Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Nekenciu begimo...Geriau kokiu dviraciu vaziuot...As va uztai i aerobikas ir vaikstau,nes nepernesu jokiu begimo takeliu...
Atsakyti

Aplink parka mes. Man visai nieko. 

Atsakyti
Vistiek nebegciau biggrin.gif VAziuociau dviraciu mirksiukas.gif

NA ka,namai tvarkoj,rubu partija lauke dziusta,tikiuosi neprades lyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

Smagiai vakar pasisedejom mirksiukas.gif matyt padauginau as vakar biggrin.gif siandien galva skauda visa diena unsure.gif plesia viena puse kad net unsure.gif

Limcamca, dekui uz knyga mirksiukas.gif nesulijo begant bigsmile.gif

Atsakyti

Nea, nesulijo. Viskas normaliai. Vakariene padariau. Nu, taip nekyla rankos siandien daugiau ka dirbti. Eisiu, jauciu knyga skaityti. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 05 20, 17:53)
<p>Nea, nesulijo. Viskas normaliai. Vakariene padariau. Nu, taip nekyla rankos siandien daugiau ka dirbti. Eisiu, jauciu knyga skaityti. </p>

Man ir taip nera nuotaikos tvarkytis unsure.gif galva tokia sunki...
Atsakyti

Labas rytas.

Silta savaite zada  :bigsmile:  bet kaip sunku keltis pirmadienio ryta, per savaitgali is ritmo iseinu.

Atsakyti

Labas rytas...

Niu va,kaip taip nenorėjau savaitgalio su baliais,praėjo kuo puikiausiai,buvo smagu,o dar smagiau kad snd nereikia i darbà...

Atsakyti
Labukas

MAn irgi nereikia i darba biggrin.gif Eisiu pasidaryt tokiu darbu,kuriuos vis atidedu..Si savaitgali jau chebros is LT atvaziuos,reikia gardene pavesinej voratinklius nugraibyt biggrin.gif Patalus paruosiu,kad paskui lakstyt nereiktu..

Limcamca,na kaip ten tam GArdene vietas uzsisakyt?Siandien jau ismete iki birzelio 4d,bet raso,kad NO SLOTS ON SATURDAY 3RD JUNE 2017..TAi ar as jau pramazinau,ar cia dar neduoda pirkt..nes pries tai tikrinau dienas(belekokias) tai vis rasydavo,kiek vietu laisvu yra..O dabar kiek beziuriu,vis ta pati raso...GAl gali patikrint ar yra laisvu vietu(6 reikia) birzelio 3d?Gal as ne ten ziuriu g.gif
Atsakyti

Gal kuri žinot kaip angliškai vadinasi grandinėle akiniams kad kabotų po kaklu?

Atsakyti

Priedas  IMG_0434.JPG   192,11KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0472.JPG   281,22KB   0 Parsiųsta kartų

Pasirodau nuo savaitgalio...

Atsakyti
O ponia,kokia pasipuosus bigsmile.gif

Nezinau,kaip ta grandinele vadinas g.gif GAl taip teisiai -glass chain?
Atsakyti