Heida, Harold Wood parke. Yra gal kokie 4-5 kortai
O ten reikia raketes, kamuoliukus savo turet, ar galima issinuomot vietoj?
Orbakaite manes nevylioja,i kincerra neiciau.. Va kazkada rudeni bus Odnako vRossiji,va i situos mielu noru nueiciau
Ausu krapstukai niekam nerekomenduojami Pasivalyt koki makiaza -taip,bet ausis-kiek purstas telpa,tiek uztenka
o LT jau sudainavo
Kroatija, Vengrija, Moldova - mano favoritai!
Lt iskrito,finale nedalyvauja
Kroatu nebloga daina,dar portugalu,mb prancuzai patiko. Darrumunai gana auksta vieta turetu uZimt.
Papildyta:
Gal ziurit per angliska tv? kokiais nr balsuot pvz uz belgus?
O tai kaip cia LT taip prastai jei neklystu pati Dalia Ibelhauptaite atrankoje siais metais dalyvavo
U lt atstovavo kazkokue Fusedmark-nezinau tokios grupes,daina lieva,ne nesitikejau kad pateks i finala..
Laba,
Man tai kažkaip logiška, kad ukrainiečiai rusų neįsileido. Absurdas būtų kažkoks, jei įsileistų, kad ir kokia graži rusų daina. Labai palaikau jų tokį sprendimą.
Išklausiau portugalus, na tikrai graži baladė. Ir patys tokie kuklūs. Matomai tuom ir sužavėjo visus Balsavimas pakeistas, tai man labai patinka, daug priimtinesnis. Ir intriga išlieka iki pat galo.
Heida, jo, kainos pagerintos. Turbūt sužaidžia ir tai, kad kur jau tu žmogau dėsies, kai sveikata šlubuoja, kiek paprašys tiek ir mokėsi. Mes vieną kartą esam buvę toje klinikoje. Man patiko. Gerai, kad yra toks vadinamasis back up'as dėl viso pikto visokiems atvejams. Bet, pagrindą pas anglus gydomės. Man tinka, patinka.
Kalbėjot apie dietas, tai norint numesti, galima ir po 6 val valgyti. Svarbiausia sureguliuota mityba ir sportas. Niekas kitas nepadės. Mityba tai dar mityba, bet jau sportas kaip man sunku. Ypač, jei reiktų ant treniruoklių lipt
Heida, eik tu sau, kas ten per konfliktas, kad mokytoja net sąsiuvinio gabalą išplėšė