QUOTE(Rivieramaya @ 2017 01 12, 05:53)
O as tokio ziedo nenoreciau , tai tarytum slapstymasis , nors gal net ir geru tikslu
Gaidžės žiedas - puikus rodiklis pasitikrinti ko iš tiesų nori. Tamsta laiminga savo realybėje, todėl net nenori pagalvoti apie perėjimą kitur. Man, pvz., buvo laikotarpis, kai norėjosi tik pranykti ir daugiau niekada negrįžti.... Kiekvienam - savo
Tarp kitko, dėl "leptelėjimų" - praėjusiais metais, nuoširdžiai išsikalbėdama "apie visas bėdas", išsakiau frazę, kad jaučiuosi lyg mirtininkas - nuteistas iki gyvos galvos. Tuoj po to (!!!!) viename socialiniame tinkle online man staiga parašė Žmogus... Nustebino jau vien tai, kad PARAŠĖ, nes aš stengiuosi niekur nepalikti pėdų ir neturiu "draugų"....o dar, buvo įspūdinga, kad jis
ką tik - ką tik susikūrė puslapį (prieš 7 minutes). Žodis po žodžio, jis - kalinys...nuteistas iki gyvos galvos... Užklausimus tapti draugais jis siuntė ne tik man, bet aš buvau vienintelė, kuri atsiliepė (jo profile buvo nuotrauka, iš kurios akivaizdu kur jis)...mes bendravome ne Lietuvių kalba ir tai - ne Lietuviškas soc.tinklas.
Jis labai veržėsi papasakoti apie save - savo gyvenimą... o man ir taip buvo aišku, KOKIA TAI PAMOKA MAN. Aš įsimylėjau jo citatuojamą frazę iš "Paradise Lost" /Prarastas Rojus/:
"Abashed the devil stood and felt how awful goodness is and saw Virtue in her shape how lovely: and pined his loss
Neįsivaizduoju kokiais žodžiais tai išverčiama į Lietuvių kalbą ir pati vis dar rutuliuoju visokias įmanomas interpretacijas.
Supratau tik vieną - aš neteisi lygindama savo gyvenimo akimirką su akimirka to, kuris IŠ TIESŲ NUTEISTAS IKI GYVOS GALVOS. Man tai labai padėjo, viliuosi pasidalinau ne veltui.
Mūsų šeimoje yra nužudytas žmogus. Aš lankau žudiko kapą - jį palaidojo šalia kapų, kuriuos lankau - priemiau tai kaip nurodyma (zenkla) ..... sukalbu maldą, uždegu žvakutes, palieku gėlių. Iš visko sprendžiant, jo Šeimai Gėda ar panašiai.... o aš jaučiu tik PAdėką už nugyventą gyvenimą, atliktą misiją, Meilę to žmogaus, kurį jis nužudė...ir kažkokią pamoką MAN (kurios aš dar nesupratau ir negaliu išreikšti žodžiais)...
"simano"....nickname skaitančiųjų sąraše.... Tu užsiregistravai dar 2014-ais.... nei vieno komentaro, tik "aktyvus dalyvis"... Tu laukei būtent manęs. KALBĖK!!!!!!!!
"Whosoever is delighted in solitude is either a wild beast or a God." /Aristotle/