Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Is antro pusfinalio man is vis tik 3 dainos patiko,na 4,jei Rumunus priskaiciuot-isimenanti daina biggrin.gif Kroarija,Norvagija atspejau,o va airiai nepateko,gaila,patiko man jis..
Atsakyti

Labai nustebau kad Airija nepateko, labai grazi daina ir atlikimas nekasdienis, o lietuviu daina man per sunki, pavargau jos klausyt, manau Lolita Zero turejo daugiau sansu  :rolleyes: 

Labas rytas  :) 

Atsakyti

Na tai labas vakaras  :D 

Atsakyti
Niekas nesneka biggrin.gif
Kazkaip uzsisukom..Is darbo gana anksti grizau,tai nuvarem iki Lakesido,benzo Costco uzsipyliau,tada dar i pacia Costco-nekenciu-5 daiktai,50£ biggrin.gif 6 daiktai,60£...Tada i Tkmaxxa,nusinesiau kalna bliusku,bet niekas netiko.. Nu dabar dydis nesamoningas-m jau per didele,s dar per maza blink.gif Tai tik mb dzinsus nusipirko..
Dabar nagus nusilakavau ir ziuriu zvaigzdiu karus biggrin.gif
Atsakyti

Laba.

Blyn kaip nesiseka, puse dienos koldunus dariau, o verdant beveik visi istezo, sulipo, zodziu vieni nervai, aisku pati kalta, nereikejo is anglisku miltu daryt  :oh:  dabar ryziu prisiviriau, sushius suksiu, gal dar tie neiseis  :D  Dar ryte aplankem lietuviska klinika, 15 minuciu 110£, ech  :rolleyes: 

Atsakyti

Laba,

Pas mane anyta sveciuose tai nera kada papliurpt  :D Tik verda, kepa, tik gamina. Siandien irgi koldunu prigamino pilna saldytuvo kamera  :D 

Mano mazius siandien dalyvavo atrankoje i futbolo komanda, ir praejo. Labai gyre, kad ispudinga. Ryt jau dalyvaus draugiskose rungtynese. Na, gal futbolistas uzaugs. Metai, mums aisku bus parduoti, vezioti po treniruotes, rungtynes, bet vaikis sake, vila nupirks, kai uzaugs. Aukosimes. 

Heida, kas nutiko? Tikiuosi nieko rimto  :unsure: Imkit balionu kam reikia ir sveikit  :4u: 

Atsakyti

Limcamca, kaip faina del jaunojo futbolisto, ir vaikui koks ivertininimas ir motyvacija stengtis, super. Kiek anyta pasibus? Bet pas tave ir mama lyg turi atskrist, ar as sumaisiau mama su anyta?

Nieko rimta nenutiko, vyresne pries savaite pasiskunde kad negirdi beveik viena ausim, na galvojam kamstis susidare, nupirkau lasiuku kad istirpdytu, truputi issivale, girdet geriau pradejo, bet atsirado jausmas ausy blogas, na tai va pas LOR uzrasiau ir nuvaziavom. Pasirodo kamsciai per abi ausis susidare, gyd sake kad ausies anatomija pas ja labai maza, kaip 10 metu vaiko, uzdraude ausu krapstukus naudot. Greit ten tas ausis isplove, per pora minuciu, ilgiau popierius pildziau. Nustebau kad zmoniu labai daug, visas priimamasis pilnas, ir skambuciai trimis telefonais istisai skambejo, naudojasi klinikomis aktyviai zmones.

Atsakyti

Oho, jeigu uz toki dalyka, tai labai dideli pinigai.  :unsure: 

Mama buvo pries savaite. Jau grizo namo  :4u: 

Atsakyti

Tai va, prabangi procedura  :D  siaip butu kaip ir nieko, vienos ausies isplovimas 20£, bet kadangi tai atlieka gydytojas, prisideda jo konsultacija 70£. Siaip tai kainos labai nemazos, kol laukem tai girdejau kaip viena mama del alerginiu testu vaikiukui klause, kaina nuo 200 iki 400£ , pasake kad negali tiek moketi, tai registratore taip pasiepianciai atreze, as tikrai buciau isejus, na labai nemandagiai, pasijutau lyg buciau tarybinej poliklinikoj. Nors kita darbuotoja labai siltai ir graziai bendravo su visais, va ir tas zmogiskasis faktorius kaip gali viska sugadint.

Atsakyti

Na ka, atsikemsam vyna ir ruosiames eurovizija ziuret  :mamontovas: 

Giega, nesakyk kad mane viena palikai  :mastau: 

Atsakyti
Nu taip, negalima ausu krapstuku naudoti. Ir man skaudejo ausi, galvojau kad kamstis. Nuejau pas gp, paziurejo, pasake kad pakraujave ausies viduje. Liepe atsisakyt ausu krapstuku. Praejo skausmas ir nepatogumas mirksiukas.gif

Limcamca, nu smagu del vaiko. Pradekit dairytis jau po truputi sali, kurioje vila pirksit mirksiukas.gif biggrin.gif sekmes vaikiui 4u.gif

Tvarkausi... Ryt planuojames i parka lauko tenisa zaist. Jei oras bus tam palankus mirksiukas.gif

Panos, Kristina Orbakaite i Londona spalio men atvaziuoja. Lekiam i koncerta bigsmile.gif
Atsakyti

O kur yra lauko tenisas??? 

Man is rusu Liube, Mumi trol, Leningrad, Miladze patinka, dar kazka pamirsau  :hmm: 

Atsakyti