Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba,

Šiandien pas mane pusryčiams sumuštiniai su šampinjonais. Labai tinkami karštam orui. Skaniai sulapnojau, nes pasiilgus buvau. 

A, ko jūs tais orais skundžiatės? Normalūs, geri orai ir kitai savaitei. 

Giegos sausainius reikia užsirašyti. Geras receptas. MB mano šiuo metu irgi tokioje stadijoje, kad cukraus nevalgo. Šiaip, pritariu. Vienam mitybą keisti sunku. Reikia palaikymo. Bet, kai pas mane du berniokai paaugliai, aš nežinau, kaip jiems pakeisti, kai valgo viską kilogramais. Va, mažius mėsos nelabai mėgėjas, tai aš jam receptų tiesiog nesugalvoju. 

Nova, reikia turėti FB, ir būtų Gotte ranka pasiekiama  :D Parašysiu jai, kad tau gal į až parašytų  :4u: 

Atsakyti

Ei, ar žinojote, kad pas mus yra nemokami meningito skiepai, vaikams 9-10 klasėje ir jaunuoliams 18-25 metų. Eisiu aiškintis. 

Atsakyti

Labas.

Na tikrai, geras tas oras bus, ne tropikai , bet kaip angliskas tai labai neblogas.

Kas per sumustiniai su sampinjonais, nezinau tokiu  :hmm: 

Nuo meningito mano vyresne skiepyjo mokykloj, ir taip, nemokamai.

Atsakyti
Darbo savaite man nelabai svarbus tie orai biggrin.gif Aisku per lietu ner malonu dirbt,bet juk tik dirbi.. Man +25-30 ir saules savaitgaliais reikia biggrin.gif

Nova,yra tokia programa menesiui mirksiukas.gif Pirma diena darai 30 atsilenkimu,30 pritupimu ir 30 sek darai ta vadinama 'lenta' . Antra diena visko darai po 35, trecia po 40, ketvirta diena poilsio,tada penkta diena 45, sesta 50, septinta 55, astunta d vel poilsio... Ir taip men laiko. Bet pirma norint turet grazu pilva reikia mityba susitvarkyt.. As kad ir sportuoju,bet pilvui tai ne motais...Turiu grieztai mest bulkas,o as tada numirsiu biggrin.gif Tai uztenka tiek kiek pasiekiau..

O Gotte nebus lt tuo laiku g.gif
Atsakyti

As tai esu skaiciusi, kad atsilenkimai pilvui neduoda visai jokios naudos. 

Va sitokius visokius pratimus darau: 

862f3fb484f78202026142f542e25b26.jpg

Va, cia gerai parodyta: http://ffbody.com/do...to-belly-fat-2/

O, siaip taip, pritariu del maisto. Tik su sportu mazai ka pasieksi. Reikia reguliuoti mityba. 

Atsakyti
Limcamca, dekui 4u.gif jei gali parasyk gottei i FB mirksiukas.gif turejau jos tel bet tikriausiai liko senam tel

Vsio, po iseiginiu sedu ant sportu ir dietu biggrin.gif

Giega, tavo rezultatai akivaizdus 4u.gif isivaizduoju kaip sunku dirbt per toki ora unsure.gif

As jau po darbu traukini sedziu. Ne traukinys o pirtis ant ratu biggrin.gif
Atsakyti

Nova as jau tau parasiau i az jos numeri. 

Atsakyti
Na visa gyvenima visi dare tuos arsilenkimus ir veike biggrin.gif Aisku gal kojas lengviau kilnot,o efektas tas pats mirksiukas.gif
Mes gyme darom ir gana nemazai atsilenkimu mirksiukas.gif Ir treneriai daro/rodo,ne patys susigalvojam.. Bet ir kojas kilnojam,ir toki a la tilteli darom..

Nova,as tau pabandysiu i az imest mitybos plana. Ji man asmeniskai sudarinejo tokia asmenine trenere. Bet as jo nesilaikiau.. Nepatiko man jis,bet gal tau tiks,patiks. Perziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai,dar atsimink,kad net jei savaite dietu pasilaikysi,jos nesuveiks biggrin.gif Ilgai reikia...MAn net pusantru metu prireike,kad 10kg numesciau mirksiukas.gif Taip kad nesitikek labai greitai biggrin.gif
Atsakyti

Ne, na tu Giega negasdink taip, 10 kilu per pusantru metu  :devil:   va kokiam lietuvos ryte vos ne kasdien raso kaip numeta po 10 kilu per pora menesiu  :D 

Mano "geriausias" rezultatas - 15 kilu per kazkur 5 menesius, bet tokiu budu mest gyvenime nebenoreciau  :B 

Atsakyti
TAi gali drastiskai mest tuos kilus,bet jie greit sugris,jei tik sugrisi prie seno gyvenimo budo mirksiukas.gif
O as labai saves neribojau ir tuo dziaugiuosi biggrin.gif IS tikro 10kg per metus numeciau..Dabar puse metu stovi svoris vietoj..Reiktu arba didint sporto kruvi arba vel maista ziuret...Bet sporto salei as daugiau laiko nebeturiu,o valgyt mest..Nu reikia nors koki malonuma pasilikt biggrin.gif
Atsakyti

As gi juokauju, aisku kad reik drastisku priemoniu jei nori greito rezultato. O tau, mano galva tai tikrai nieko nebereik mest, tau paciai gal kitaip atrodo, na bet is salies tikrai labai gerai atrodai.

Atsakyti