Gera pastaba . O ką, kai tau 92m visai neblogai turėti taupyti padedančios įrangos .
aha, ir man patinka, dabar. Tik nezinau, kaip patiks po 25 metu
Sveiki, ieskau bendaminciu.
Pamenu, daug diskutavote del langu, sandarumo, rasojimo, kondensato, apsalimo, "makaronu" kaisiojimo ir t.t. Ateina ziema, tuoj ir man si tema bus aktuali, gal jau aktuali. Radau intrneto platybese tokia priemone Saudatherm SFI 600. Pagal aprasa puiki priemone vietoje "makaronu" ir t.t. Taciau labai brangi, Bikuva siulo uz virs 500 €, radau pas Italus su parsiuntimu uz 440 €. Bakas 10.4 kg su spec purkstuvu, raso, kad galima uzpildyti 2000 metru, kai kanalas 1 cm x 1 cm. Jei vietos po paketu 5 kartus daugiau, tai uzpildysi 400 metru, arba uzsandarinsi paketus 8 tokiems namukams, kaip mano. Todel ieskau tarp forumieciu, norinciu susikooperuoti. As nupirkciau, isbandyciau. Visi norintys galetume naudotis, kol isnaudosime, islaidas pasidalintume.
Jei sudomintu, atsiliepkite.
aciu,supratau, neprasidesiu.
Nors sitos medziagos ieskojau ne del geresniu siluminiu langu savybiu, o radau is vidaus busimos palanges vietoje kokius 2 sprindzius dregmes, beveik balute. Lango remas buvo slapias iki isplatejimo, todel negalejo patekti per sandarinimo puta, kuria isoreje gerai izoliavau, tame tarpe hidro izoliacija. Isvaliau ir per para isdziuvo. Padariau isvada, kad galejo patekti per remo ir stiklo paketo sandura, kai buvo lietus su stipriu veju, nes dregme po ta lango dalimi, kuri nesidarineja. Kadangi dar tik artimiausiu laiku langu meistrai darys galutini langu duru derinima, nekeliu dideles problemos, nes ju vadas sake, kad viska isspres. Bet neramino mintis, kad, jei jau butu palange, dregme butu po ja ir nematyciau. O cia jau dienu klausimas, kada prasides pelesis ir puvimas, namas tai medinis. Todel ieskojau, kaip hidro uzsandarinti tarpa tarp paketo ir remo, juk joki makaronai, net su desrelemis to neisspres.
O sita baliona radau anglu ebay uz 100 GBP, su parsisiuntimu per eshopwedrop gautusi iki 150 €. Rizikuociau, bet perspejimas, kad net produkto pristatyme sistema neveike, atkrato.