Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas Forumas. Laumių-Raganų pašnekesiai.

Nuožmusis Guzikas,
sveika prisijungus. ax.gif 4u.gif

DewofSoul,
aš tai...dar prieš užmiegant ištarčiau, kad rytoj bus nuostabi diena ir viskas tiesiog stebuklingai eisis. Ryte, vėl gi - išsakyčiau kaip aš norėčiau kad būtų. Kiekvienam priešiškai nusiteikusiam palinkėčiau LAIMĖS. Dar prieš susitinkant, įsivaizduojant kiekvieną iš jų priešais save, žiūrint į akis - pasakyčiau apie juos kažką gero - būtent tai, kas man juose labai patinka. Ir dėkočiau, dėkočiau, dėkočiau... nes visi, kas mums trukdo ir mus kankina - atlieka savo misiją.
Šiaip tai aš nelabai draugiška, todėl turbūt nekoks patarėjas. nail.gif Tarp kitko, tie, kas mūsų nekenčia ir negali ramiai apie mus galvoti, jie juk perima ant savęs dalį mūsų karmos, apvalo mūsų energitinį lauką, stiprina mus ir panašiai. Puiku, kad jie egzistuoja.

Pvz.visi stebisi, kodėl baisiausi pasaulio tironai - kariniai nusikaltėliai ir visokie pabaisos prezidentai klesti, ilgai gyvena ir pan. Mano manymu, tie, kas jų nekenčia - pakrauna juos labai galinga energetika. Konfucijus tikrai teisus, kad "nekenti, reiškiasi tave nugalėjo". Neapykanta paima iš žmogaus JO energetiką ir perduoda ją neapykantos objektui. Reta žmonių, kurie gali sąmoningai sunaikinti kitą. O kad Tavęs nepaliestų, svarbiausia laikytis pozityvioj bangoj, nepasiduoti emocijoms, o jei pasidavei - staigiai išsikrauti ir vėl persijungti į pozityvą.
Taip daryčiau aš, o Tamsta spręsk pati.
Ten, kur mūsų mintys - ten visa mūsų JĖGA.

Kada gi aš galėsiu įdėti į savo komentarus paveiksliukus?

Atsakyti
Labai gerai negatyvą sugeria natūralus gintaras(apyrankė,karoliukai,auskarai ar tiesiog akmenėlis) ,siūlyčiau dabintis kuo dažniau :mirksiukas:kai tenka dirbti su daug žmonių, bet nepamiršti užkrauti,kad dirbtų savo darbą,vakare plauti po šalto vandenio srove,palikti per naktį mėnulio šviesoje ar saulės šviesoje,kad pasikrautų reikiamos energijos ir aišku padėkoti,kad saugo.O apskritai,tai yra toks stiprus energetiškai žodis "DRAUDŽIU"bet kokiam negatyvui pasiekti mane!Sau tariat prieš einant į darbą angel.gif
Kur nukreipta energija-ten matirelizuojasi victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ede: 23 vasario 2017 - 00:17
QUOTE(Aurrora @ 2017 02 01, 21:08)

Patikrinimui pasižiūrėjau pirmą pasitaikiusį vardą šiame skyrelyje, šiuo atveju - PirmaArgenta... ją pamačiau su šviesos trikampiu virš jos dešinio peties.....ašmenim trikampis įsirėmęs į petį... Nežinau ką tai reiškia. Galbūt ji kažkuo labai rimtai susidomėjusi, tarnauja tai idėjai?

Aurrora, nustebinai ir sudominai biggrin.gif bandau suvokti, ką tas trikampis gali reikšti, bet kol kas neturiu minčių, bet žinau, kad vieną dieną atsakymas pats ateis į mano gyvenimą.
Man labai patinka jūsų draugijoje pabūti ir pasijusti lyg po saulėtą gėlių pievą pabraidyčiau. Čia šilta, dėkui už tai, kad esate ir galiu jus lankyti. wub.gif
Atsakyti
Nuozmusis Guzikas, malonu kad atsiradai biggrin.gif
Ede, gintaras - grazi jega 4u.gif
Aurora, visada parasai kazka kas tikrai pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Praejom Menulio ir Saules uztemimo koridoriumi, o as suzinojau jau po visko! ))) Visa Vasari (!!!!!) speliojau - kas vyksta?! Kodel viskas lyg uzkereta...
Gyveni ir mokaisi. Kitas koridorius Rugpjuti.
...
RivieraMaya, rastas Maju reliktas - mokslininkai bando issifruoti kas ant jo parasyta. Gal padesi?

http://www.scienceal...e-mayan-history

Patinka apziurineti senovinius daiktus...stebuklingas jausmas.
...
Stai tokiom akimirkom gaila, kad negaliu ideti nuotraukos. Visos kartu panagrinetume - ten zenklais visa istorija papasakota.

