Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas Forumas. Laumių-Raganų pašnekesiai.

QUOTE(ponia Lylia @ 2016 12 29, 01:42)
Patikdavo klausytis rankdarbiaujant smile.gif Įsijungdavau kaip foną. Bet šiaip labiau patinka E. Tolle.

oooo rolleyes.gif Tolle... heart.gif
VK tinklalapyje aibė jo įrašų Anglų, Prancūzų ir Rusų kalba. O Jūs kur būtent jo klausotės? Tikrai įdomu, nes labai pamėgau klausytis audio-knygas ir visokius įrašus. Tarp kitko, man atrodo... klausantis-įgyjant naujų žinių ir tuo pat metu užsiimant kažkokia veikla, mes labai rimtai "užrašome" tai sau į fundamentą. O Jūs kaip manot?

Turiu prisipažint, kad su žodžiu "Cezaris" asocijuoju tik (amžiną jam atilsį) Didį Imperatorių, Politiką ir Karvedį. Suintrigavote - apie kokį Cezarį kalbėjote Jūs? ax.gif
Atsakyti
Dėl VK tinklalapio...
Ten tikri lobynai - aibė įvairių įrašų dykai. Bandau suprasti kodėl tuo nadojuosi. Susimąsčiau, nes dabar populiaru aiškinti, kad visur ir visąlaik vyksta mainai, todėl negalima už dyką konsultuoti, negalima vogčiom naudotis kažkokiais gėriais - yra ekstrasensų, kurie net gi baugina savo klientus, kad jokiais būdais nesidalintų jų seminarų įrašais, nes tuomet (neva) jų pačių gauti gėriai sumažėja arba net gi iš vis išnyksta, praranda galią. Mano atveju, pvz., aš esu leptelėjus vieno ekstrasenso kompanijoj, kad labai norėčiau pastoviai gauti visus jo įrašus ax.gif ... - vėliau kelis metus taip ir buvo: iš pradžių įrašusgaudavau mainais, po to man juos ėmė atsiuntinėti žmonės tiesiog kaip dovaną (net nepaklausti ir nepaprašyti), o buvo, kad juokais leptelėjau vienai draugei, kad nepergyventų dėl to, jog neturi ką pasiūlyti mainams (aš jai kai ką padovanojau, o ji labai pedantiška - bijojo tiesiog priimti, vis aiškino, kad privalo duoti man kažką mainais). Ir Jūs įsivaizdokit, leptelėjau, kad nepergyventų - tegu pasidalina tuo, kas greitu laiku pas ją atsiras. ax.gif Aš ir nepagalvojau nieko... Po kelių savaičių ji man skambina pusiau šoko būsenoj ir sako: "to ekstrasenso ofisas per klaidą atsiuntė man naujausio seminaro įrašą ir aš iš kart pagalvojau, kad čia tau" blink.gif Vėliau, kad išeiti iš to užburto rato, teko paplušėti - trinti savo el.pašto adresus ir kategoriškai atsisakinėti nuo dovanų. Praeitas etapas, noriu kažko naujo.

Ir štai dabar - apie nemokamus įrašus. Iš esmės, viskas kas yra VK - vogta... filmai, audio knygos, audio įrašai. Bet ten daugybė visko, kas man įdomu ir patinka. Jei visa tai pirkčiau pati, kas mėnesį išleisčiau gana didelę pinigų sumą. Neišleisti pinigai - uždirbti pinigai. mirksiukas.gif O kas dėl įtakos - kol kas nepastebėjau, kad suprasčiau mažiau, nei tie, kas sumokėjo pinigus.

