Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas Forumas. Laumių-Raganų pašnekesiai.

yahoo.gif ValiooOOOoooOOoooOOO!!!!
Matai, MayaRiviera? Mes ne vienos... ax.gif jau galvojau rašyt, kad čia dėl Tavo nesugyvenamo charakterio nieks su mumis nedraugauja nail.gif

DewofSoul,
apie TSRS karinį dalinį 10003, kuriame rengė "kovinius ekstrasensus", daugiausia informacijos rusų kalba. Paskubom radau kai ką Anglų kalba, bent pradžiai: http://survincity.co...-protection-of/
Pritariu, nekokie tie jų "koviniai ekstrasensai" - su keliais bendravau asmeniškai, su kitais teko diskutuoti-pabendrauti jų forumuose online (vėl gi, jie ten tik rusiškai bendrauja). Kažkur turėjau jų vadovėlio kopiją...bet jis rusų kalba.
Kas dėl Uri Geller - apie jį daugybė straipsnių, jis yra Facebook'e, vakar mačiau ir Tweeter'yeje - džiaugėsi išmokęs nieko nenutuokiančias merginas užvesti senai sustojusius laikrodžius (kaip supratau - per atstumą mokė. Vienai užkūkavo sieninis laikrodis namie, kita nustėro sugebėjusi "užvesti" senai sustojusį savo tėvo rankinį laikrodį).

Ede, tikrai taip. 4u.gif Naujieji - 28tąją.
Labai gera idėja, "12val.norą rašom kaire ranka,jei dešniarankiai ir atvirkščiai..
Planuojam stebuklingus metus..
"
Sakoma, kad norint pakeisti savo "karminę bazę" (pakeisti visokių ženklų ir prietarų poveikį) - labai gerai yra kasdien įprastus dalykus daryti kitaip arba atvirškčiai, tarytum perprogramuojant savo likimą.

Tuoj susiorganizuosiu kavą ir papasakosiu apie Kinų Tradicijas ir Prietarus dėl Naujųjų Metų šventimo. Kinų pasaulyje daugiau nei milijardas, jų tikėjimo energijos "egregoras" tikrai galingas, todėl visai puiku būtų prisijungt prie jų tom dienom kai jie švenčia tikėdami Sėkme, Linkėdami sau ir kitiems Sveikatos, Laimės ir Turtų. Tuoj surašysiu...
Atsakyti

4u.gif
Kinai Naujuosius švenčia net dvi savaites. Pasiruošimas šventei prasideda išvakarėse, šiais metais tai būtų sausio 27-tąją. Labai svarbu išsivalyti namus iki Naujųjų; tikima, kad tokiu būdu apsivaloma nuo visokių blogybių; vėliau – jokiais būdais negalima šluoti, valyti dulkes pirmąją Naujųjų Metų dieną (tikima, kad tai darant išvarysite lauk finansinę sėkmę). Vėliau valymas leistinas, pvz. antrąją dieną jau galima šluoti/plauti grindis, bet laikantis taisyklių – pradedama šluoti nuo laukųjų durų į namo/kambario vidurį. Jei tvarkote prieangį – visos ten surinktos šiukšlės turi būti parsinešamos į vidų, o po to išnešamos išmesti per galines duris (iš esmės šiukšlės visąlaik turi būti išnešamos tik per galines duris).

Pirmąją ir antrąją Naujųjų Metų dieną – jokio skalbimo (vėl gi prietaras, kad skalbiant išplausite lauk finansinę sėkmę). Tomis dienomis yra garbinamas Vandens Dievas.
Pusryčiams jokiais būdais nevalgyti košės, kitaip visus metus lydės skurdas.
Pirmąją Naujųjų metų dieną vengiama aštrių daiktų – geriau nieko nepjaustyti, vėl gi – prietaras susijęs su turtu. Namie tą dieną turi būti pilni indai visokių kruopų (tuščias ryžių indas laikomas skurdo pranašyste).

