DAr iki politikos nedaejau,nezinau,kokie tie rinkimai KAzkaip tas pats..KAs bus,taip ir derinsimies...
Nova,i LT isvarai?Geru atostogu
O braskes kazkokios modifikuotos Ar pirktines,ar namines...Nu neskanios...Braske mano mylimiausia uoga,nu bet kad zoles skonio jos,kad ir kokia bepaimtum..
Jauciu cia kaip ir su pomidorais-iseme kazkoki cukraus gena ir vsio-visi pomidorai tik pomirodo isvaizdos,o skonio jau senai nera..TAi ir braskes..Ziurek,ir stovi kiek ilgai,nepuna..
DAbar anglisku nusipirkus,saldytuve 3d dezute stovi ir nieko...Skonis zoles..
Laba ryta.
Nova, geru atostogu.
Giega, tikrai tu teisi, is braskiu tik isvaizda likusi, namines gal kiek geresnes, na ta prasme kad zinai jog ten jokiu trasu ar nuodu nuo kenkeju nepylei, bet ir nesilaiko jos nuskintos.
O del pomidoru nesenai skaiciau, kad zada vel grazint pomidorams cukraus gena
Teresiuke kad ir laimejo, bet gavo dar maziau mandatu nei turejo, teks sudarinet koalicija ir nebebus dauguma, jiems cia pralaimejimas
Kad visi atsisake su ja koalicija sudaryti. Internetas luzta, kad cia remainers kerstas.
Mes braškes iš fermos perkam, nepastebėjau skirtumo. Vakar dar rabarbarų pirkau, virsiu kompotą. Pavaišinau draugę italę, tai spjaudėsi man prie kriauklės akis išpūtus, kaip galima žalią rabarbarą valgyti. O, aš juokiausi irgi akis išpūtusi, sakau ar tu pablūdai? Taigi, dažai į cukrų ir valgai, labai skanu. Bent, jau mes visi taip valgom, ir iš vaikystės dar pamenu, kad nusiskini, nusilupi ir grauži. Chm... keisti tie skirtumai
Oj net skaitant apie zalio rabarbaro valgyma zandikaulius rakina nors MB su vaikais megsta i cukru pasidazyt, va kompotas kitas reikalas
Reikės dar juos pamokyti žirnius žalius lukštenti ir valgyti. Gi kaip skanu. O, ne ankštis virti ir troškinti.
VAikystej valgydavau rabarbarus su cukrum Dabar kazkaip nebeperku...Nors gal reiktu koki kompota prasivirt
NA ka-oras grazus Planuojam iki outletu palekt Kitai savaitei zada +26 JAu dabar SB pasakiau,kad jei orai nesikeis,tai 100% prie juros leksim
Ką pirksit outletuose?
JAu prisipirkau As Guess apsipirkau-suknele,kedus,rankinuka ir 4 bliuskas MB is Guess liemene nusipirko.DAr jis is Dieselio 2 bliuzonus ir is Superdry maike.Viso 300sv isleidom Brangiausi mano kedai-45£ O jei dar dydziu buciau radus,tai dar kaip minimum 3 sukneles buciau pirkus
Miegat
Nenorit ryt ryte Romforde kavos isgert?
Laba.
Giega, geras shopingas gavosi
As rytoj pas buhaltere susitarusi, nezinau kiek uztruksiu.
Laba,
Nemažai pirkai, Giega Prie kavos negaliu jungtis. Ryt MB išeiginė, tai ryte sportas, po pietų darbas. Šiandien visą dieną futbolo turnyre praleidom. Na, kai pirmą kartą labai įdomu buvo. Vaikio komanda užėmė trečią vietą, biški ir vaikio nuopelnų buvo, nes paskutinis įvartį įmušė ir tas įvartis ištempė į trečią vietą. Užtai didysis pabaliavojo kaip reikalas, kol mažasis varžybose dalyvavo: burgeriai, coca colos, ledai
Aš, eilinį kartą ant saulės nusvilau.