Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Heida, Harold Wood parke. Yra gal kokie 4-5 kortai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 13 gegužės 2017 - 22:18

Heida, Harold Wood parke. Yra gal kokie 4-5 kortai mirksiukas.gif

O ten  reikia raketes, kamuoliukus savo turet, ar galima issinuomot vietoj?

Atsakyti
Tik dabar namo grizom..Dainas beveik visas girdejus,isskyrus to penketo,tai kazkaip ir nesiverziau namo.. Man idomiausia tie balu dalinimai biggrin.gif

Orbakaite manes nevylioja,i kincerra neiciau.. Va kazkada rudeni bus Odnako vRossiji,va i situos mielu noru nueiciau mirksiukas.gif

Ausu krapstukai niekam nerekomenduojami mirksiukas.gif Pasivalyt koki makiaza -taip,bet ausis-kiek purstas telpa,tiek uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Heida, reikia viska savo turet, kortai - nemokami. Kiek nori laiko tiek zaidi mirksiukas.gif
Atsakyti
va-mano daina bigsmile.gif Uzbelgus baliejinu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 05 13, 21:54)
va-mano daina bigsmile.gif Uzbelgus baliejinu bigsmile.gif

biggrin.gif o LT jau sudainavo bigsmile.gif
Atsakyti

Kroatija, Vengrija, Moldova - mano favoritai!

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 05 13, 22:08)
biggrin.gif  o LT jau  sudainavo  bigsmile.gif

Lt iskrito,finale nedalyvauja mirksiukas.gif
Kroatu nebloga daina,dar portugalu,mb prancuzai patiko. Darrumunai gana auksta vieta turetu uZimt.
Papildyta:
Gal ziurit per angliska tv? kokiais nr balsuot pvz uz belgus?
Atsakyti
Palaukit, rusai lyg nedalyvauja siais metais hmm.gif
O tai kaip cia LT taip prastai unsure.gif jei neklystu pati Dalia Ibelhauptaite atrankoje siais metais dalyvavo dry.gif
Atsakyti
Uz rusus tokua invaliduke turejo atstovaut,bet ji kazkada dainavo Kryme ir jos Ukraina neisileido..tai rusai lyg ir nedalyvavo,neziurejau siandien visko..
U lt atstovavo kazkokue Fusedmark-nezinau tokios grupes,daina lieva,ne nesitikejau kad pateks i finala..
Atsakyti
Girdejau kaip ta rusiuke invaliduke dainavo . Balsas wub.gif nu galejo jai leist sudainuot toj eurovizijoj mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba,

Man tai kažkaip logiška, kad ukrainiečiai rusų neįsileido. Absurdas būtų kažkoks, jei įsileistų, kad ir kokia graži rusų daina. Labai palaikau jų tokį sprendimą. 

Išklausiau portugalus, na tikrai graži baladė. Ir patys tokie kuklūs. Matomai tuom ir sužavėjo visus  :wub: Balsavimas pakeistas, tai man labai patinka, daug priimtinesnis. Ir intriga išlieka iki pat galo. 

Heida, jo, kainos pagerintos. Turbūt sužaidžia ir tai, kad kur jau tu žmogau dėsies, kai sveikata šlubuoja, kiek paprašys tiek ir mokėsi. Mes vieną kartą esam buvę toje klinikoje. Man patiko. Gerai, kad yra toks vadinamasis back up'as dėl viso pikto visokiems atvejams. Bet, pagrindą pas anglus gydomės. Man tinka, patinka. 

Kalbėjot apie dietas, tai norint numesti, galima ir po 6 val valgyti. Svarbiausia sureguliuota mityba ir sportas. Niekas kitas nepadės. Mityba tai dar mityba, bet jau sportas kaip man sunku. Ypač, jei reiktų ant treniruoklių lipt  :B 

Heida, eik tu sau, kas ten per konfliktas, kad mokytoja net sąsiuvinio gabalą išplėšė :blink: 

Atsakyti