Pirmąją Naujųjų metų dieną Kinai vengia plauti plaukus. Žodis „plaukai“ kinų kalboje skamba taip pat kaip žodis „turtas“ – kažkas panašaus į FA. Kirpti tą dieną plaukus reiškia atsisakyti turto, pasmerkti save finansiniams praradimams visus ateinančius metus.
Jokiais būdais nedėvėti suplyšučių, baltų ar juodų drabužių (balta ir juoda siejama su gedulu). Populiariausia spalva aprangai tai dienai – raudona, yra prietaras tą dieną dėvėti būtent vienspalvius drabužius. Vengti žalios spalvos kepurės – sakoma, kad kinai iš esmės niekada nedėvi žalios spalvos kepurių, nes jos asocijuojamos su sutuoktinio neištikimybe (tai nulėmė daugybė visokių legendų ir pasakojimų, vienas jų, kad žmona nunėrė vyrui žalią kepurę, jis ją dėvėdamas išėjo, o ji tuoj įsileido į namus meilužį).

Pirmąją Naujųjų Metų dieną kinai švenčia būtinai šeimoje, ištekėjusi dukra vengia aplankyti savo tėvus, nes kitaip – tai būtų blogų metų jos tėvams ženklas. Ištekėjusi moteris tą dieną turi praleisti su savo šeima, savo namuose. Visą dieną stengiamąsi būti pozityviose emocijose, Naujųjų metų dieną vengiama skaičiaus 4, nes jis asocijuojamas su mirtimi. Verkiantis vaikas – taip pat negeras ženklas, todėl mažyliai tik minimaliai sudrausminami, jokių bausmių, jokių priekaištų; jei kažkas skolingas – tą dieną jokiais būdais negalima eiti reikalauti atiduoti skolą ar tuo labiau vėl kažkam skolinti.

Vaikams ir nesusituokusiams žmonėms dovanojami raudonos spalvos vokeliai su vienu pinigu sėkmei ir laimei. Jokiais būdais negalima dovanoti laikrodžių, žirklių ir kriaušių. Dėl kriaušių įdomu, kad jas valgant negalima pjaustyti ir dalintis su artimaisiais, tai laikoma išsiskyrimo ženklu.

Niekas tą dieną nelieka miegamąjame – net sergantys artimieji būtinai apsirengia ir švenčia su visais pagrindiniam kambary. Yra prietaras dėl vaistų – pirmąją Naujųjų metų dieną jų kiek įmanoma vengiama, nes kitaip tai ligos visus metus ženklas.

Labai svarbu tą dieną pirmas sutiktas žmogus ir paskutinis. Puikus ženklas – čiulbantys paukščiai ir ypač, jei aplankys/sutiksite raudonos spalvos paukščiuką. Vakare – būtinai fejerverkai, jie išbaido praėjusių metų blogąsias jėgas.
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 25, 19:52)
yahoo.gif ValiooOOOoooOOoooOOO!!!!
Matai, MayaRiviera? Mes ne vienos... ax.gif jau galvojau rašyt, kad čia dėl Tavo nesugyvenamo charakterio nieks su mumis nedraugauja nail.gif

lotuliukas.gif friends.gif

28ta is pat ryto busiu kairiaranke . Sestadienis, reikes kazkaip spalvotai apsiredyti. Na ir iskarto i lauka lesyklu pripildyti biggrin.gif Svesti tai svesti birthday.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau apie Gelerį, bet piktasis dėdė James Randi vis tik demaskavo jį verysad.gif

Et, ar dar beliko stebuklų ar ypatingas galias turinčių žmonių šiam pasaulį? Gal niekada tokių ir nebuvo smile.gif

Gal kuri domitės kvantine fizika?
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2017 01 26, 19:03)
Prisiskaičiau apie Gelerį, bet piktasis dėdė James Randi vis tik demaskavo jį  verysad.gif

Et, ar dar beliko stebuklų ar ypatingas galias turinčių žmonių šiam pasaulį? Gal niekada tokių ir nebuvo smile.gif

Gal kuri domitės kvantine fizika?

