Įkraunama...
Įkraunama...

Langai 5

QUOTE(cibulis @ 2019 02 28, 18:01)
Kokiu apšiltinimu? Kitu aliuminio rėmu su oru? Ar tame profilyje, kažko pripurškė? Jei stiklo paketo Ug 0,5, tai koks turi būti apšiltinto profilio Uf, kad bendrai Uw varstomos dalies su profiliu išeitų šiltesnė už ne varstomos? Taip, Uf turi būti šiltesnis nei U-0,5 ir siekti Uf 0,4. Ar tai įmanoma? Duok skaičiavimus, izotermes, sertifikatus, dar kažką?
Po fasado apšiltinimu. O į profilio tuščias ertmes reiks dėti kažką panašaus į tavo kažkada aprašytas "dešras".
Bendram profilių įsivaizdavimui:
attachicon.gifv2-system-default-insert.jpg
attachicon.gifv2-system-default-insert.jpg

Tai kokios firmos cia profilis? 

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2019 02 28, 19:12)
Tai kokios firmos cia profilis? </p>
http://www.aluron.pl/de/offer/as-80us-4/
Atsakyti

QUOTE(vaikis_ @ 2019 02 28, 19:12) Tai kokios firmos cia profilis? 

[url="http://www.aluron.pl/de/offer/as-80us-4/"]http://www.aluron.pl/de/offer/as-80us-4/[/url]

Visa ju kataloga atsisiuntes nemaciau aliuminiu langu apart fasadiniu sistemu. Pagrinde durys figuruoja, o kai duru profili bandoma pritemti nevarstomiems langams gal tokie ir tarpai. Bet as visgi abejoju ar sksiciavimas teisingas, kaip jie ta tarpa ivertina? Nebent imdami didesni profilio auksti.. .

As i siuos dar paziureciau, 4 stiklu paketas telpa su 20mm tarpais https://aluprof.eu/a...e#visualisation

Aisku kitoks dizainas truputi, pas mus yra kas platina. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 28 vasario 2019 - 20:50
QUOTE(Giords @ 2019 02 28, 18:35)
Po fasado apšiltinimu. O į profilio tuščias ertmes reiks dėti kažką panašaus į tavo kažkada aprašytas "dešras".
Bendram profilių įsivaizdavimui:

Kažkokie tai labai neaiškūs brėžiniai. Tai pats šiltinsi profilio vidų ar gamykloje padarys? Jei pats, kaip prieisi?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2019 03 01, 10:52)
Kažkokie tai labai neaiškūs brėžiniai. Tai pats šiltinsi profilio vidų ar gamykloje padarys? Jei pats, kaip prieisi?
Man tai labai aiškūs. Iki langų montavimo dar toli, dar kalbuosi ir su kitu aliuminio langų gamintoju. Preliminariai esu sutaręs, kad apšiltins gamintojas.
Atsakyti
QUOTE(Giords @ 2019 02 28, 15:44)
Aš ieškau langų su sutapdinta varčia. Praktiškai vieninteliai tokių plastikinių langų Lietuvoje gamintojai - Megrame ...

turit galvoj remus su paslepta varcia, kur didziaja dali remo galima paslept apsiltinime ? kaip Gealan Kubus ? situos man rodos jau ne viena imone pardavineja.
Atsakyti
Tai biski nesuprantu - kam det remus, ir juos paslėpt. Tai beremius geriau montuot, paketus

QUOTE(madwifi @ 2019 03 01, 11:57)
turit galvoj remus su paslepta varcia, kur didziaja dali remo galima paslept apsiltinime ? kaip Gealan Kubus ? situos man rodos jau ne viena imone pardavineja.

Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2019 03 01, 12:57)
Taip, su paslėpta varčia. Anksčiau rašydamas 'vieninteliai tokių langų gamintojai' labiau turėjau minty patį profilį (žinau, kad paslėptą varčią dar turi ir Veka (Artline 82, tik Lietuvoje dar jo nesiūlo), bet jau rašiau, dėl kokių priežasčių atsisakiau plastiko.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2019 03 01, 12:49)
Tai biski nesuprantu - kam det remus, ir juos paslėpt. Tai beremius geriau montuot, paketus

kai reikia varstomu. Su paslepta varcia gali praktiskai visu perimetru apsiltint vos ne iki stiklo.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2019 03 01, 13:49)
Tai kad dauguma stengiasi lango rėmą kiek galima pakišti po šiltalu. O tik berėmius montuoti neišeina, nes vis tik dalį langų norisi turėti varstomus.
Atsakyti
QUOTE(Giords @ 2019 03 01, 12:52)
Taip, su paslėpta varčia. Anksčiau rašydamas 'vieninteliai tokių langų gamintojai' labiau turėjau minty patį profilį (žinau, kad paslėptą varčią dar turi ir Veka (Artline 82, tik Lietuvoje dar jo nesiūlo), bet jau rašiau, dėl kokių priežasčių atsisakiau plastiko.

raset kad "vieninteliai tokių plastikinių langų Lietuvoje gamintojai - Megrame," Gealan Kubus profilis tikrai ne Megrame gamybos. negi LT isvis kas nors gamina plastikinius ar aliuminius proflius, visi tik medi drozia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 01 kovo 2019 - 12:59
QUOTE(madwifi @ 2019 03 01, 13:59)
raset kad "vieninteliai tokių plastikinių langų Lietuvoje gamintojai - Megrame," Gealan Kubus profilis tikrai ne Megrame gamybos. negi LT isvis kas nors gamina plastikinius ar aliuminius proflius, visi tik medi drozia.
Gal mano žinios pasenusios, bet pati Gealan profilių gamintojo pradžia Lietuvoje buvo/yra tampriai susijusi su Megrame (kažkada teko bendrauti su Megrame savininkais - tėvu ir abiem sūnumis), todėl man Gealan visada asocijuojasi su Megrame. Kiek esu girdėjęs, Gealan bent dalį savo profilių gamina/gamino Lietuvoje.
Atsakyti