Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Sekmes tavo dukrai egzaminuose!!!

Skaitau zinias ir galvoju, ar leks kieno nors galva si karta ar neleks. Teroristas zinomas, ir dar sugebejo metro dirbti.  :hmm:  :hmm: kai taip, tai net i pasta sunku isidarbinti. Nors, musu kaimynas (beje irgi musulmonas) dirba metro, ir pasakojo, kad labai paprasta isidarbinti ir labai geros salygos. MB jau skersakiuoja ir i ji  :B 

Oreli pagerinta turim  :unsure: 

Laba  :4u: 

Atsakyti

Kaip susalau siandien  :blink:  nezinau kur buvo mano protas ryte iseit su plonu svarkeliu. Kad ir su skeciu buvau, bet iki koledzo dasigavau visa slapia, ten isdziuvau, o kol gryzau namo, vel permirkau. Dabar prisirengiau kaip ziema ir vistiek jauciu kaip senus sanarius suka  :D 

Atsakyti
Visi ju teroristai zinomi...Cia su viena tokia policininke snekejom,tai sake jie turi sekamu zinomu kelis tukstancius..Nu negali siaip sau paimt ir visu suimt...

Oras tai jo...LAbai nemalonu per lietu dirbt...Bet va i vakara visai pasitaise,jei neskaityt to baisulinio vejo...Neisvarte tvoru?

MAtet,R.Zilinskas a.a. unsure.gif Nuo plauciu uzdegimo unsure.gif
MAno vienos drauges vyrui irgi letinis plauciu uzdegimas buvo...Tempa ilgai laikes,38* ir jokie antibai neime..O cia dar tos drauges tevukas mire,laidotuves...GAliausiai visai blogai buvo,nuvare i ligonine,ten jau vandens plauciuose rado blink.gif Finale nuo to plauciu uzdegimo issivyste tuberkulioze blink.gif Dabar Romainiuose guli..
Atsakyti

Kazkaip atrodo, keista, kad siais laikais dar mirsta zmones nuo plauciu uzdegimo. R.Zilinsko labai gaila. Toks jaunas :( 

p.s. tvoros vietoje. 

Atsakyti

As ir paskaiciau apie Zilinska, labai gaila, tik 44 metu, simpatiskas zmogus buvo.

O nuo plauciu uzdegimo lengva numirt, labai klastinga liga, o jei dar dasideda amtibiotikams atsparios bakterijos skaityk tu jau ne sios zemes gyventojas  :(  mano tetis mire nuo plauciu uzdegimo, aisku jis turejo ir kitu ligu, bet mire butent nuo plauciu uzdegimo vidury vasaros...

Atsakyti
Labas rytas

Susalau ir as vakar. Suslapau is ryto kol darba pasiekiau, taip ir neisdziuvau per diena. Susiguzus sedejau visa diena darbe. Tiek negerai dabar...
Taip nenoriu susirgt, sekmadieni i LT skrendu

Niekada nepagalvojau kad tokia klastinga liga- plauciu uzdegimas unsure.gif
Tikrai gaila Zilinsko, toks jaunas vyras
Atsakyti

Laba.

Nova, nesirk  :4u: 

Atsakyti
Panos, kurios turit three network. Gal zinot kaip issklausyti saved voicemail messages? Niekaip nerandu .... voicmail nera pasirinkimo perklausyt saved messages unsure.gif
Atsakyti

As tai neturiu  three rysio, ivairiu turiu, bet tokio ne.

Atsakyti
Heida, kaip jauties? Sanariu nesuka? Man siandien tiek riesus abieju ranku suka, atrodo sunkumus kilnojus buciau.
Atsakyti
PAs mane troike,bet voismelas pirmas dalykas,ka atjungiu biggrin.gif Niekad neklausau jokiu paliktu pranesimu-kam reiks,tas perskambins arba zinute parasys mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau suradau kaip perklausyt.

Siandien tingiu tinget ... reikia eit apsitvarkyt, bet nepakylu nuo lovos biggrin.gif
Atsakyti