Įdomu dėl Uri Geller[B]. Demaskavo? Gal pasidalintumėt, trumpai? Aš tiek daug neskaičiau ir nesikapsčiau, tiesiog pasidžiaugiau, kad egzistuoja ir tiek.

Kvantine fizika nesidomiu, bet mokslo naujienas seku kaip ir NASA bei astronautų kasdienybę; tie, kas dirba tarptautinėje kosminėj stoty (international space station), saunuoliai - kone kasdien (Tweeter'yje) dalinasi įvairiom nuotraukom. Įdomus momentas, kad ypatingai tuo susidomėjus ir pilna galva pasinėrus į visą tai, tuoj į mano rankas papuolė knyga su astronauto, buvusio Mėnulyje, autografu. Neilgam, bet... vien jau nuo minties, kad prisiliečiau prie daikto, kuris buvo tokio žmogaus rankose - neapsakomas jausmas. Ačiū Dievui, daugiau tokių susitikimų... ax.gif (šiaip tai, jei skaityti tik rusiškai, tai jokio skrydžio į mėnulį irgi nebuvo nail.gif )))).

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 26, 17:25)
Įdomu dėl Uri Geller[B]. Demaskavo? Gal pasidalintumėt, trumpai? Aš tiek daug neskaičiau ir nesikapsčiau, tiesiog pasidžiaugiau, kad egzistuoja ir tiek.

Kvantine fizika nesidomiu, bet mokslo naujienas seku kaip ir NASA bei astronautų kasdienybę; tie, kas dirba tarptautinėje kosminėj stoty (international space station), saunuoliai - kone kasdien (Tweeter'yje) dalinasi įvairiom nuotraukom. Įdomus momentas, kad ypatingai tuo susidomėjus ir pilna galva pasinėrus į visą tai, tuoj į mano rankas papuolė knyga su astronauto, buvusio Mėnulyje, autografu. Neilgam, bet... vien jau nuo minties, kad prisiliečiau prie daikto, kuris buvo tokio žmogaus rankose - neapsakomas jausmas. Ačiū Dievui, daugiau tokių susitikimų...  ax.gif (šiaip tai, jei skaityti tik rusiškai, tai jokio skrydžio į mėnulį irgi nebuvo nail.gif  )))).

Oj, toli ieškoti nereikia... https://en.wikipedia...wiki/Uri_Geller, pradėti skaityti nuo "Paranormal claims".

https://www.youtube....7jHYriFo&t=530s

Čia dar viena mėgstama persona, kurią taip pat demaskavo James Randi...
https://www.youtube....h?v=YL8bNEs9s-0

Tai vat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 26, 14:25)

bet mokslo naujienas seku kaip ir NASA bei astronautų kasdienybę; tie, kas dirba tarptautinėje kosminėj stoty (international space station), saunuoliai

Neseniai NASA mokslininkai paskelbė,kad visuotinai pripažintos Zodiako ženklų datos yra neteisingos ir perskaičiavo jas,ryšium su tuo,kad pripažysta 13-ojo Zodiako ženklą-Gyvatnešio egzistavimą ir jį įterpė,o, kaži ar pripažins tą klasikiniai astrologai?!
Atsakyti
Raganaitės, dalinuosi tinklaraščiu, kurį neseniai atradau smile.gif Nebijokit jo patyrinėt, jį rašo toks guvus, žingeidus ir super pozityvus vaikinas Martynas.

http://www.virsmai.lt/

Kilo toks klausimas, gal juo ir Monteverte prisidės pakomentuoti. Dėl intuicijos arba kitaip tariant nuojautos.

Buvo kažkada diskutuota, kad intuicija pasireiškia žmonėms prieš lėktuvų katastrofas, blogi, pranašingi sapnai ir t.t.

