QUOTE(biesas66 @ 2017 09 13, 07:23)
Turiu slankiojancias duris. PSK sistema. Nebesideciau. HS kurkas geriau bet jos ir kaina geresne.., O sandarumo testo darytojai iskart pasake, PSK sistemos varstomos dalys nera sandarios. Virsus ir apacia. Panasei taip ir buvo.. Geriau nepagaileti pinigu ir isideti HS sistema,ji gerokai stabilesne ir paprasciau darinejasi.
Turbūt (turbūt - sandarumo testo dar nedariau) pritarsiu. Irgi įsidėjau atverčiamą/nustumiamą vitriną, nedžiugina. Pas mane ji yra bendrai apie 2,7 metro pločio, stumdoma dalis atitinkamai apie 1,3-1,35m ir 2,4m aukščio. Pirmas įspūdis buvo '****, kas per sh.. čia gavosi'. Tiesiog dėl dydžio stabilumo nerasta, uždaryti, turbūt, tik aš vienas sugebėsiu - žmonai, jau nekalbant apie vaiką, bus per sunku (čia net neskaitant to, kad uždarymo mechanizmas su pritraukimu, pats probangiausias).
Iš kitos pusės HS būtų buvusi beveik 1000 eur (bene dvigubai) brangesnė. Sandarumo ten dar mažiau, nei PSK sistemoje - tiesiog dvi prasilenkiančios dalys, sandarumas vos ne ant šepetėlių tipo tarpinių padarytas, jokio prispaudimo ar pan. O man ir netiko ji, apsauginių žaliuzių, paslėptų fasade, jau neprimontuosi ant to portalo.
Kitaip sakant, sprendimas varstoma/PSK/HS vitrina nėra toks paprastas, teks pasirinkti savo nuodus. Varstomos durys negali būti didelės (mano dydžio vitrinai jau net ir negalėtų būti), PSK sistema vartojime nėra patogi ir labai sandari, HS sistema dar brangesnė, dar mažesnis sandarumas, bet vartotojo patirtys pačios geriausios.
Ai, dar esu tikras, kad yra ir kažkokių kitų, netradicinių sprendimų už dar netradiciškesnę kainą.