Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas Forumas. Laumių-Raganų pašnekesiai.

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 03 11, 22:43)
Džiaugiuosi, kad nematau jokių dvasių - nei gyvų, nei mirusių. Kažkaip nejauku būtų, o gal nesu pasiruošusi tokiems susitikimams, todėl jos ir neužsuka pas mane.  ax.gif

Nematau jokiu demonu, velniu... galvoju kad juos galiu isgirsti hmm.gif Nes esu girdejusi keleta kartu. Labai dziaugiuosi kad tik keleta biggrin.gif

Gerieji mirusieji mus saugo nuo blogu gyvuju 4u.gif Ta zinau 100%

Angelai kazkada irgi buvo gyvi, buvo stiprus ir geri wub.gif Dabar jie milijona kartu didesni ir geresni, nei kai buvo gyvi wub.gif

Norejau pasidalinti savo ziniomis victory.gif Jei kada kas nors susimaisys tarp daug ???? ir puzlio detaliu 4u.gif
Atsakyti
O man teko matyti užfiksuotą vėlę telefonu,gryžus iš kapų..Gražiai moters figūra,baltu pavidalu,su nuometu,atsirėmus į paminklą ir rankas susidėjus,kaip maldai..Bandžiau išdidinti-prapuola..mama nešė parodyt kunigui,sakė daug žmonių atneša kažką panašaus parodyti ar pasikonsultuoti.. unsure.gif
Atsakyti
Panasu kad ir mirusieji meldziasi uz mirusiuosius unsure.gif
Esu ir as visko prifotkinusi mirksiukas.gif Pasidalinu kai zinau kad reikia pasidalinti , bet jei ne visi mato, nereikia vadinasi visiems ir rodyti 4u.gif Kartais netgi rodant isdidintai, paryskintai negali matyti 4u.gif Zodziu yra taip kaip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidalinau viena karta nuotrauka baznycios viename miestelyje su Delfi.lt. Ziuriu po kiek laiko ideta nuotrauka straipsnyje apie apvogtas kapines umn.gif O toje nuotraukoje uzfiksuoti net keli angelai virs tos baznycios .... mastau.gif Vaziuoju ant tecio ir seneliu kapo praeita rudieni, pakeliui danguje tokius nuostabius du angelus nufotkinau. Nesidalinsiu, nes dar uzdes kas kur straipsnyje apie vestuves biggrin.gif ar laidotuves, ar dar kazka.... biggrin.gif Arba grazi Lietuvos gamta wub.gif na ten pakeliui gana miskuota ir grazu ax.gif Bet nesidalinu daugiau, pasimokiau is vieno pasidalinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 03 11, 04:17)
<p>Nesutikciau su teiginiu, kad ateis ta forma, kuria itikejes. Arba is dalies. As vaikas buvau nesveikai skeptiskas. Netikejau baubais, laumem, vaiduokliais ar dar kokiu briedu. Ir bresdama netikejau. O kai pradejo reikstis visokie "keisti" dalykai - pirma issigandau, galvojau stogas vaziuoja, mediku pagalbos ieskojau ir tt. Kol mano psichoterapeutas nepasake, kad turiu dovana. Na, del to, kad tai "dovana" as galbut gincyciausi. Bet. Buvo sokas, kad va, zmogus issilavines, protingas, o sako, kad su mano "gliukais" viskas gerai, kad as visiskai normali ir manes gydyti nereikia. O tada pradejau mastyt. Kad nusisneka akli neigejai. Juk VISKA galima paaiskint mokslu. Ir viena kitam nekliudo. Taip, visko mes dar negalim paaiskint, bet tai nereiskia, kad neimanoma. Kiek gi anksciau "antgamtiniu" dalyku mokslas JAU paaiskino. Ir jie patapo visiskai "gamtiniais". Bet tai nereiskia, kad zaibas, griaustinis, ar dar kas nera kazkas magisko. Va zmones ir smeklas bando jau paaiskint - elektromagnetiniais laukais, dar kazkuo, bet bando. Tik dauguma klaida daro, sakydami, kad va - tai kazkokios bangos, ar kazkas, ir vadinasi tai neegzistuoja. Dar ir kaip egzistuoja. Tik kad galbut mato/girdi ne visi zmones, tik tie, kurie del kazkokiu priezasciu jaucia (placiaja, visu jutimu prasme) platesne spektro dali i kazkuria puse. Su mano mieliausiu kazkada sedejom ir ziurejom i fizikine skale (kur visi rentgeno spinduliai, matomi, girdimi, infraraudoni ir tt, kur virs lentos fizikos kabinetuose kabo). Ir viskas logiska! Va, vaikai kol mazi - girdi aukstesnius garsus, sunu svilpukus ir pns, o po to isauga. O kas, jeigu neisauga? O kaip zmones, kurie zemesnius girdi? Galbut ir mato kazka placiau i kazkure spektro puse.
</p><p></p><p>Prasipletojau, zodziu. Tikiuos kas nors mano marmalynej supras, ka omeny turiu smile.gif
</p><p></p><p>Aurrora, prasneks zmones, kai ateis laikas, kai bus pasiruose, nebebijos "kas ak pasakys" ir panasiai smile.gif Viskam savas laikas. Aciu, kad daliniesi.
</p>