O kaip Jūs pvz. atskiriat paprastą nerimą nuo tikros nuojautos? Pvz. kiekvieną kartą ruošiantis į ilgą kelionę arba kažkokiai naujai patirčiai, mane kamuoja nerimas. Pamenu, visus kartus, kiek skridau lėktuvu, kelias dienas prieš buvo bloga nuotaika, suirzimas, sustiprėdavo jautrumas, bet kaip matot, visi skrydžiai buvo sėkmingi, mane paprasčiausiai kamavo prieškelioninis nerimas smile.gif O kaip atskirti tuos tikruosius ženklus?
Papildyta:
QUOTE(Ede @ 2017 01 26, 21:41)
Neseniai NASA mokslininkai paskelbė,kad visuotinai pripažintos Zodiako ženklų datos yra neteisingos ir perskaičiavo jas,ryšium su tuo,kad pripažysta 13-ojo Zodiako ženklą-Gyvatnešio egzistavimą ir jį įterpė,o, kaži ar pripažins tą klasikiniai astrologai?!

Pripažins, išinterpretuos kaip nors išradingai, juk verslas turi tęstis. Dovanokit, aš netikiu astrologija. Nors esu dariusis asmeninius horoskopus, juose tiesos bent jau apie mano asmenybę kokie 60 %, vis tiek netikiu kažkaip smile.gif Sunku suvokt man tą pseudomokslą. O be to, kai astrologė žiūrėjo tam tikrą laikotarpį ir bandė numatyti įvykius, tai nieko neįvyko, ką ji ten sakė. O ir interpretacijos tokios abstrakčios, kad galima lengvai įsiteigt sau tuos įvykius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 26 sausio 2017 - 20:42
QUOTE(dewofsoul @ 2017 01 26, 20:47)
Kilo toks klausimas, gal juo ir Monteverte prisidės pakomentuoti. Dėl intuicijos arba kitaip tariant nuojautos.

Buvo kažkada diskutuota, kad intuicija pasireiškia žmonėms prieš lėktuvų katastrofas, blogi, pranašingi sapnai ir t.t.

O kaip Jūs pvz. atskiriat paprastą nerimą nuo tikros nuojautos? Pvz. kiekvieną kartą ruošiantis į ilgą kelionę arba kažkokiai naujai patirčiai, mane kamuoja nerimas. Pamenu, visus kartus, kiek skridau lėktuvu, kelias dienas prieš buvo bloga nuotaika, suirzimas, sustiprėdavo jautrumas, bet kaip matot, visi skrydžiai buvo sėkmingi, mane paprasčiausiai kamavo prieškelioninis nerimas smile.gif O kaip atskirti tuos tikruosius ženklus?

Tai yra duotybė, dovana. Protėvių ar asmeninė tam tikro žmogaus su geresniu savuoju aukštesniuoju AŠ apsauga. Ne visi ją turi. Tai paprastai įgimta.
Aš pvz. tai turiu tikriausiai dėl to, kad tai eina iš mano mamos linijos. Mano močiutė jau turėjo tas nuojautas, deja, dėl nelaimingo atsitikimo ir dėl labai trumpo močiutės gyvenimo, mes su mama nebežinome kur viso to pradžia. Tikriausiai ši dovana perduota buvo jau mano močiutei ir tai jau ne ji mus su mama saugo, o senesni protėviai. Močiutė, kad ir turėjo nuojautas, ji negalėjo išsigelbėti, nes laikai buvo per gūdūs. Sveikatai sublogavus, nepasirinksi mediko, nenuvyksi tais laikais į kitą valstybę ar pan. Taigi ji krito dėl "medikų" rankos. Išgėrę bjaurybės drįso prisiartinti prie ligonio, kuris negalėjo tuo metu apsiginti... Vienintelė paguoda yra bent ta, kad mano mamai buvo perduota ta jutiminė dovana, o mano mama perdavė ją man ir daug stipresnę. Aš nujaučiu ligas užuomazgų stadijoje, taip pat nelaimes ir taip galiu padėti artimiesiems, pažįstamiems, galiu įspėti. Jei kas nepaklauso - tai jau jo bėda...
Atsakyti
4u.gif štai ir Moteverte. Liuks.
Priminėt vieno žmogaus istoriją - jis išvengė lėktuvo katastrofos. Pats man pasakojo - jis turi įprotį skraidyti tik pirmąja (biznio) klase. Anksčiau dirbo didelėj turtingoj firmoj, ten ir priprato. Ir štai reikėjo jam su žmona pirkti bilietus, jų pasirinktame lėktuve nebebuvo vietos "biznio klasėje". Žmona labai įkalbinėjo, putojosi dėl jo mandrumo, išlaidų ir panašiai, o jis griežtai - ne ir viskas, pasirinko kitą, vėlesnį lėktuvą. Jei jie būtų įsėdę į pirmąjį... doh.gif

