Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labukas

Tegu tas lietus nakti lyja,o diena nebe biggrin.gifBjauru dirbt per lietu..

Patranka,o tu nesijungi i meeta?
Heida,o jei ir TB i merta ateitu?As saviskibpakalbinciau,lai sedi prie kito stsliuko mirksiukas.gif

Na ne, vyrams nevieta moteriskuose pasibuvimuose. 

Atsakyti
Staliukas uzsakytas: Zizzi restoranas, Romfordas, sis penktadienis 6val mirksiukas.gif
Atsakyti
Stengsiuos buti laiku mirksiukas.gif

Limcamca,o tu turi ta Santarama?As randu PDF formatu,bet kazko mano skaitykle nepriima butent tos knygos..Visos kitos atsidaro,o sita-ne..Noreciau paskaityt ax.gif
Atsakyti

Santarama turiu, bet siuo metu jis pas dukterecia. 

Atsakyti
Na tai i eile uzsirasau biggrin.gif Neskubu man,turiu ir be jo ka skaityt,tik siaip vis laiks nuo laiko prisimenu biggrin.gif
Atsakyti

Giega,dekui,bet tuo laiku dirbsiu kai jūs pliotkinsitės,kada kita kart...

Man irgi nepatinka vairuoti kai lyja,lai sninga bet tik nelyja,o va per lietų namie,ar kokiam retorančike,man patinka....

Šeštadienį einu i balių nemažą,bet jau toks didelis nenoras kad nafik...

Atsakyti
As irgi einu sestad i baliu,tik nezinau ar dideli biggrin.gif UZkviete cia tokie senai matyti pazistami i gimtadieni,o MB ir neatsisake biggrin.gif

LAbukas
Atsakyti

Kažin kuriam čia laikui tas dangus taip apsitraukė? 

Atsakyti

Siandien jau ir salta, ryte striuke issitraukiau, nebegerai per daug to lietaus  :rolleyes: 

Atsakyti

Laba,

Oras gražus, šilta, gana drybsot, kelkitės. Aš jau vaiką į futbolą pridaviau, klientą vieną išleidau. Geriu kavą ir galvoju, kaip gerai būtų tos vakarykščios panaccotos. Nuo pietų vaiko draugas pas mus bus, italas. Užsiprašė blynelių su blynais ir šokolado padažu. Sakėm, jam skaniausi pas mus  :D 

Ar merginos, dar ilgai vakar likot? Ačiū už mytą visoms.  :wub: 

Atsakyti
LAbukas

Meetai kaip visada liuks biggrin.gif Ne,nebeilgai dar sedejom,koki gera pusvalandi..

Kokie cia blyneliai su blynais biggrin.gif biggrin.gif GAl su bananais? biggrin.gif

Oras lygtai neblogas,jei vel neprades lyt...MB sportuot isejo,as patingejau biggrin.gif NAmus apsitvarkysiu truputi per ta laika..
Atsakyti

:D  :D ne nu prasom atleist. Matosi, kad vakar vyna ragavau  :D Taip, blyneliai su bananais turi but. Vakare ir mes su MB begsim prasibegiot. Pasiuliau tai aisku, ne as, kaip visada  :rolleyes: 

Atsakyti