Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Oho. 

Gal ir neblogai butu, atsiusk del viso pikto. 

Paskui dar papasakosi daugiau, kaip ten toje pirtyje: vieni buna, ar kartu su kitais?

Atsakyti
Labukas

QUOTE(Limcamca @ 2017 05 28, 16:48)
<p>Pas mus irgi jau lašnoja. </p><p></p><p>Ei, o kur į pirtį išleidai? </p><p></p><p><strong>Giega</strong>, jūs gal esate lankę David Lloyd klubą? </p>

Ne,dabar mes i Golds gym einam-prie pat namu jis.O seniau as i valstybinius eidavau..

QUOTE(*nova* @ 2017 05 28, 17:03)
I Dagenhama jei neklystu. Lietuvis pirti pasistates kieme. Galiu paimt tel, jei nori  mirksiukas.gif

As kazkada fb turejau -pirtis Romforde..Tai ten lygtai iki 6-8 zmoniu..Bet istrynus as juos,nebezinau yra dar ar nebe..
As nelabai pirciu megstu,man geriau kubilas,jacuzzi,baseinas..
Atsakyti

Kurie yra valstybiniai gym'ai? 

Man irgi pirtis paskutineje vietoje. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 05 29, 09:30)
<p>Kurie yra valstybiniai gym'ai? </p><p>Man irgi pirtis paskutineje vietoje. </p>

pvz sitas
http://www.gettingac...leisure-centre/

JAm priklauso ar 3 gymai-DAgenhame,Barkinge ir dar kazkur..TA prasme moki viena kaina ir gali per visus 3 eit..
Bet man Golds gymas ir arciau ir pigiau gaunas mirksiukas.gif
Atsakyti

A, tu situos turiu omenyje. Supratau. Pas mus irgi yra toks. 

Atsakyti

As i David Lloyds atkreipiau demesi, kad jis salia futbolo. O be to, ten jie tiek daug siulo: ir treniruokliai, ir sales, ir teniso kortai, spa, vidaus baseinas, lauko baseinas. Kazin kiek kainuoja. 

Atsakyti
Kiek girdejus,tai brangokas tas LLoyds gymas..
Tai jei salia jis,uzeik pasiklaust..Visuose gymuose gali pasiimt 1d nemokama apziurejimui..
Atsakyti
Labas rytas

Limcamca, uzsisakai pirti savo grupei zmoniu. Svetimi nesimakaluoja. Gali ir 1 val ir 4 val uzsisakyt. Ar gavai zin i tel?
O kur pas jus toks gymas yra ?
Atsakyti
LAbukas

Nova,o ko tu nejai i pirti su vyrais?

Beveik visi padoresni gymai turi ir baseinus,ir sales su treniruokliais ir klases..DAbar labai populiarus tie Pure gym.Nauji jie,visa iranga nauja,klases lygtai irgi buna,o kaina labai maza apie 10-15sv menesiui ir jokiu kontraktu.
Atsakyti
Sveikos

Giega, ten vyksta vyru meetai biggrin.gif

Tie menesio galai zudo. Dar pakeliui i namus, nors jau pries val turejau buti namie.
Atsakyti
Nu ir ka visos veikiat bigsmile.gif atostogaujat jau bigsmile.gif
Atsakyti

Laba,

a, siandien visokiu reikalu buvo. Vakaru Londone prasitrynem ligonineje, paskui pavalgem pas turkus ant 406. Salia Costco. Beje, labai skaniai. Giega, jus dar nuvaziuojat i Costco? Paskui nusprendem prie juros vaziuot. Tai va, pabegom prie juros, pasivaiksciojom, pasedejom, galva atsigavo. 

Atsakyti