Įstrigo atmintin dialogas iš Kastanedos knygų:
- Jei tu žinotum, kad aikštėje tave nušaus, ką darytum?
- Aš ten neičiau.

O juk būna ir gerų nuojautų. Man jos įdomiausios (ak, kad daugiau tokių).

Rytoj - Naujieji clap.gif
Pasaulio pabaiga - "Lietuvos ryte" besišypsančios astrologės Palmiros (Kelertienės) nuotraukos! Šaunuolė. Tarp kitko, dėl Naujųjų irgi paminėjo: "Jaunatis stos ir kartu Naujieji Gaidžio metai prasidės po vidurnakčio, 2 val. 7 min. Tuomet derėtų įžiebti ugnį ir rimtai susimąstyti apie ateitį, metų darbus ir tikslus. Palanku užrašyti savo norus ir metams padėti šį raštelį į kokią nors ramią, jums prasmingą vietą namuose."

Papildyta:
QUOTE(Ede @ 2017 01 27, 06:41)

Įdomu. Teko skaitinėti-girdėti apie tai, bet tikrai netikėta, kad ir NASA prie to prisidėjo. Ką tik susiradau naują kalendorių. Gaunasi - aš dabar visai kitas ženklas? )) nail.gif

Here’s the new calendar:
Capricorn: January 20 - February 16
Aquarius: February 16 - March 11
Pisces: March 11 - April 18
Aries: April 18 - May 13
Taurus: May 13 - June 21
Gemini: June 21- July 20
Cancer: July 20 - August 10
Leo: August 10 - September 16
Virgo: September 16 - October 30
Libra: October 30 - November 23
Scorpio: November 23 - 29
Ophiuchus: November 29 - December 17
Sagittarius: December 17 - January 20
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2017 01 26, 21:47)
Pripažins, išinterpretuos kaip nors išradingai, juk verslas turi tęstis. Dovanokit, aš netikiu astrologija. Nors esu dariusis asmeninius horoskopus, juose tiesos bent jau apie mano asmenybę kokie 60 %, vis tiek netikiu kažkaip smile.gif Sunku suvokt man tą pseudomokslą. O be to, kai astrologė žiūrėjo tam tikrą laikotarpį ir bandė numatyti įvykius, tai nieko neįvyko, ką ji ten sakė. O ir interpretacijos tokios abstrakčios, kad galima lengvai įsiteigt sau tuos įvykius smile.gif

Man irgi net asmeninis netiko praktiskai biggrin.gif ( tik detales kurios tiktu kiekvienam sios planetos gyventojui )
Anksciau paskaitinedavau horoskopus del idomumo ar kas tiks , dabar kartais paskaitineju metams , permetu visus del idomumo tuo paciu, palyginimui, na ir parasyta labai protingai, kad praktiskai kiekvienas nors kazkiek tiktu kiekvienam skaitanciam 4u.gif

Jaunysteje vienas horoskopo sakinys vis tik labai tiko, bet perspejimo nepaklausiau, kitaip ir tas sakinys butu netikes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ede @ 2017 01 26, 21:41)

Paskelbe 2010 berods mirksiukas.gif Iki siol neprigijo , turbut ir liks 12 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rivieramaya: 28 sausio 2017 - 01:18
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 27, 13:37)
Tai yra duotybė, dovana. Ne visi ją turi. Tai paprastai įgimta.

Visi ja turi mirksiukas.gif Tik vieni gal kiek silpnesne, kiti stipresne 4u.gif
Atsakyti