Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas Forumas. Laumių-Raganų pašnekesiai.

Aurorra, neblogas anegdotas , su pamokancia pabaiga biggrin.gif

Jei apie talismanus- ar tikite jais ?
Turiu beverciu bet man brangiu daikciuku, kuriu tiesiog nesinori ismesti, zinau kad man jie reiskia viena, bet kazkam kitam reikstu visai kita, noreciau kam nors gal padovanoti, atiduoti, bet ranka nekyla....Tarkime turiu labai grazia sage- angeliuka( mergyte) , nenesioju nes atrodyciau vaikiskai.
Zinau kad kokia mergaite tikrai nesiotu, bet negaliu padovanoti ar atiduoti nes .... bijau kazko blogo joms, netgi tikedama tik gera apie angelus...
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2017 01 06, 08:42)
Pagalvojau apie Nevos upę. blink.gif  doh.gif
Kitą mėnesį važiuoju į Peterburgą, eisiu prie Nevos akmenukų rinkti. cool.gif

Gytare, man labai patinka moteris Jūsų avatare. Pas ją aš eičiau pasitarti... Ji stipri, moteriška ir laiminga. Daug pergyveno.. ir vis tiek - LAIMINGA! heart.gif Nejau tai Jūsų nuotrauka?

Papildyta:
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 06, 12:11)
Aurorra, neblogas anegdotas , su pamokancia pabaiga  biggrin.gif

Jei apie talismanus- ar tikite jais ?
Turiu beverciu bet man brangiu daikciuku, kuriu tiesiog nesinori ismesti, zinau kad man jie reiskia viena, bet kazkam kitam reikstu visai kita, noreciau kam nors gal padovanoti, atiduoti, bet ranka nekyla....Tarkime turiu labai grazia sage- angeliuka( mergyte) , nenesioju nes atrodyciau vaikiskai.
Zinau kad kokia mergaite tikrai nesiotu, bet negaliu padovanoti ar atiduoti nes .... bijau kazko blogo joms, netgi tikedama tik gera  apie angelus...

Aš kurį laiką buvau prisirišus prie talismanų, mėgavausi visa kolekcija įvairiausių papuošalų su labai "reikšmingais" man akmenimis, dėvėdavau prisiderindama prie įvykių, tiksliai planuodama kokį būtent darbą tas ar kitas talismanas atliks. Ir po to praėjau pamoką - vykstant į vieną ypatingai svarbų susitikimą pamiršau visus savo talismanus...grįžti atgal nebegalėjau... išsigandau... teko improvizuoti. Pavyko puikiai, net gi stebuklingai - pati save nustebinau, nes tarytum "žaizdama" pabandžiau kai ką režisuoti ir gavosi dar geriau nei norėjau. Štai nuo tada, esu įsitikinusi, kad teisingai sakoma, jog visa mūsų jėga ten, kur mūsų dėmesys[U] ir mes patys, kiekvienas, nusprendžiame kas ir kaip įtakoja mūsų kiekvieno pasaulį arba turi/neturi jame galią.

O del Limpopo genties ritualų, tai čia ne anekdotas. Jie iš tiesų būtent tokiu būdu gydosi nuo impotencijos - vyrai eina prievartauti krokodilų. Anglų kalba pilna straipsnių apie tai. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 06, 04:43)

O del Limpopo genties ritualų, tai čia ne anekdotas. Jie iš tiesų būtent tokiu būdu gydosi nuo impotencijos - vyrai eina prievartauti krokodilų. Anglų kalba pilna straipsnių apie tai.  mirksiukas.gif

Tikiuosi kad juos visus sueda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 06, 04:43)
Gytare, man labai patinka moteris Jūsų avatare. Pas ją aš eičiau pasitarti... Ji stipri, moteriška ir laiminga. Daug pergyveno.. ir vis tiek - LAIMINGA! heart.gif  Nejau tai Jūsų nuotrauka?

Nuotrauka tikrai ne mano. biggrin.gif
O moterį nuotraukoje apibūdinot, sakyčiau, labai teisingai. 4u.gif
Atsakyti
Besidomintiems kaip veikia buvimas vienokiose ar kitokiose vibracijose - video su vertimu į rusų kalbą:

https://www.youtube....h?v=swVSnv7Cyds

originalas, Anglų kalba:

https://www.youtube....h?v=CuM678WXs0c

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 10, 18:52)
Besidomintiems kaip veikia buvimas vienokiose ar kitokiose vibracijose - video su vertimu į rusų kalbą:

https://www.youtube....h?v=swVSnv7Cyds

originalas, Anglų kalba:

https://www.youtube....h?v=CuM678WXs0c

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Idomu butu pamatyti eksperimenta su vandeniu ir snaigemis biggrin.gif Kur gauti tokia laboratorija biggrin.gif
Si pavyzdi beveik visi naudoja 4u.gif

