Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labukas

O man visai nelogiska,kad Ukraina neisileido rusu dainininkes.Juk cia turetu ne politika but,o dainu konkursas mirksiukas.gif

Mest svori tai tikrai 70-80% mityba sudaro ir tik 20-30% sportas..Treniruokliai nebutini,gali vien kardio daryt-dviraciai,begimas,aerobikos mirksiukas.gif Su jomis greiciau svori numesi,nei ant treniruokliu mirksiukas.gif
Beje,dabar vis bando irodyt,kad tas nevalgymas po 18h nera labai sveikas..Ypac jei miegot eini velai..Skaitos paskutinis valgymas turetu but 4h pries miega.
Dar,norint numest svori reikia kaip tik daznai valgyt mirksiukas.gif MAzom porcijom,bet kas 2-3h..
Va kiek jau zinau apie mityba biggrin.gif biggrin.gif
Bet man svorio kritimas jau irgi sustojo..Reiktu didint kardio kieki,bet neturiu laiko daugiau...

Nusiprikau tokia sluota su pasiilginanciu kotu,su minkstais seriukais ir dar vanduo prie tos sluotos pasijungia.Atseit plaut langams biggrin.gif Tik idomu,o kaip atrodo paskui tie langai,kai tokius slapius palieki g.gif Bet masinai plaut tokia sluota man bus ideali-vanas baltas,nebutina jo blizgint biggrin.gif
Atsakyti

Labas.

Na man ta mokytoja tokia idomi, siemet pirmi metai ji moke ir jau nuo pirmos pamokos maniskei nepatiko. Ji pasirinkusi buvo daile, tikrai labai domejosi, bet pasikeite mokytoja ir viskas, pasakodavo kad mokiniu sasiuvinius pleso, jei nepatinka piesinys, tai pasako kad cia visiskas sh.. ir suplesius ismeta. Kodel isplese maniskes nezinau, nes ten net ne piesiniai buvo, o suklijuotos nuotraukos is meno galerijos. 

Atsakyti

Na jei esi kazkokios salies nepageidaujamu asmenu sarase, tai jau buk tu kuo nori, prezidentas, Nobelio premijos laimetojas, bet kas, i ta sali tau nieks neleis ivaziuot del jokiu priezasciu.

Atsakyti

Galvojau jau praeitis, toks mokytoju elgesys. 

Kol mazius rungtynes zaide, nepagalvojau, neuzsitepiau stipresnio kremo su SPF. Dabar visa kakta bus demem nuseta.  :unsure: 

Atsakyti
Bet kad ji nebuvo itraujta i ta nepageidaujamu asmenu sarasa,tik kai jau ja isrinko,sugalvojo,kad va ji kazkada dainavo Kryme...Ir tik tada itrauke..
vnz man tas pats,kas ten dalyvavo ar ne biggrin.gif

Isvarem biski su reiklalais,paskui norejau kur pasivaiksciot,bet kad tokue debesys sukas,tikiuosi neprades lyt blink.gif
Atsakyti

Laba.

Klausykit, gal kas keite teises lietuviskas su B ir C kategorija i angliskas? MB nori keist, bet nebesuprantam kaip ta padaryt, B kategorijai tai viena forma, o C jau visai kita, nera kad butu galima parasyt i viena. Kiek apie keitima radom internete, tai visur tik apie B kategorija raso.

Atsakyti
LAbukas

Oi,tikrai nezinau kaip ten su C kategorija pakeist...SB uzklausiau,tai ir sake,kad kazkokia kita forma yra,bet tiksliai nezino..O jei paste paklaust,kokia forma pildyt g.gif

Na o kaip del meeto?nesikeicia niekas?KAs dalyvauja?
Atsakyti

Aš dalyvauju  :4u: 

Heida, gal tu būsi? Atneščiau knygą  :4u: 

Atsakyti
As ir busiu 4u.gif Romforde, tik kur ir kelinta. As buciau Romforde apie 5 mirksiukas.gif

Panos, parasykit kuri Mainly i FB mirksiukas.gif

Heida, nu nepraleisk sito meeto. Nors trumpam uzbek pasirodyt mirksiukas.gif

Apie teisiu keitimas - 0 ziniu biggrin.gif nevairuotoja as biggrin.gif
Atsakyti

As galvojau Zizzi uzsakytas? 

As rasiau Mainly, rase, kad labai stengsis dalyvauti, nors tuo metu sansu buvo mazai. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 05 15, 18:07)
<p>As galvojau Zizzi uzsakytas? </p><p>As rasiau Mainly, rase, kad labai stengsis dalyvauti, nors tuo metu sansu buvo mazai. </p>

Tai kad dar laikas ir kiekis nesutartas. Uzsakysiu treciadieni. Tai ant kelintos val uzsakinet?

Lotuliuk, ir tu busi bigsmile.gif
Atsakyti

Tai man turbut susivaideno, nes isirasius i knyga 19 val.  :hmm: 

Jeigu Nova, busi Romforde anksciau, galiu bandyt ir as anksciau atlekt. 

Atsakyti