Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Laba,

Na, pasiruošę karščiams. Penktadienį 27 šilumos praneša. Būtų gerai iš darbo prie jūros pabėgt.  :vacation1: 

Vakar baigiau pirmą Rūtą Šepetys knygą. Na, patiko. Šiaip su lietuvių autoriais nedraugauju, bet ši sužavėjo. 

Mrs Patranka daili madam  :4u: 

Giega, nu jep, jeigu rašo, no slotas available reiškiasi pramazinai. Slotus išmeta pirmadieniais, apie 10 val, sekančioms dviem savaitėm. 

Atsakyti
Nu bandysiu dar 10h patikrint..Nes saip jau tik siandien ismete iki birzelio 4d ir jau nei vienai dienai nera slotu blink.gif
Atsakyti

Nenorėk, vaikų atostogos. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 05 22, 09:32)
<p>Nenorėk, vaikų atostogos. </p>

Nu patikrinsiu 10h...Jei ne,na ka darysi...As uzsisakyciau restorana,bet bus tokie draugai,kurie labai megsta va tokias pramogas,bet moket pinigu(uz restorana) gaili...
Sugalvosim kazka kita biggrin.gif
Papildyta:
NA va,dar ryte rode iki birzelio 4d,dabar jau iki 9d rodo,bet taip-jokiu vietu nei antro,nei trecio,nei ketvirto...Uz tai kitai savaitei vietu kiek nori biggrin.gif
NA ka darysi...As kokia diena su MB nueisiu,o va sveciai liks vel be Sky gardeno biggrin.gif Bet orus grazius zada,tai gal i koki Braitona nuvarysim-ten jie irgi nebuve mirksiukas.gif
Atsakyti

Mrs. Patranka kokia grazi, ryski, labai graziai ziurisi raudona ant taves  :thumb_yello: 

Atsakyti
Sveikos

Patranka, grazus kostiumelis mirksiukas.gif

Oi kaip sunku per toki ora darbe ... ir visa savaite tokia cry.gif tikiuosi nepabloges per iseigines
Atsakyti

Dėkoju,damos...

Nova,čia suknelė🙂

Atsakyti

Sveikos

Oi kaip sunku per toki ora darbe ... ir visa savaite tokia cry.giftikiuosi nepabloges per iseigines

Nepabloges, savaitgali iki +27 rodo  :rolleyes: 

Atsakyti

Gal kuri auginat spalvotas kalijas lauke? nelabai suprantu kaip elgtis su jomis. Pernai pirkau vasara zydincias, rudeni jos nunyko, palikau lauke, tai dabar jos tik isdyge  per gera centimetra pas mane, o esu maciusi kad jau zydi pas zmones. Jas gal reikia susinest ziemot i vidu  :hmm: 

Atsakyti
Neauginu jokiu kaliju..Bet irgi kiek girdejus,tai jas lauke ir palieka,nenesa i namus g.gif
Gal siaip kas nepatiko...Bet jei is saknu atauga,tai gal ir suzaliuos mirksiukas.gif

As bandau rozes padaugint..KAzkur maciau,kad reikai i bulve ikist biggrin.gif Nu sukisau biggrin.gif Bet ziuriu vysta man jau...NA gal isleis saknis..Ne,tai ismesiu biggrin.gif

Orelis wub.gif wub.gif Ka cia ryt i darba rengtis g.gif su ilgom kelnes bus tikrai per karsta,pernyksciai sortai-per dideli,su sijonu-nepatogu...
Atsakyti

Man rodos kad greiciau bulviu priauginsi nei roziu  :D  Anyta tai kazkaip paprastai sakele ikisa i zemes ir stiklainiu uzvozia.

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol: 

Oras fantastika! Knyga sode skaitau  :victory2:​ 

Atsakyti