Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Labas rytas

Giega, o LT nera tavo sarase bigsmile.gif neziuriu as euroviziju ax.gif

Ir kada tas oras atsils? Nu toks siais metais pavasaris saltas unsure.gif
Atsakyti

Kokia geda, as vakar neturejau laiko pasiziureti. 

Reikes bent dainas perklausyti. 

Atsakyti
Labukas

QUOTE(*nova* @ 2017 05 10, 06:34)
Labas rytas

Giega, o LT nera tavo sarase    bigsmile.gif  neziuriu as euroviziju  ax.gif

Ir kada tas oras atsils? Nu toks siais metais pavasaris saltas  unsure.gif

Lietuviai dar tik ketv dainuos,tada nuspresiu ar bus mano sarase biggrin.gif
As visai megstu Eurovizija.Nepamenu kiek man metu buvo,kai pirma karta ja pamaciau,bet labiausiai suzaveju tu balu dalinimas biggrin.gif biggrin.gif

Nu nevarykit i medi-siandien +16 bus,ryt poryt ir iki 20 bigsmile.gif Va LT tai jooooo-sninga blink.gif
Atsakyti
O savaitgali ka pranasauja gero? Tikiuosi isliks tokie orai ir savaitgali mirksiukas.gif
Atsakyti
NA jau atsyla atsyla biggrin.gif Ryt 20,savaitgaliui apie 18,tik kazkuria diena lietaus biski rode...Gal labai neisilis...
JAu puse 9,o dar pakankamai sviesu lauke bigsmile.gif bigsmile.gif PAtinka man taip biggrin.gif

PAdirbau,pasportavau biggrin.gif Noriu est,bet nakciai jau kaip ir nebelabai gerai butu...KAm tada sportavau biggrin.gif
Atsakyti
Giega, nu o kaip svoris? Laikosi tas pats ar dar numetei bigsmile.gif
Nu niekaip man neiseina numest to svorio nors tu ka ax.gif
Atsakyti

Laba ryta.

Giega, bet gal tu nesuvartoji per diena reikiamo kiekio kaloriju, tai laisvai gali valgyt ir vakare, gi jei sportuojant prades trukt maisto medziagu, baltymu, tai raumenys prades nykt  :hmm:   na as ne specas, bet jei tau svorio mest nebereikia, tik palaikyt ir formuot, mityba vel kazkiek kitokia.

Atsakyti

Nu niekaip man neiseina numest to svorio nors tu ka ax.gif
As ir noriu numest, bet nieko nedarau, tai jis ir nekrenta. Pvz mano visa beda yra mityba, nors as ir nevalgau po 6 vakare jau labai senai, bet vis suedu dienos metu ko tikrai negalima, saldumynai ir miltai mano beda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 11 gegužės 2017 - 09:14

Kaip fainai atsilo, super.

Gryzo vyresnioji is mokyklos pikta, susipyko su dailes mokytoja, mokytoja kazka pasake, maniske isstate mina, gal dar ir pasake kazka, tai mokytoja isplese is jos dailes sasiuvinio kelis lapus ir ismete i siuksliu deze, oj tai dabar siunta, gerai kad jau paskutines savaites dailes pamoku  :D 

Giega, mes siandien eurovizija ziurim, ane?  :rolleyes: 

Atsakyti
Aha, oras pasakiskas wub.gif ziauru darbe visa diena issedet tokiu oru

Heida, dramos namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 05 11, 16:39)
<p>Giega, mes siandien eurovizija ziurim, ane?  rolleyes.gif </p>

Siandien klausau biggrin.gif IS sportu grizau 20h,kol issimaudziau,jau pradej dainuot..O MB mesos parvezes is turgaus,tai reikia sutvarkyt..Pripirko kalakutu sparnu.Kazkada LT pirkdavau,bet nebepamenu ka is ju gamindavau...O sparnai,tai puse vistos biggrin.gif PAmarinuosiu,savaitgali ant kokio BBQ uzmesim..

Is eurovizijos kol kas tik Airiai patiko.DAr tas storas,kur ka tik dainavo,neuzfiksavau salies.
Atsakyti

Man siandien estai patiko, labai patiko.

Atsakyti