Stai ir Pavasaris.
Valio! )))) clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurrora: 01 kovo 2017 - 02:06
QUOTE(Aurrora @ 2017 03 01, 00:04)

friends.gif Man taip pat,ypač aplankyti ir pasivaikščioti po įvairias pilis,kad ir griuvėsius ax.gif Bet pavyzdžiui užėjus į kokią antikvarinę parduotuvę,kažkodėl slegiančiai veikia ir norisi kuo greičiau išeiti,nusiplauti rankas ir veidą.Gal nusiteikimas toks mano? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 03 01, 03:04)
Labas rytas.  4u.gif

Praejom Menulio ir Saules uztemimo koridoriumi, o as suzinojau jau po visko! ))) Visa Vasari (!!!!!) speliojau - kas vyksta?! Kodel viskas lyg uzkereta...
Gyveni ir mokaisi. Kitas koridorius Rugpjuti.
...
RivieraMaya, rastas Maju reliktas - mokslininkai bando issifruoti kas ant jo parasyta. Gal padesi?

http://www.scienceal...e-mayan-history

...
Stai tokiom akimirkom gaila, kad negaliu ideti nuotraukos. Visos kartu panagrinetume - ten zenklais visa istorija papasakota.

Stai ir Pavasaris.
Valio! ))))  clap.gif

Pas mus vakar kaip reikiant pazaibavo 4u.gif Pavasaris smile.gif

Iziuriu gamta, zmones, gyvunus, seja, derliu biggrin.gif Jie mylejo gamta 4u.gif labai daug stebejo dangu biggrin.gif

Na o man visada sekasi rasti , net neieskant bigsmile.gif
Atsakyti
ax.gif paplepėti... nepaplepėti...
Atsakyti
QUOTE(Aurrora @ 2017 03 02, 21:03)
ax.gif paplepėti... nepaplepėti...

Geriau parasyk 4u.gif
Ka idomiausio antikvarisko esi maciusi biggrin.gif Kainu nerasyk biggrin.gif

Atsakyti

Lempa... Tiffany.
http://www.greatestc...p/#.WLmukW_yuM8

ax.gif geriau šiaip pastebėjimais pasidalinsiu.
Štai žvilgčiojau aš paslapčiom į vieno "dvasinio mokytojo" tinklalapį ir erzinausi kai jo patarimuose pamatydavau žodį "draudžiama". Vos tik pamatau tą žodį ir tuoj pat "trenkiu durim", einu iš to puslapio. Neilgai trukus... štai čia...šioje temoje.... Edė pasidalino, kad mes galime uždrausti vienokiems ar kitokiems dalykams vykti mūsų gyvenime. Ir kaip ranka nuėmė. nail.gif Supratau kodėl taip erzino tas žodis. Todėl AČIŪ Edei. heart.gif

Atsakyti
Mane ko gero trauktu antikvariniai papuosalai, skryneles visokios. 4u.gif

Del pakrovimo energija, tironus minejei, labai abejociau kad jie galingi, manau pas juos daug daugiau baimiu, apsisaugoje visais imanomais variantais, bando savo baimemis kitus bauginti, engti ir tiketis kad savo baimes taip nugales, labai daug ju bijo parodyti savo baimes biggrin.gif Ju tikrai nereikia bijoti....Manau kad tuos kurie bijojo, ne tironai bet patys save suzlugde....
Atsakyti

Del antikvariatu - yra tikinciu, kad mirusiu zmoniu veles gali "prikibti" prie pvz megstamo baldo ar daikto, ir kad zmones gali tai jausti. Tiket - netiket, bet butu visai logiskas paaiskinimas.

Atsakyti