kažkokie dažniai nei iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, tai faktas.
Gal ta moteris dirba su velniais? Atsargiai jūs, prisitrauksite ant savęs visokio brudo. Jūsų smalsumas gali jus nužudyti vieną dieną. Jei norite mano pradą žiūrėti, tai patariu nebent labai švelniai ir nuoširdžiai, nes bus negerai Pasikartosiu: Dievų būna visokių, negalite žinoti kas su kokiais "dirba"
QUOTE(Aurrora @ 2017 02 01, 22:08)
Pabandžiau "parodyk man savo Dieviškąjį Pradą":
Monmteverte - apversta Šviesos piramidė pokojomis; tai labai galingas ženklas ir aš meluoju, sakydama, kad pamačiau visą "taisyklingą" piramidę, ji dar nesusiformavusi... bet jos fundamentas tai ir yra jos galybė - kaip ir mano, beje.
...
Monmteverte - apversta Šviesos piramidė pokojomis; tai labai galingas ženklas ir aš meluoju, sakydama, kad pamačiau visą "taisyklingą" piramidę, ji dar nesusiformavusi... bet jos fundamentas tai ir yra jos galybė - kaip ir mano, beje.
...
As ta apversta piramide maciau pries Tau, Aurrora pasirodant siame foume Nenufotkinau, nes tai buvo vakare kai vedziojau suni, uzlipome i kalna ir stebejome patekanti menuli jis patekejo didziulis ir debesys aplink ji buvo apversto trikampio formos. Ir labai gerai iziurejau aki visame tame
As per daug zinau apie zenklus.......simbolius taipogi.....tik tai jaunyste Linkiu nuslifuoti astrius kampus ir tapti ovalais Beje, si figura man labiausia patiko ir is sunaus mokyklinio projekto ( psichologijos) . Dar visada patiko keturkampiai-taisyklingi, tvirti lyg pamatai. Trikampis man asocijuojasi su maisto, karjeros, naturalios atrankos grandimi....Formuokite geriau keturkampi
Dangus mums siuncia pacius stipriausius irodymus, tik reikia matyti
Monteverte, ne zmones dirba su Dievais
gali noreti kiek tik nori... bet jei Dievas nepanores ....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 27, 13:37)
Tai yra duotybė, dovana. Protėvių ar asmeninė tam tikro žmogaus su geresniu savuoju aukštesniuoju AŠ apsauga. Ne visi ją turi. Tai paprastai įgimta.
Aš pvz. tai turiu tikriausiai dėl to, kad tai eina iš mano mamos linijos. Mano močiutė jau turėjo tas nuojautas, deja, dėl nelaimingo atsitikimo ir dėl labai trumpo močiutės gyvenimo, mes su mama nebežinome kur viso to pradžia. Tikriausiai ši dovana perduota buvo jau mano močiutei ir tai jau ne ji mus su mama saugo, o senesni protėviai. Močiutė, kad ir turėjo nuojautas, ji negalėjo išsigelbėti, nes laikai buvo per gūdūs. Sveikatai sublogavus, nepasirinksi mediko, nenuvyksi tais laikais į kitą valstybę ar pan. Taigi ji krito dėl "medikų" rankos. Išgėrę bjaurybės drįso prisiartinti prie ligonio, kuris negalėjo tuo metu apsiginti... Vienintelė paguoda yra bent ta, kad mano mamai buvo perduota ta jutiminė dovana, o mano mama perdavė ją man ir daug stipresnę. Aš nujaučiu ligas užuomazgų stadijoje, taip pat nelaimes ir taip galiu padėti artimiesiems, pažįstamiems, galiu įspėti. Jei kas nepaklauso - tai jau jo bėda...
Aš pvz. tai turiu tikriausiai dėl to, kad tai eina iš mano mamos linijos. Mano močiutė jau turėjo tas nuojautas, deja, dėl nelaimingo atsitikimo ir dėl labai trumpo močiutės gyvenimo, mes su mama nebežinome kur viso to pradžia. Tikriausiai ši dovana perduota buvo jau mano močiutei ir tai jau ne ji mus su mama saugo, o senesni protėviai. Močiutė, kad ir turėjo nuojautas, ji negalėjo išsigelbėti, nes laikai buvo per gūdūs. Sveikatai sublogavus, nepasirinksi mediko, nenuvyksi tais laikais į kitą valstybę ar pan. Taigi ji krito dėl "medikų" rankos. Išgėrę bjaurybės drįso prisiartinti prie ligonio, kuris negalėjo tuo metu apsiginti... Vienintelė paguoda yra bent ta, kad mano mamai buvo perduota ta jutiminė dovana, o mano mama perdavė ją man ir daug stipresnę. Aš nujaučiu ligas užuomazgų stadijoje, taip pat nelaimes ir taip galiu padėti artimiesiems, pažįstamiems, galiu įspėti. Jei kas nepaklauso - tai jau jo bėda...
