Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

KA jau cia siandien tvarkysies biggrin.gif Pailsek mirksiukas.gif
As va is gymo grizau,kojas ant stalo susikeliau ir su TV ir SM ilsiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti

Heida, kaip jauties? Sanariu nesuka? Man siandien tiek riesus abieju ranku suka, atrodo sunkumus kilnojus buciau.

Siandien jau gerai, panasu kad net slogos nepasigavau, vakar tik nugara labai skaudejo, atsigulus tai isvis vietos neradau, ir kelius suko, ir rodos dubens kaulai is vietos norejo iseit, bet praejo. Siaip tai man buna kad lyg pakibina sanarius, tai keliai paskauda, tai riesai, tai alkune, tai ranku pirstu rodos visus sanariukus skauda, bet kaip uzeina, taip ir praeina. Bet jauciu veliau tai turesiu bedu su sanariais, jei jau dabar apie save primena.

Atsakyti

Priedas  b4c9bdb43895757c946a2b0e8a14cf4a.jpg   45,8KB   0 Parsiųsta kartųLabas rytas. Kavos is mielo puodelio? :D

Atsakyti

Taip, prašau, ačiū  :D Geras puodelis. 

Kaip tik geriu ir laukiu kol ateis tikrinti dujas. Kasmetinis patikrinimas. 

Atsakyti

Kaip galvojat kas laimes rinkimus? As galvoju kad greiciausia vel konservatoriai, bet turetu gerai ant kulnu lipti leiboristai.

Atsakyti

Kadangi šie visi metai vien siurprizai, tai galvoju, gal ir rinkimuose bus siurprizas ir laimės leiborių partija. Ar kaip ten jie vadinasi teisingai lietuviškai. Tereska gal gerai derybose atstovautų Angliją su ES, jos ranka geležinė. Bet, kad  atima pinigus ir iš policijos ir iš NHS ir iš mokyklų nu nesąmonė visiška. Terorizmas didėja, o policijai finansavimą mažina. Iš tikrųjų įdomu kas laimės. Aš labiau už Corbyn. Prie ko tu labiau linksti?

p.s. kelinta diena galvą skauda  :unsure: 

Atsakyti

Mano katinas labai protingas. Pavogė nuo stalo dešros ir atsinešė suvalgyti į saloną, ten kur aš dirbu  :lol: 

Atsakyti

Va čia geras albumas: https://www.facebook.com/pg/simplepoliticsuk/photos/?tab=album&album_id=1618141018230722 

pagal partijas surašyta, kas ką žada daryti. Nu leiboriai labiausiai patinka. Kas įdomiausia, kad net tie blogieji UKIP žada garantuoti ES gyventojų teises. Visų, kurie gyveno čia iki 29 kovos. Kažkuri partija, net antrą referendumą žada surengti. Nu įdomu, kaip bus. 

Atsakyti

Aha, man leiboristu planas labiausiai patinka, ir siaip as uz juos siuose rinkimuose, nors konservatoriai man visad labiau prie sirdies buvo, bet va tereska man stipriai nepatinka.

Katinui reik kompanijos pavalgyt, arba siaip estetas, ne lygis virtuvej valgyt, i svetaine atsinese  :D 

Atsakyti
O gali eit kokie agituotojai ir klausinet uz ka balsavo?
Siandien vienoj vietoj maciau kaip burys agituotoju eina per namus ir klausia,o vienas,matyt koks virsininkas stovi ir lape zymi.. Kaip tik nunesiau siuntini i 7,paskui mane tas agituotojas ir girdziu paskui kaip rekia tam virsininkui -7uz leiboristus..
Atsakyti

Klausinet tai gal ir gali, bet atsakyt nebutina jei nenori, bet gal jie klausia ka palaikai siuose rinkimuose  :hmm:

Prisiskyniau jau nemaza bliuda braskiu, jega, aisku galetu but saldesnes  :essen:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 08 birželio 2017 - 21:07
Labas rytas

Tai ka, Teresiuke veda.

Heida, oho koks braskiu derlius bigsmile.gif

Vsio, man paskutine diena darbe - ir atostogos wub.gif savaite pailsesiu. Jau taip reikia atostogu rolleyes.gif
Atsakyti