QUOTE(Gytarė @ 2016 12 31, 00:00)
Ką norite sužinoti? Kokio tikslo siekiate?
Siekiu tik vieno, kad būtų įdomu būti žmogumi - gyventi gyvenimą. Būtent šiuo laikotarpiu, patinka po save kapstytis - t.y. aiškintis sugebėjimus, eksperimentuoti, mokytis naujų dalykų. Gausis - gerai, nesigaus - irgi ok.
Man pas procesas įdomu.
Pvz. kartais būna, palinkėsiu kitam - išsipildys tiksliai kaip leptelsiu (oi, su tuo leptelėjimu, jau net pačiai baugu, todėl vis daugiau tyliu ir iš esmės mažai su kuo bendrauju). O mano pačios norai - niekad nieko neišeina tiksliai kaip sumanyta. Pavyzdžiui, leidau sau pagalvot kokio norėčiau automobilio, jei nebūčiau suvaržyta pinigais.
Pasvajojau, tie automobiliai vis dažniau ėmė rodytis mano kelyje, aš juokais nulydėdavau žodžiais: "
mano automobilis važiuoja".
Ir po to BAC - kažkas apdaužo mano pačios mašiną automobilių stovėjimo aišktelėje, priduodu į servisą, ateinu į automobilių nuomą - ten man rodo automobilius, kuriuos galiu išsinuomot už draudimo pinigus, galiausiai priveda prie mano SVAJONIŲ a/m ir sako, "
šiaip tai jo nuoma labai brangi, bet mes šiom dienom (akcija) siūlom jo nuomą už pusę kainos, todėl galite sau leisti ir šitą".
Tai buvo laimės tom dienom... ))))
Ir taip - su daugeliu mano norų (kai svajoju būtent sau pačiai). Pvz. prieš ruošiantis į vieną iškilmingą renginį, pasvajojau kaip būtų faina įsigyti naują suknelę. Tuoj pat viena pažįstama, net nežinodama apie mano planus kažkur eiti, siūlo man "dizainerių sukurtas" 6-8 vakarines sukneles, nes ji mat išstorėjo ir jau be šansų ar kada nors jas dėvės. Peržiūriu - viena suknelė net niekada nedėvėta, nauja - su etiketėmis ir būtent tokių spalvų kaip svajojau.
Aš esu liudininkas, kad "
Dievo keliai nežinomi[U]". Visata pati išsirenka sau kelią kokiu būdu išpildys norą ar sumanymą. ...bet aš kažkur palieku skylę ar panašiai... Kažkas čia "ne taip"...)) Jeigu man tai duota, kodėl aš negaliu savęs taip kaip noriu palepinti? Kodėl man pačiai duodama tik po kruopelyte? )) Aš taip ilgai savęs nemylėjau
Dar - man negalima pykti. Įpykusi niekur neprisiskambinsiu - tuoj pat užlūš telefonas, neparašysiu - sustos kompiuteris, nereaguos printeris ir pan.: jei skubu ir pykstu - pakliūsiu į kamštį ir neatvažiuosiu laiku, ir t.t. Priimu tai kaip pamoką, kad kontroliuočiau savo agresiją... vis dar mokausi.
Keisčiausia - kodėl man gera šitame Forume? Protas sako, kad čia labai daug rietenų ir negatyvo, o Širdis -... širdis dainuoja
Gera ir jauku.
O Jūs (kas nors) papasakotumėt apie save?
"Whosoever is delighted in solitude is either a wild beast or a God." /Aristotle/