O Jūs esate sutikę žmonių, kurie šventai įsitikinę, kad visame kame pastoviai turi vykti mainai gėrybėmis? Man įdomu, nes teko matyti tiesiog fanatiškai tuo tikinčių. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 12 28, 20:42)
Turiu prisipažint, kad su žodžiu "Cezaris" asocijuoju tik (amžiną jam atilsį) Didį Imperatorių, Politiką ir Karvedį. Suintrigavote - apie kokį Cezarį kalbėjote Jūs?  ax.gif

Gal apie šitą?
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2016 12 28, 19:42)
oooo  rolleyes.gif  Tolle...  heart.gif
VK tinklalapyje aibė jo įrašų Anglų, Prancūzų ir Rusų kalba. O Jūs kur būtent jo klausotės? Tikrai įdomu, nes labai pamėgau klausytis audio-knygas ir visokius įrašus. Tarp kitko, man atrodo... klausantis-įgyjant naujų žinių ir tuo pat metu užsiimant kažkokia veikla, mes labai rimtai "užrašome" tai sau į fundamentą. O Jūs kaip manot?

Turiu prisipažint, kad su žodžiu "Cezaris" asocijuoju tik (amžiną jam atilsį) Didį Imperatorių, Politiką ir Karvedį. Suintrigavote - apie kokį Cezarį kalbėjote Jūs?  ax.gif

Turejau minty Cezar Teruel. Jo satsangu pilna You Tubej. Sekejai filmuoja ir sukelia. Yra kelis sykius buves Kaune, jo zmona lyg lietuve, viena susidomejusi kazkada rase, gal nesamone cia,nezinau. Pradzioj erzina juokas is sales, paskui lyg ir negirdi.

Kas del info siuntimosi, mano galva, jei autorius nenori dalintis, tai jo teise. Nors pati ir paskaitau, ir pasiziuriu. Jei knyga labai patiko ir zinau, kad skaitysiu ne viena syki, tada nusiperku popierine. Buvo cia tokia viena nare, kuri tai ivardijo kaip vagyste, tuo paciu kaip didele nuodeme. Ji parase: na, nepamatysiu as to filmo, ir kas? Ji neziuredavo net filmu online.
Atsakyti
4u.gif Kaip malonu. Ačiū, kad dalinates.
Kada kitos prisijungs? Ši tema visoms mums. mirksiukas.gif

Gytare, ačiū už linką. Jau peržiūrėjau - pasiklausiau.
Taip norisi juoktis, kad žmona Lietuvė ax.gif Taip jam ir reikia. nail.gif
Žinot tą posakį: "jei tau atrodo, kad pasiekei prašviesėjimą (enlightenment), praleisk savaitę su savo šeima (giminėm)" lotuliukas.gif ...o čia žmogus ir lietuviškom giminėm praturtėjęs. Gaila, kad ne juodaodis...))))) Aš ko juokiuosi? Aš čia šitam forume šmirinėju be vietos, skaitinėju visur ir viską. Taip įdomu - net vaikiškus vardus aptarinėjant yra vietos keiksmams blink.gif lotuliukas.gif
Šiaip tai dėkoju už naujieną, pasiieškosu jo satsangų (tiesioginių transliacijų), tada daugiau pajausiu. Iš esmės - jei kas kur nugirstat apie online satsangus, dalinkimės linkais - ten gera chebra renkasi, bent man tikrai patinka (kai online ir visi tuo pat metu, kartu susirenkam nepriklausomai nuo to kurioj pasaulio vietoj esame).
4u.gif

Dar viena tema. Viena pažįstama labai susižavėjo kai papasakojau, kad dabar vis labiau populiarėja iš artimojo pelenų pasidaryti deimantą. Ji jau ir dukrai nurodymus davė... trumpai sakant, bus ji (jos kūnas) po mirties briliantu dukros žiede. doh.gif Tokia laiminga... iš manęs išgirdo apie tokią galimybę, o aš pasimetus. Visi akmenys neša savitą energiją. O tokie? Kokią energiją neš jie?

Kas nesate skaitę, radau linką į straipsnį Lietuvių kalba. Tas perėjimas iš pelenų į deimantą kainuoja apie 4 tūkstančius Eurų, kiek pamenu (gal dabar net dar pigiau).

http://www.alfa.lt/s...rsti-deimantais

Siūlykit temas pokalbiams, bendraukime. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurrora: 29 gruodžio 2016 - 21:09
QUOTE(Aurrora @ 2016 12 29, 22:07)
Gytare, ačiū už linką. Jau peržiūrėjau - pasiklausiau.