Pamaniau, kad gal į temą visai smile.gif
http://www.technolog...ai-neegzistuoja
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2017 03 13, 15:44)

Mokslas visais laikais kirtosi su ezoterika,taip kaip religija su politika frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2017 03 13, 18:44)

Mokslininkai ir negaletu niekaip istirti to, ko negali ideti i jokia kolbute, padeti po jokiu mikroskopu, ismatuoti jokiais zinomais ismatavimais . Straipsnis mokslinis, suprantama biggrin.gif Ar rastumete nors viena vele savanore mokslininku ekperimentams biggrin.gif ?
Todel yra ligonines galvojantiems kitaip 4u.gif
Tikrai nemazai zmoniu ten netgi kreipiasi pagalbos , nes galvoja kad jiems kazkas negerai, kad mato , gali nufotografuoti , bet tai tik..... ? Kaip moksliskai tai pavadinti biggrin.gif

Taip kad ar verta kam nors ka nors irodineti mirksiukas.gif

Mokslininkai stengiasi tyrineti zmoniu smegenis ivairiausiais budais, gyviems ar mirusiems, iesko savanoriu, tokiu turbut mazai atsiranda, tada ligoniniu pacientai labai pravercia, jiems skiriamas gydymas, kuris arba padeda arba ne, lygiai kaip ir visose kitose ligoninese.

Deja ir zmoniu smegenu tyrinejimas jiems ne trupucio nepadejo nieko irodyti...
Matyt neturi technologiju istirti dangaus energija, tai irgi suprantama 4u.gif

Bet drasiai galiu pasidalinti gera nenaujiena, kad ten demonu tikrai nera 4u.gif Nera ko bijoti paziureti i dangu-sauleta ar zvaigzdeta, debesuota ar zaibuojant mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti

:D Geras :D Kaip visada tiek vienos, tiek kitos uzsispyrusios puses "argumentas" - as pasakiau, vadinasi taip yra :D Man nuosirdziai idomu, kodel tas mokslininkas galvoja, kad toje laboratorijoje pilna "neegzistuojanciu vaiduokliu". Ar greitintuvas veikia pasauliniu mastu jau? :D

Atsakyti
Nežinau, aš tai vis bandau suvokti, ko jie siekia bandydami paneigti vaiduoklius, dvasią, sielą, dievą ir t.t.?

Kad išlaisvins žmones iš haliucinacijų? Nemanau.

O jei... Dievas man yra energija?

Energijos juk jie niekaip nepaneigtų. Jau seniai aišku, kad dalelės yra dualios, o vietoj kietų kūnų, kuriuos esame įpratę matyti tėra daug daug atomų su dar didesniais erdvės terpeliais.

Et... Mokslas man kartais didesnė mistika nei šiaip mistika smile.gif Kiek gi jame paradoksų, neracionalumų irnelogiškumų, turbūt daugiau nei kokioj astrologijoj smile.gif Ypatingai, kas apima kvantinę fiziką... ax.gif

Iš esmės aš už mokslą, bet per daug mokslininkų yra arogantiški ir pasipūtę, o juk niekas taip nestabdo progreso, kaip tikėjimas, kad jau viską žinai.

Atsakyti
Jie daug geru dalyku istyre, paskui neigia savo isradimus, vel tiria, sakyciau irgi savotiskas biznis, kitaip kiek ju srityje liktu bedarbiu....Juk sitokios investicijos i ta mokslo sriti, tik kiek mokslininku po daugybes darbo metu supranta apie negeras to pasekmes....ir nebegali pakeisti 4u.gif Nes tiek daug nepataisomu nuostoliu....

na o kas del pasiputimo, ne vieno asmeniskai nepazistu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Ar esat girdėję apie EBRU piešimo ant vandens techniką?
Fantastika. Pasižiūrėkit.
https://www.youtube....h?v=NqedBekgLdo

Geriausias pavyzdys, kad procesas suteikia didesnį malonumą nei rezultatas. mirksiukas.gif
Neapsakomas grožis:
https://www.youtube....h?v=W65VZJJRDeI

Manau daug kam tai puiki meditacijos forma,
o vaikams - pramoga/žaidimas.

Atsakyti
Labai grazi piesimo technika wub.gif
Atsakyti