Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas Forumas. Laumių-Raganų pašnekesiai.

QUOTE(Aurrora @ 2017 03 03, 18:42)
ax.gif geriau šiaip pastebėjimais pasidalinsiu.
Štai žvilgčiojau aš paslapčiom į vieno "dvasinio mokytojo" tinklalapį ir erzinausi kai jo patarimuose pamatydavau žodį "draudžiama". Vos tik pamatau tą žodį ir tuoj pat "trenkiu durim", einu iš to puslapio. Neilgai trukus... štai čia...šioje temoje.... Edė pasidalino, kad mes galime uždrausti vienokiems ar kitokiems dalykams vykti mūsų gyvenime.  Ir kaip ranka nuėmė. nail.gif Supratau kodėl taip erzino tas žodis. Todėl AČIŪ Edei.  heart.gif

Ačiū,kad pasidalinai,HIGH FIVE friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 03 04, 05:12)
<p>Del antikvariatu - yra tikinciu, kad mirusiu zmoniu veles gali "prikibti" prie pvz megstamo baldo ar daikto, ir kad zmones gali tai jausti. Tiket - netiket, bet butu visai logiskas paaiskinimas.
</p>

Visiška tiesa,tik truputį pataisysiu mirksiukas.gif vėlė prikibti gali prie veidrodžio(nerekomenduočiau į jį žiūrėti,pvz.antikvarijate),dėl ko tame kambaryje ,kuriame mirštama,senoliai dengdavo tamsiomis palomis,o prie daiktų ar baldų lieka energetinis pėdsakas to žmogaus,kuris gyveno.Gerai jei tas žmogus buvo laimingas,o jei sunkiai sirgo,buvo visų apleistas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 02 22, 23:31)
Nuožmusis Guzikas,
sveika prisijungus.  ax.gif  4u.gif

DewofSoul,
aš tai...dar prieš užmiegant ištarčiau, kad rytoj bus nuostabi diena ir viskas tiesiog stebuklingai eisis. Ryte, vėl gi - išsakyčiau kaip aš norėčiau kad būtų. Kiekvienam priešiškai nusiteikusiam palinkėčiau LAIMĖS. Dar prieš susitinkant, įsivaizduojant kiekvieną iš jų priešais save, žiūrint į akis - pasakyčiau apie juos kažką gero - būtent tai, kas man juose labai patinka. Ir dėkočiau, dėkočiau, dėkočiau... nes visi, kas mums trukdo ir mus kankina - atlieka savo misiją.
Šiaip tai aš nelabai draugiška, todėl turbūt nekoks patarėjas. nail.gif Tarp kitko, tie, kas mūsų nekenčia ir negali ramiai apie mus galvoti, jie juk perima ant savęs dalį mūsų karmos, apvalo mūsų energitinį lauką, stiprina mus ir panašiai. Puiku, kad jie egzistuoja.

Pvz.visi stebisi, kodėl baisiausi pasaulio tironai - kariniai nusikaltėliai ir visokie pabaisos prezidentai klesti, ilgai gyvena ir pan. Mano manymu, tie, kas jų nekenčia - pakrauna juos labai galinga energetika. Konfucijus tikrai teisus, kad "nekenti, reiškiasi tave nugalėjo". Neapykanta paima iš žmogaus JO energetiką ir perduoda ją neapykantos objektui.  Reta žmonių, kurie gali sąmoningai sunaikinti kitą. O kad Tavęs nepaliestų, svarbiausia laikytis pozityvioj bangoj, nepasiduoti emocijoms, o jei pasidavei - staigiai išsikrauti ir vėl persijungti į pozityvą.
Taip daryčiau aš, o Tamsta spręsk pati.
Ten, kur mūsų mintys - ten visa mūsų JĖGA.

Kada gi aš galėsiu įdėti į savo komentarus paveiksliukus?

Labas, ačiū už pasidalinimus.