Dalintis gera energija yra gera ir dazniausiai sulaukiama gero atsakymo , bet kuriems tikrai nelengva , jiems sunku patiketi, kad tai yra tikra , nedirbtina. As ir juos suprantu 4u.gif
Video pozityvus, tik labai skuba, vis tebesijaudina, turbut sunku jauduli nugaleti , kai nugales, skambes itikinamiau 4u.gif Jos akyse atsispindi karjera, o ne joy... reiketu daugiau joy mirksiukas.gif

Ka galvojate jus ? Aurora, Gytare ax.gif

Zinau, kad jai nera lengva, bet paskaita neatrodo itikinamai is bandancio itikinti 4u.gif

Atsakyti
P.S.

Pasakymas ka matau kitame siuo atveju man tikrai netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif Kaip įdomu... Klausiausi-žiūrėjau ir tiek, pasiėmiau sau tai, kas naudinga. Ačiū jai. Skubėjimo nepastebėjau. O Tamsta ))), kodėl pastebi? nail.gif

Man, pvz., buvo labai linksma rasti čia Gytarės "ačiū"
Priešistorė tokia: seniai seniai vienoj kompanijoj aptarinėjom Platono "Gaidžės Žiedą" The Ring of Gyges suteikia jo turėtojui galimybę tapti nematomu. Filosofai priėjo išvados, kad tokia galimybė pažadintų kiekviename iš mūsų pačius žemiausius norus, t.y. aktyvuotųsi būtent "blogoji pusė". O aš gi tąkart leptelėjau doh.gif , kad tapus nematoma daryčiau gerus darbus, neva tokiu būdu įžiebčiau žmonėse tikėjimą stebuklais, o mano pačios EGO būtų laisvas nuo pasitenkinimo kai žmonės atkreipia į tave dėmesį ir dėkoja. Ir štai prieš metus ėmiau gyventi apsupta totalaus "nedėkingumo" - kaip mane tai iškankino ))... atrodė kam ką gero bepadaryčiau, žmonės iš principo ir lyg susitarę pamiršta man padėkoti, vėliau net prieš mane pačią puikuojasi savo klestėjimu ir niekur nė žodelyčiu manęs nepamini.))))) O po to prisiminiau tą pokalbį apie Gaidžės Žiedą - tiek juokiausi. )))))))))) nail.gif Puiki pamoka ar ne?

O ką darytumėt Jūs, jei turėtumėt tokį žiedą? Pasuki žiedą piršto - tampi nematomas, pasuki atgal - vėl sugrįžti į realybę. ax.gif

P.S. kaip būtų faina, jei ir daugiau žmonių prisijungtų. Beje, o kodėl negalima pridėti paveiksliukų?

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 11, 20:34)
ax.gif Kaip įdomu... Klausiausi-žiūrėjau ir tiek, pasiėmiau sau tai, kas naudinga. Ačiū jai. Skubėjimo nepastebėjau. O Tamsta ))), kodėl pastebi?  nail.gif

Man, pvz., buvo labai linksma rasti čia Gytarės "ačiū"
Priešistorė tokia: seniai seniai vienoj kompanijoj aptarinėjom Platono "Gaidžės Žiedą" The Ring of Gyges suteikia jo turėtojui galimybę tapti nematomu. Filosofai priėjo išvados, kad tokia galimybė pažadintų kiekviename iš mūsų pačius žemiausius norus, t.y. aktyvuotųsi būtent "blogoji pusė". O aš gi tąkart leptelėjau  doh.gif , kad tapus nematoma daryčiau gerus darbus, neva tokiu būdu įžiebčiau žmonėse tikėjimą stebuklais, o mano pačios EGO būtų laisvas nuo pasitenkinimo kai žmonės atkreipia į tave dėmesį ir dėkoja. Ir štai prieš metus ėmiau gyventi apsupta totalaus "nedėkingumo" - kaip mane tai iškankino ))... atrodė kam ką gero bepadaryčiau, žmonės iš principo ir lyg susitarę pamiršta man padėkoti, vėliau net prieš mane pačią puikuojasi savo klestėjimu ir niekur nė žodelyčiu manęs nepamini.))))) O po to prisiminiau tą pokalbį apie Gaidžės Žiedą - tiek juokiausi. ))))))))))  nail.gif  Puiki pamoka ar ne?

