Limcama, pamegjnk anksciau atvaziuot. Kavos kur isgertume.
Mano dickis mokysis iki 5, tai labai anksciau neprisistatysiu. Kokiai 6 jau galeciau.
Labu, aha dalyvausiu as
Manau po 6iu busiu Romforde Elija lyg sake sia data galetu prisijungti
I.Elija galvoja, jeigu jai pavyks (jai gaunasi gan tolimas kelias), tai prisijungs.
Pasukit kai busit Romforde
Giega kur dingai? Kelinta tu pribusi? Ant keliu staliuka uzsakinet?
Giega kur dingai? Kelinta tu pribusi? Ant keliu staliuka uzsakinet?
Dirbu dirbu Uzsisakinekit,kaip jums patogiau..As anksciau 18 tikrai nebusiu..GAliu ir veluot,bet labai stengsiuos laiku prisistatyt
Siaip penktadieniais darbi truputi maziau buna,bet as vienoj vietoj turiu paimt siuntinius ir ten tik 15:30 gatava buna..Bandau nuvaziuot anksciau,jau kelis kart gavau anksciau tuos siuntinius,bet maza ka O paskui sedu i trafika...TAi kad negaliu pazadet,kad laiku atvyksiu...
Laba ryta.
O kaip lijo visa nakti, gerai, o tai perdziuve viskas buvo, pas mane vienoj pusej net kastuvo nebegalejau ikist kaip kieta zeme.
Ne Limcamca, neimk knygos, as neatvaziuosiu.
Labu...labai smagiai nulijo,man patinka😍
Tegu tas lietus nakti lyja,o diena nebe Bjauru dirbt per lietu..
Patranka,o tu nesijungi i meeta?
Heida,o jei ir TB i merta ateitu?As saviskibpakalbinciau,lai sedi prie kito stsliuko
Uzsakysiu staliuka 5. Viena vieta rezervui. Gal dar Mainly prisijungs, ar dar kuri sugalvos atkekt
Nova, gerai
Eina sau, maziaus klasiokes suniukas Sitzu vakar parke pabego. Nu durnike, istruko is antkaklio ir pabego miniatura. paskutini karta i musu laukus, kazkas mate, kad ibego. Vakar ieskojom, nera. Siandien nuo ryto padedam ieskoti. Kaip gaila to suniuko ir seimininko. Panos, kas turit mane FB, pasharinkit ka... info. Pas mane ant sienos yra.