Matau, kad tema nemirus, džiugu. Vis dar kovoju su ta pačia problema: pradėjau jaust, kaip dėl domėjimosi dvasinėmis teorijomis bei praktikomis, gyvais pavyzdžiais, plečiasi suvokimas, ateina pakantumas, bet toks vienpusis, kaip antai, darbe pas mus labai prastai dirba sandėlys, visi ant tų darbuotojų stumia, keikia juos, o aš juos atjaučiu, nes kaip ir matau jų prasto darbo priežastis. Jie vadinami debilais, atsilikėliais, nors aš matau priežastis, kurios glūdi ne jų prote, o jausmuose. Esmė ta, kad kuo daugiau užuojautos jaučiu engiamiems žmonėms, tuo didesnė neapykanta auga engėjams. Bandau įsisamonint, kad engėjai iš tikro yra aukos, juos net labiau reikia atjausti, bet šitoje vietoje neišeina. Lyg galvą į sieną daužyčiau unsure.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu įdomiu ką tik nutikusiu dalyku smile.gif Kaip tik rašau forume paskutinią žinutę, parašo per FB vienas pažįstamas žinutę su tokia nuoroda: https://inocentras.c...ines-praktikos/

O čia kaip ir atsakyta į mano būgštavimus smile.gif Ko ne stebuklas biggrin.gif nail.gif
Atsakyti

Rasliavele is esmes nera bloga, teisybe raso, ypac su mokejimu "ijungt - isjungt", "isskrist - nusileist". Bet kad ir per daug gasdinanciu tonu (kad ir su humoru). O kaip kitaip savo paslaugas pasiulyt :D Visur reikalingas balivus, kritiskas mastymas. Tiek praktikuojant ar domintis - tiek skaitant visokius straipsnius :) Bet is tikro, paskutiniu metu tiek visokiu "Cakru reguliuotoju"... Vienu metu dalyvavau vienam ezoteriniam forume. Tai turbut savaites nebudavo, kad neatsirastu Reiki meistru - Cakru reguliuotoju - Dvasiniu mokytoju - Karmos santechniku - Dvasios elektriku ir kitokiu Visu Galu Meistru. Juoko gerai sukeldavo, ypac kai visi vos ne zodis i zodi ta pacia savireklama atbelsdavo. Buvo itarimu, kad gal pora tu paciu zmoniu net kitais slapyvardziais.

Atsakyti
Manau tiks šiam forumui mastau.gif (rusų kalba):
https://youtu.be/Q8R5ne9J-k0
Atsakyti
Kaip šaunu, kad dalinates ax.gif 4u.gif
Pabandysiu ir aš.
Teisybę pasakius, man ypatingai sudėtinga ...aš pripratusi parašyti-išsipasakoti ir IŠTRINTI... Jau vien pabandymas kompensuoja viską, ko tikėjausi. )) o jei praeiti toliau - man tai tolygu lyg iššokti su parašiutu. Štai rašau ir vis dar abejoju ar neištrinsiu. )))) Žiūrėsim.
...
Pamenu buvo toks laikotarpis gyvenime, astrologai nurodė tą laiką - tas dienas ypatingomis, neva mano sugebėjimai bus ypač įvertinti, pakilsiu karjeros laiptais ir iš esmės - tai bus viena laimingiausių mano gyvenimo dienų. Mano atveju tai buvo kolegų išdavystė, kuriais aklai pasitikėjau; pačiai man netikėtas ir galutinis sprendimas išeiti iš darbo - nutraukti stulbinančią karjerą ir išvykimas į šalį, kurios valstybinės kalbos aš nežinau. Mano patirty tai buvo beprotiškas-chaotiškas laikotarpis...bet po kelių metų, pramokusi kalbą ir bestudijuojant viename geresnių universitetų, aš pajaučiau dėkingumą už visus tuos įvykius tomis dienomis. Savo noru aš niekuomet nebūčiau "visko metus".
...
O dabar štai toks pats vėl "laikotarpis" ir aš net neturiu laiko, kad Jums viską papasakoti.
Duok Dieve man jėgų da*sigauti iki pabaigos.