Šiaip tai dėkoju už naujieną, pasiieškosu jo satsangų (tiesioginių transliacijų), tada daugiau pajausiu.  Iš esmės - jei kas kur nugirstat apie online satsangus, dalinkimės linkais - ten gera chebra renkasi, bent man tikrai patinka (kai online ir visi tuo pat metu, kartu susirenkam nepriklausomai nuo to kurioj pasaulio vietoj esame).

Prašom. mirksiukas.gif

Ką norite sužinoti? Kokio tikslo siekiate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2016 12 31, 00:00)
Ką norite sužinoti? Kokio tikslo siekiate? ax.gif

Siekiu tik vieno, kad būtų įdomu būti žmogumi - gyventi gyvenimą. Būtent šiuo laikotarpiu, patinka po save kapstytis - t.y. aiškintis sugebėjimus, eksperimentuoti, mokytis naujų dalykų. Gausis - gerai, nesigaus - irgi ok. ax.gif Man pas procesas įdomu.

Pvz. kartais būna, palinkėsiu kitam - išsipildys tiksliai kaip leptelsiu (oi, su tuo leptelėjimu, jau net pačiai baugu, todėl vis daugiau tyliu ir iš esmės mažai su kuo bendrauju). O mano pačios norai - niekad nieko neišeina tiksliai kaip sumanyta. Pavyzdžiui, leidau sau pagalvot kokio norėčiau automobilio, jei nebūčiau suvaržyta pinigais. ax.gif Pasvajojau, tie automobiliai vis dažniau ėmė rodytis mano kelyje, aš juokais nulydėdavau žodžiais: "mano automobilis važiuoja". nail.gif Ir po to BAC - kažkas apdaužo mano pačios mašiną automobilių stovėjimo aišktelėje, priduodu į servisą, ateinu į automobilių nuomą - ten man rodo automobilius, kuriuos galiu išsinuomot už draudimo pinigus, galiausiai priveda prie mano SVAJONIŲ a/m ir sako, "šiaip tai jo nuoma labai brangi, bet mes šiom dienom (akcija) siūlom jo nuomą už pusę kainos, todėl galite sau leisti ir šitą". bis.gif Tai buvo laimės tom dienom... ))))
Ir taip - su daugeliu mano norų (kai svajoju būtent sau pačiai). Pvz. prieš ruošiantis į vieną iškilmingą renginį, pasvajojau kaip būtų faina įsigyti naują suknelę. Tuoj pat viena pažįstama, net nežinodama apie mano planus kažkur eiti, siūlo man "dizainerių sukurtas" 6-8 vakarines sukneles, nes ji mat išstorėjo ir jau be šansų ar kada nors jas dėvės. Peržiūriu - viena suknelė net niekada nedėvėta, nauja - su etiketėmis ir būtent tokių spalvų kaip svajojau.
Aš esu liudininkas, kad "Dievo keliai nežinomi[U]". Visata pati išsirenka sau kelią kokiu būdu išpildys norą ar sumanymą. ...bet aš kažkur palieku skylę ar panašiai... Kažkas čia "ne taip"...)) Jeigu man tai duota, kodėl aš negaliu savęs taip kaip noriu palepinti? Kodėl man pačiai duodama tik po kruopelyte? )) Aš taip ilgai savęs nemylėjau ax.gif

Dar - man negalima pykti. Įpykusi niekur neprisiskambinsiu - tuoj pat užlūš telefonas, neparašysiu - sustos kompiuteris, nereaguos printeris ir pan.: jei skubu ir pykstu - pakliūsiu į kamštį ir neatvažiuosiu laiku, ir t.t. Priimu tai kaip pamoką, kad kontroliuočiau savo agresiją... vis dar mokausi.

Keisčiausia - kodėl man gera šitame Forume? Protas sako, kad čia labai daug rietenų ir negatyvo, o Širdis -... širdis dainuoja heart.gif Gera ir jauku.

O Jūs (kas nors) papasakotumėt apie save?

