Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Tikrai as busiu pries 5 Romforde. Po darbo nevaziuosiu namo, nu nebent rinktumems ant 8.

Limcama, pamegjnk anksciau atvaziuot. Kavos kur isgertume.
Atsakyti

Mano dickis mokysis iki 5, tai labai anksciau neprisistatysiu. Kokiai 6 jau galeciau. 

Atsakyti

Labu, aha dalyvausiu as  :4u: 

Manau po 6iu busiu Romforde  :angel2:  Elija lyg sake sia data galetu prisijungti :hmm: 

Atsakyti

I.Elija galvoja, jeigu jai pavyks (jai gaunasi gan tolimas kelias), tai prisijungs. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 05 16, 12:39)
<p>Mano dickis mokysis iki 5, tai labai anksciau neprisistatysiu. Kokiai 6 jau galeciau. </p>

QUOTE(Lotuliuke @ 2017 05 16, 13:45)
<p>Labu, aha dalyvausiu as  4u.gif </p><p>Manau po 6iu busiu Romforde  angel.gif  Elija lyg sake sia data galetu prisijungti hmm.gif </p>

Pasukit kai busit Romforde mirksiukas.gif

Giega kur dingai? Kelinta tu pribusi? Ant keliu staliuka uzsakinet?
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 05 16, 18:01)
Pasukit kai busit Romforde  mirksiukas.gif 

Giega kur dingai? Kelinta tu pribusi?  Ant keliu staliuka uzsakinet?

Dirbu dirbu biggrin.gif Uzsisakinekit,kaip jums patogiau..As anksciau 18 tikrai nebusiu..GAliu ir veluot,bet labai stengsiuos laiku prisistatyt mirksiukas.gif
Siaip penktadieniais darbi truputi maziau buna,bet as vienoj vietoj turiu paimt siuntinius ir ten tik 15:30 gatava buna..Bandau nuvaziuot anksciau,jau kelis kart gavau anksciau tuos siuntinius,bet maza ka biggrin.gif O paskui sedu i trafika...TAi kad negaliu pazadet,kad laiku atvyksiu...
Atsakyti
Tai uzsakysiu ant 6 tada mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba ryta.

O kaip lijo visa nakti, gerai, o tai perdziuve viskas buvo, pas mane vienoj pusej net kastuvo nebegalejau ikist kaip kieta zeme.

Ne Limcamca, neimk knygos, as neatvaziuosiu.

Atsakyti

Labu...labai smagiai nulijo,man patinka😍

Atsakyti
Labukas

Tegu tas lietus nakti lyja,o diena nebe biggrin.gif Bjauru dirbt per lietu..

Patranka,o tu nesijungi i meeta?
Heida,o jei ir TB i merta ateitu?As saviskibpakalbinciau,lai sedi prie kito stsliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Limcamca, gal galetum mano vaikiui knyga prigriebt ax.gif apie kuria per tel snekejom mirksiukas.gif

Uzsakysiu staliuka 5. Viena vieta rezervui. Gal dar Mainly prisijungs, ar dar kuri sugalvos atkekt mirksiukas.gif
Atsakyti

Nova, gerai  :4u: 

Eina sau, maziaus klasiokes suniukas Sitzu vakar parke pabego. Nu durnike, istruko is antkaklio ir pabego miniatura. paskutini karta i musu laukus, kazkas mate, kad ibego. Vakar ieskojom, nera. Siandien nuo ryto padedam ieskoti. Kaip gaila to suniuko ir seimininko. Panos, kas turit mane FB, pasharinkit ka... info.  :4u: Pas mane ant sienos yra. 

Atsakyti