Tai eina is musu proteviu, kuo jie geresni buvo, tuo mes stipresni su ju pagalba Jei susigadinsi savo "karma" pati, niekas nebepades ( nebenores padeti )
Tavo mama vis dar stipresne uz tave , nors tu tuo jau nebenori tiketi , bet dar turi laiko tai suprasti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 02 01, 19:47)
Aurrora, idomi istorija, dziaugiuosi kad nesilankau tame forume Buciau kaip reikiant pykusi ant tos moteriskes Na ir ant tu kurie kistusi i mano Dieviskaji prada Tai tik mano reikalas
Aciu
Aciu
Tu pati sau prieštarauji.
Ji juk įsikišo į tavo dieviškąjį pradą ir jį čia išviešino. O tu dar jai padėkojai.
Tu mėtaisi gyvenime, neturi net vienos nuomonės, tvirtos nuomonės, nelaiminga moteris esi.
Sėkmės tau, tau jos reikia
Papildyta:
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 02 02, 05:04)
Monteverte, ne zmones dirba su Dievais
Papildyta:
Tai eina is musu proteviu, kuo jie geresni buvo, tuo mes stipresni su ju pagalba Jei susigadinsi savo "karma" pati, niekas nebepades ( nebenores padeti )
Tavo mama vis dar stipresne uz tave , nors tu tuo jau nebenori tiketi , bet dar turi laiko tai suprasti
Papildyta:
Tu ir vėl klysti. Egregoriams reikia maitinimo, jie greitai atsiliepia, jei mokinys geras ir moka pašaukti
Tu negali žinoti kas iš ko eina.
Tu nieko nežinai apie mano mamą ir jos stiprybę ar silpnumą. Bet jei nori apsijuokti prieš visą forumą, tai gali čia dėstyti, neuždrausiu gi tau
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 02, 14:50)
Tu pati sau prieštarauji.
Ji juk įsikišo į tavo dieviškąjį pradą ir jį čia išviešino. O tu dar jai padėkojai.
Tu mėtaisi gyvenime, neturi net vienos nuomonės, tvirtos nuomonės, nelaiminga moteris esi.
Papildyta:
Tu ir vėl klysti. Egregoriams reikia maitinimo, jie greitai atsiliepia, jei mokinys geras ir moka pašaukti
Tu nieko nežinai apie mano mamą ir jos stiprybę ar silpnumą. Bet jei nori apsijuokti prieš visą forumą, tai gali čia dėstyti, neuždrausiu gi tau
Papildyta:
Ji nemate Dieviskojo prado visu pirma Mate tai ka mate Graziai parase, o as uz grazu parasyma ne tik jai padekoju
Tu pasinerusi i kazkokia auku aukojimo " velniava" cia tavo problema , ne mano Jei galvoji kad egregoriai tau padeda, galvok ka tik nori
Niekaip nesuprantu, kodėl tų kažkieno prieštaravimų sau pačiam tiesiog negalima paprastai "apeiti"?
Kalbam apie saviugdą, dvasingumą, bet puikybė vistiek paima viršų.
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 02 02, 14:44)
Ji nemate Dieviskojo prado visu pirma Mate tai ka mate Graziai parase, o as uz grazu parasyma ne tik jai padekoju
Tu pasinerusi i kazkokia auku aukojimo " velniava" cia tavo problema , ne mano Jei galvoji kad egregoriai tau padeda, galvok ka tik nori
Tai jei ji nematė, kas matė? Ant kurių čia taip pyktum, kurie kištųsi?
Ania? Jo? Gal galima konkrečiau? Ką šiandien paaukojau?
Papildyta:
QUOTE(dewofsoul @ 2017 02 02, 16:45)
Niekaip nesuprantu, kodėl tų kažkieno prieštaravimų sau pačiam tiesiog negalima paprastai "apeiti"?
Nu kodėl? Kalbam apie viską. Gi stebuklingas forumas. Saulelė Rivjera labai mėgsta dėmesį, negavusi, kartais asmeniškai parašo, pasibeldžia (būna)
Negaila gi žmogaus dėmesiu apdavanot ir pasižiūrėt kaip vyniojasi savo uždarame rate. Žinai kaip būna, sukasi sukasi vietoje, o kartą gali nušvisti, prabusti. Pasirodys tada, kad pastangos ne veltui buvo, kažką įsisavino žmogus
Man skirtą žinutę priimu ir dėkoju.
O jei kažkam reikia išsišnekėti - tam ši tema ir sukurta.
Kiekvienas pasaulį ir žmones matome savaip.
PRAYER FLAG
Some monks were sitting quietly in the garden of a Buddhist monastery on a calm, beautiful day. The prayer flag on the roof started fluttering and flapping in a breeze. A young monk observed: Flag is flapping. Another monk said: Wind is flapping the flag. The Chan master Huineng (whom Southern School Chan regards as 6th Patriarch), overhearing the two monks talking, declared: It is your minds that are flapping. Centuries later another famous Chan monk, Wumen Huikai (1183-1260), commented on this episode: Flag, wind, minds flapping. Several mouths were flapping!
[I]