Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Happy Friday 4u.gif pagaliau mirksiukas.gif

Limcamca, kas nutiko? Kodel net vakaruose ligoninej atsiduret?
Atsakyti
LAbukas

As tai darbais,tai tvarkom uzsiemus biggrin.gif Siandien jau draugai atskrenda,tai jais uzsimsiu..Ryt i koncerta ir kaip visada zakon podlasti-darbo savaite nuostabiausi orai,savaitgali-lyja blink.gif Ir kaip reiks tam stadione per lietu sedet...

Limcamca,vaziuojam i Costco..Nekenciu jos baisiausiai,bet praktiskai kas 2sav vaziuoju..Bet mes cia,Lakeside..
O pas turkus valget,gal ten kur tie dinozaurai?Mes kazkada vaziavom ten,isivaizdavom,kas bus galima pavaikstinet po tuos dinozaurus,o ten pasirodo minigolfas ir turi eit zaist,taip pasivaiksciot neleidzia biggrin.gif Bet restoranely valgem,labai skanu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti

Jo, ten pat. Skanu ir mums buvo. 

Nova, cia mano vaikis assesmentus visokius praeidineja. Tai, kuriam Londono gale dirba geras psicho ten ir siuncia. Mes nepriestaraujam, bile gera prieziura gaunam. 

Atsakyti
Nu taip, svarbiausia kad gera daktaru prieziura mirksiukas.gif
As ir turiu app del venu LT. Ne si, bet kita sekmadieni i LT savaitei lekiu.

Giega, o tu vis dar lauki laisko is ligonines?

Labai stipri liutis Stratforde praejo. Elektra net ofisuose dingo. Stringa ir traukiniai... sedziu Marylande apie 10 min, judesio jokio unsure.gif
Atsakyti

oi, pas mus irgi. Taip griaudejo ir zaibavo, o gatve akyse vandeniu aplieta buvo. Pirma karta taip maciau. 

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 06 02, 16:30)

Giega, o tu vis dar lauki laisko is ligonines?

:

Vis dar laukiu...Vis zadu i GP nueit pasiklaust,gal ka zino,bet arba pamirstu,arba uzsiemus bunu...
Siaip as labai nesiverziau darytis tos operacijos,tai labai ir nepergyvenu del to laisko..

Liutis tai jooooo..As vienoj vietoj bridau per bala virs kauliuku blink.gif Nors siaip pati lietaus nelabai gavau,isderinau momenta,kaip apstojo biggrin.gif

As jau po darbo,chebra LAkeside TKMAxxa siaubia biggrin.gif Nors jau 2h ten,bet sake nelabai ka randa biggrin.gif
Einu pjaustyt salotu,kazkaip issikepsim tuos saslykus...
Atsakyti

Kaip jus merginos po vakaryksciu ivykiu? Visos sveikos, gyvos?

Atsakyti

Gyvos gyvos, dziaugiuosi kad musu vaikai dar per mazi po klubus ir miesta tusintis, bet va kai sulauks 18 oj bus baisu. Bet pagal dabartine politika, kai nieko nedaro, tik "labai smerkia" , gal visi tupesim savo urveliuose ir bijosim nosis iskist.

Atsakyti

Tai jau tikrai. Juokinga net. Teresiukė išėjo šiandien ir kalbą pasakė: enough is enough. Nu, lyg to nežinotume. 

O į tas gatves žiūri, tai nu blyn, mes ir tada savaitgalį vaikščiojom, ir tada. Ir, supranti, kad bet kada galėjo ir tau taip nutikti. Skambu, aišku sakyti, kad nieko mes nebijom, bet iš tiesų, ypač pažiūrėjus filmuotas medžiagas tų žmonių, kurie pakliuvo į tai, - tai galvoju, nu nafik tikrai baisu ir tikrai bijau. 

Atsakyti

Laba.

Paskaiciau spaudoj, kad siryt Dagenhamo gyventojus pazadino sprogimas ir 20 suviu serija, bet as tai nieko negirdejau, jei jau miegu, tai man gali tankai vazinet po kiema, neprizadins, bet gal visai kitam gale Dagenhamo vyko sitas reikalas.

Siandien mano pana laiko 2 egzaminus, truputi man keista tvarka, du egzai ta pacia diena, o i tarpa dar dvi paprastos pamokos, zodziu kad nenuobodziautu  :rolleyes:

O as gavau zinute is koledzo, kad islaikiau paskutini siu metu egza ir galiu keliaut i kita lygi  :rolleyes: 

Atsakyti

Laba.

Paskaiciau spaudoj, kad siryt Dagenhamo gyventojus pazadino sprogimas ir 20 suviu serija, bet as tai nieko negirdejau, jei jau miegu, tai man gali tankai vazinet po kiema, neprizadins, bet gal visai kitam gale Dagenhamo vyko sitas reikalas.

Siandien mano pana laiko 2 egzaminus, truputi man keista tvarka, du egzai ta pacia diena, o i tarpa dar dvi paprastos pamokos, zodziu kad nenuobodziautu  :rolleyes:

O as gavau zinute is koledzo, kad islaikiau paskutini siu metu egza ir galiu keliaut i kita lygi  :rolleyes:

Tavo mergaitei sėkmės,o tau sveikinimai....

Labas,damos..

Atsakyti
LAbukas

NA ka,sveciai isleisti,galima i SM grizt biggrin.gif

Apie sprogimus ir saudymus DAgenhame irgi tik spaudoj paskaiciau...BAisu blink.gif Ir is vis tie visi terorizmai baisu...Sveciu pilna,bet i Londono centra nei vienas noro vaziuot nepareiske...Koncerte irgi kiekviena metalo detektorium tikrino,rankinukus visus iskrate..Bet nors ramiau buvo mirksiukas.gif O siaip koncertas labai fainas buvo bigsmile.gif
Atsakyti