Atsakyti
Su 2017 taisiais 4u.gif

Aurorra jusu postai gana linksmi, gera paskaityti 4u.gif
Gyvenime ir blogose situacijose randu gero, ko gero sunkiausiose situacijose gaunu pati stipriausia palaikyma is Dievo.
Saves nelepinu, bet megstu palepinti zmones kuriuos myliu wub.gif
Is visu akmenu labiausiai myliu gintarus wub.gif Mane mylintis zmones mane palepina gintariukais ( ypac paciu surinktais wub.gif ) Mama besisveciuodama tiek kriauklyciu ir graziu akmenuku pririnko, kad aprupinta visam gyvenimui tomis gerybemis 4u.gif
Del leptelejimu ax.gif nereikia ne leptelti, uztenka tik pagalvoti ...... ax.gif
Atsakyti
4u.gif ax.gif Jau norėjau klausti kur ji dingo...
Matai, RivieraMaya, sukūriau temą visoms, o gavosi - lyg striptizo stulpas dvasiniam ekshibicionizmui... bis.gif

Dėl akmenų, patiko ką perskaičiau apie sraunios upės akmenis. Sako, turint kažkokią problemą, gerai paimt tokį akmenį ir nešiotis su savimi, kad jaustum naštą ir fiziškai. O po to parnešti jį atgal prie upės, padėkoti už pamoką ir išmest į upę. Neva tokiu būdu problema turėtų palikti. Pastebėjau, kad labai sraunios ir tiesiai į galingą vandenyną įtekančios upės akmenys tikrai kažką "turi"... delnai tiesiog kaista, o ir akmenys prišyla (jaučiam vienas kitą). Dar esu prisirinkusi akmenukų, rastų kalnų upelyje. Sako, jų energija pati stipriausia. Su jais lengva kalbėtis (mintyse). Kaip bežiūrėsi, mes pačios(patys) nusprendžiame kas turi ar neturi magiškąja galią.

Kas dėl "ekstrasensų akmenų", dabar dideliausias pasirinkimas online. Manau laimėjimas, kad galima pirkti tiesiai iš Tailando, Indijos ar Tibeto vienuolynų. Internete teko matyt ir meteorito likučių pasiūlą - turbūt mažai šansų, kad jie tikri, tuo labiau, kad jie iš Rytų Europos...bet...nepabandęs nesužinosi.

Nėra čia bendravimo.
Gal pasibaram? )) nail.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 03, 22:04)
Nėra čia bendravimo.
Gal pasibaram? )) nail.gif

hihihi.gif

Vaikysteje buvau prisirinkusi pailgu pirsto formos akmenuku ( kalnu upelyje) vaikiskai juos vadinome velnio pirstais biggrin.gif Visokiu ilgiu, dabar is tokiu galima butu grazius meno darbelius meistravoti biggrin.gif
Man patinka visokios pedutes is akmeneliu, piesinukai ant ju , turiu apyranke labai paprasta, dovanota, vienas akmenukas su grazia sirdele.
Kiek daug akmenu butent tos formos randu ax.gif
Atsakyti
O štai Limpopo genty magiškasis talismanas nesugebėjo atlikti savo darbo... nail.gif
Trys vyrukai svajojo pasveikt nuo impotencijos. Šamanas patarė atlikti įprastą jų tautai ritualą - išžaginti krokodilę, o apsaugai davė talismaną, kuris turėjo nuramint žvėrį. Fokusas nepavyko, visi trys žuvo... blink.gif Matyt akmuo, visą tai pamatęs, neteko žado.

Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 01 03, 22:04)
Dėl akmenų, patiko ką perskaičiau apie sraunios upės akmenis. Sako, turint kažkokią problemą, gerai paimt tokį akmenį ir nešiotis su savimi, kad jaustum naštą ir fiziškai. O po to parnešti jį atgal prie upės, padėkoti už pamoką ir išmest į upę. Neva tokiu būdu problema turėtų palikti.

Pagalvojau apie Nevos upę. blink.gif doh.gif
Kitą mėnesį važiuoju į Peterburgą, eisiu prie Nevos akmenukų rinkti. cool.gif
Atsakyti