Nekenciu begimo...Geriau kokiu dviraciu vaziuot...As va uztai i aerobikas ir vaikstau,nes nepernesu jokiu begimo takeliu...
Aplink parka mes. Man visai nieko.
Vistiek nebegciau VAziuociau dviraciu
NA ka,namai tvarkoj,rubu partija lauke dziusta,tikiuosi neprades lyt
NA ka,namai tvarkoj,rubu partija lauke dziusta,tikiuosi neprades lyt
Sveikos
Smagiai vakar pasisedejom matyt padauginau as vakar siandien galva skauda visa diena plesia viena puse kad net
Limcamca, dekui uz knyga nesulijo begant
Smagiai vakar pasisedejom matyt padauginau as vakar siandien galva skauda visa diena plesia viena puse kad net
Limcamca, dekui uz knyga nesulijo begant
Nea, nesulijo. Viskas normaliai. Vakariene padariau. Nu, taip nekyla rankos siandien daugiau ka dirbti. Eisiu, jauciu knyga skaityti.
QUOTE(Limcamca @ 2017 05 20, 17:53)
<p>Nea, nesulijo. Viskas normaliai. Vakariene padariau. Nu, taip nekyla rankos siandien daugiau ka dirbti. Eisiu, jauciu knyga skaityti. </p>
Man ir taip nera nuotaikos tvarkytis galva tokia sunki...
Labas rytas.
Silta savaite zada bet kaip sunku keltis pirmadienio ryta, per savaitgali is ritmo iseinu.
Labas rytas...
Niu va,kaip taip nenorėjau savaitgalio su baliais,praėjo kuo puikiausiai,buvo smagu,o dar smagiau kad snd nereikia i darbà...
Labukas
MAn irgi nereikia i darba Eisiu pasidaryt tokiu darbu,kuriuos vis atidedu..Si savaitgali jau chebros is LT atvaziuos,reikia gardene pavesinej voratinklius nugraibyt Patalus paruosiu,kad paskui lakstyt nereiktu..
Limcamca,na kaip ten tam GArdene vietas uzsisakyt?Siandien jau ismete iki birzelio 4d,bet raso,kad NO SLOTS ON SATURDAY 3RD JUNE 2017..TAi ar as jau pramazinau,ar cia dar neduoda pirkt..nes pries tai tikrinau dienas(belekokias) tai vis rasydavo,kiek vietu laisvu yra..O dabar kiek beziuriu,vis ta pati raso...GAl gali patikrint ar yra laisvu vietu(6 reikia) birzelio 3d?Gal as ne ten ziuriu
MAn irgi nereikia i darba Eisiu pasidaryt tokiu darbu,kuriuos vis atidedu..Si savaitgali jau chebros is LT atvaziuos,reikia gardene pavesinej voratinklius nugraibyt Patalus paruosiu,kad paskui lakstyt nereiktu..
Limcamca,na kaip ten tam GArdene vietas uzsisakyt?Siandien jau ismete iki birzelio 4d,bet raso,kad NO SLOTS ON SATURDAY 3RD JUNE 2017..TAi ar as jau pramazinau,ar cia dar neduoda pirkt..nes pries tai tikrinau dienas(belekokias) tai vis rasydavo,kiek vietu laisvu yra..O dabar kiek beziuriu,vis ta pati raso...GAl gali patikrint ar yra laisvu vietu(6 reikia) birzelio 3d?Gal as ne ten ziuriu
Gal kuri žinot kaip angliškai vadinasi grandinėle akiniams kad kabotų po kaklu?
IMG_0434.JPG 192,11KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_0472.JPG 281,22KB 0 Parsiųsta kartų
Pasirodau nuo savaitgalio...
O ponia,kokia pasipuosus
Nezinau,kaip ta grandinele vadinas GAl taip teisiai -glass chain?
Nezinau,kaip ta grandinele vadinas GAl taip teisiai -glass chain?