O ką darytumėt Jūs, jei turėtumėt tokį žiedą? Pasuki žiedą piršto - tampi nematomas, pasuki atgal - vėl sugrįžti į realybę.  ax.gif

P.S. kaip būtų faina, jei ir daugiau žmonių prisijungtų. Beje, o kodėl negalima pridėti paveiksliukų?

Gal kad ji kalbejo apie kitu zmoniu trukumus, as atkreipiau demesi i jos pacios trukumus ax.gif

Kazkaip zmones tikrai nemegsta jaustis blogesniais uz kazka gera mirksiukas.gif
As dziaugiuosi, kad yra daug geru biggrin.gif Daug geresniu uz mane mirksiukas.gif

O as tokio ziedo nenoreciau , tai tarytum slapstymasis , nors gal net ir geru tikslu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 12, 05:53)
O as tokio ziedo nenoreciau , tai tarytum slapstymasis , nors gal net ir geru tikslu  mirksiukas.gif

Gaidžės žiedas - puikus rodiklis pasitikrinti ko iš tiesų nori. Tamsta laiminga savo realybėje, todėl net nenori pagalvoti apie perėjimą kitur. Man, pvz., buvo laikotarpis, kai norėjosi tik pranykti ir daugiau niekada negrįžti.... Kiekvienam - savo mirksiukas.gif
Tarp kitko, dėl "leptelėjimų" - praėjusiais metais, nuoširdžiai išsikalbėdama "apie visas bėdas", išsakiau frazę, kad jaučiuosi lyg mirtininkas - nuteistas iki gyvos galvos. Tuoj po to (!!!!) viename socialiniame tinkle online man staiga parašė Žmogus... Nustebino jau vien tai, kad PARAŠĖ, nes aš stengiuosi niekur nepalikti pėdų ir neturiu "draugų"....o dar, buvo įspūdinga, kad jis ką tik - ką tik susikūrė puslapį (prieš 7 minutes). Žodis po žodžio, jis - kalinys...nuteistas iki gyvos galvos... Užklausimus tapti draugais jis siuntė ne tik man, bet aš buvau vienintelė, kuri atsiliepė (jo profile buvo nuotrauka, iš kurios akivaizdu kur jis)...mes bendravome ne Lietuvių kalba ir tai - ne Lietuviškas soc.tinklas.
Jis labai veržėsi papasakoti apie save - savo gyvenimą... o man ir taip buvo aišku, KOKIA TAI PAMOKA MAN. Aš įsimylėjau jo citatuojamą frazę iš "Paradise Lost" /Prarastas Rojus/:

"Abashed the devil stood and felt how awful goodness is and saw Virtue in her shape how lovely: and pined his loss”

Neįsivaizduoju kokiais žodžiais tai išverčiama į Lietuvių kalbą ir pati vis dar rutuliuoju visokias įmanomas interpretacijas.

Supratau tik vieną - aš neteisi lygindama savo gyvenimo akimirką su akimirka to, kuris IŠ TIESŲ NUTEISTAS IKI GYVOS GALVOS. Man tai labai padėjo, viliuosi pasidalinau ne veltui.

Mūsų šeimoje yra nužudytas žmogus. Aš lankau žudiko kapą - jį palaidojo šalia kapų, kuriuos lankau - priemiau tai kaip nurodyma (zenkla) ..... sukalbu maldą, uždegu žvakutes, palieku gėlių. Iš visko sprendžiant, jo Šeimai Gėda ar panašiai.... o aš jaučiu tik PAdėką už nugyventą gyvenimą, atliktą misiją, Meilę to žmogaus, kurį jis nužudė...ir kažkokią pamoką MAN (kurios aš dar nesupratau ir negaliu išreikšti žodžiais)...

"simano"....nickname skaitančiųjų sąraše.... Tu užsiregistravai dar 2014-ais.... nei vieno komentaro, tik "aktyvus dalyvis"... Tu laukei būtent manęs. KALBĖK!!!!!!!!

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 12, 20:26)

"Abashed the devil stood and felt how awful goodness is and saw Virtue in her shape how lovely: and pined his loss”

Mūsų šeimoje yra nužudytas žmogus. Aš lankau žudiko kapą - jį palaidojo šalia kapų, kuriuos lankau - priemiau tai kaip nurodyma (zenkla) ..... sukalbu maldą, uždegu žvakutes, palieku gėlių. Iš visko sprendžiant, jo Šeimai Gėda ar panašiai.... o aš jaučiu tik PAdėką už nugyventą gyvenimą, atliktą misiją, Meilę to žmogaus, kurį jis nužudė...ir kažkokią pamoką MAN (kurios aš dar nesupratau ir negaliu išreikšti žodžiais)...

mirksiukas.gif
Atsakyti