Atsakyti
Taip kad lietuvaiciai, priverciate zmones begti is Lietuvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Žmogui dažnai reikia nedidelio postūmio, impulso, kad pajudėti į priekį, bet jei jis atkakliai stovi vietoje, tada aukštesnės jėgos vėzdu vožteli per galvą ir parodo, kad esi ne toje vietoje. Man tai nutinka, kai pervargstu, kai einu, einu ir vis neturiu laiko sustoti, pažvelgt į saulę, į žvaigždes, ar tiesiog prigult ir gerai išsimiegoti. Vieną tokią pamoką gavau, kai jau atrodė stogas nuvažiuos, bet vietoj to, kad pasiimti atostogas ir pailsėti, vis tempiau toliau. Tada eidama gatve, užkliuvau už šaligatvio nelygios plytelės, griuvau, susilaužiau ranką. Tris mėnesius gydžiausi ir ilsėjausi nuo darbo. Kad ilsėjausi suvokiau tik po antro mėnesio, nes dar kurį laiką pergyvenau, kaip aš nedirbsiu, kaip ten be manęs ir staiga nušvito galvoje - juk pats dangus tau atsiuntė atostogas, mėgaukis jomis. Viskas ateina tik dėl to, kad mums būtų geriau, bet dažnai nepastebime tos gerosios pusės, o verkiame dėl blogosios.

Aurora, nežinau, ką jums paruošė aukščiausias šį kartą, kokius išbandymus praeinate, bet ištraukiau jūsų situacijai tris kortas - Jėga, Sėkmė ir Beribė išmintis yra su jumis, tad niekas jūsų negali įveikti. Jūs esate labai stipri, todėl ir pamokos, išbandymai sunkūs.
Atsakyti
Kartais viskas ko mums trūksta - tėra tik vienas geras žodis...

Ačiū heart.gif
Atsakyti
Aurora, kad ir kas ten bebutu laikykis 4u.gif As daznai tarp savo kolegu jauciuosi kaip ateivis. Papasakosiu kada.

Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2017 03 08, 20:27)
Aurora, kad ir kas ten bebutu laikykis  4u.gif As daznai tarp savo kolegu jauciuosi kaip ateivis.

Aurora,matai tu ne viena,mes mintimis su tavimi,o tai jau jėga victory.gif victory.gif thumb_yello.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 03 07, 18:51)
Kaip šaunu, kad dalinates  ax.gif  4u.gif
Pabandysiu ir aš.
Teisybę pasakius, man ypatingai sudėtinga ...aš pripratusi parašyti-išsipasakoti ir IŠTRINTI... Jau vien pabandymas kompensuoja viską, ko tikėjausi. )) o jei praeiti toliau - man tai tolygu lyg iššokti su parašiutu. Štai rašau ir vis dar abejoju ar neištrinsiu. )))) Žiūrėsim.
...
Pamenu buvo toks laikotarpis gyvenime, astrologai nurodė tą laiką - tas dienas ypatingomis, neva mano sugebėjimai bus ypač įvertinti, pakilsiu karjeros laiptais ir iš esmės - tai bus viena laimingiausių mano gyvenimo dienų. Mano atveju tai buvo kolegų išdavystė, kuriais aklai pasitikėjau; pačiai man netikėtas ir galutinis sprendimas išeiti iš darbo - nutraukti stulbinančią karjerą ir išvykimas į šalį, kurios valstybinės kalbos aš nežinau. Mano patirty tai buvo beprotiškas-chaotiškas laikotarpis...bet po kelių metų, pramokusi kalbą ir bestudijuojant viename geresnių universitetų, aš pajaučiau dėkingumą už visus tuos įvykius tomis dienomis. Savo noru aš niekuomet nebūčiau "visko metus".
...
O dabar štai toks pats vėl "laikotarpis" ir aš net neturiu laiko, kad Jums viską papasakoti.
Duok Dieve man jėgų da*sigauti iki pabaigos.

Nedekok jiems perdaznai Aurora wub.gif nes jie ir su kitais elgsis taip , tikedamiesi dekingumo uz blogi. Juk to nelabai linketum ?
Atsakyti