Giega labai dailu
Žiauru dėl Vokietijos tikrai, o čia uk gi buvo kažkur pranešta kad berods 5 teroristiniai puolimai šiais metais buvo nu gesinti, bet nieks apie tai neafisuoja, Nu ir nereikia manau mažiau jiems garbės...
Laba diena.
Kibo silkes jau skutat kad pradinge visos as tai siemet visai apsileidau, net kuciuku neiskepiau, baisu.
Limcamca, niekaip nesivilkau, kazkaip be rysio atrode viskas, visgi neiseina is nieko padaryt kazka. O tu vakar buvai lyg ligoninej tyrimui, kaip sekesi?
Laba,
Taip, vakar buvau. 5 valandas praleidau Optinis diskas patines, labiau desineje akyje. Sako, jie nemano, kad nuo smegenu, nes regejimas idealus. Gali buti susijes su galvos skausmais, o skausmai pas mane dazniausiai susije su stresu, itampa. Liepe darbui akinius uzsikabint, pasiimt atostogas, daugiau ilsetis. Po 4 men vel patikrinimas, ir jeigu niekas negeres, tai tada skanuos smegenis.
Va va, tas stresas zmogui visa sveikata gadina, bet kaip ismokt jo isvengt, misija neimanoma. Akiniai darbui su kompu tai tikrai geras dalykas, ant saves esu isbandzius, maniau akys pacios isleks arba jas issidraskysiu kol nepabandziau akiniu.
Limcamca ,dabar turi duot sau naujametini pazada, pasiilseti, neimt i galva, atsiribot kiek tik imano nuo stresa kelianciu dalyku ir nebereiks to smegenu skano
Parasiau kokia as siemet tingine, geda pasidare, nuejau i LT parde miltu ir mieliu, tai va tesla jau kyla
Limcamca
Neskanu pirktiniai, na bent jau skaniu nesu nusipirkus, blogiausi kur is baronkyciu teslos iskepti buna.
Silkiu ir as neturiu, penktadieni nusipirksiu. Isvis turiu tik avies koja nupirkusi Kaledoms.
Tai va, o svarbiausia recepto, kaip streso atsikratyti, gydytojai ir nepasako.
As irgi blogiete. Kuciuku nei kepu, nei perku. Mama prikepus savu atsiuncia. Kasmet prasau tik mazo pakelio, simboliskai, nes musu seimoje niekas ju nevalgo. Bet, ar klausys tau kada mama? Visada didziausia maisa atsiuncia.
na ka,as jau po darbuko,varom i pardes maistelio pirkt.. Tikiuosi praeinama dar
Aguonu pieno nesu dariusi, mama darydavo. Ir siaip maniskiai tokio dalyko nevalgytu, tektu man vienai. Virti kvieciai su medum man budavo kuciu skanumynas, o vaikai ir MB nei is tolo.
O as guliu su pilnu pilvu namie buvom visas ofisas restorane pietaut. Padirbom iki 12 ir i restorana siandien darbe dovanom keitemes. Gavau rankine
Turiu ir plotkele, ir kuciuku ir luptas silkes ana savaitgali pas vida apsipirkom
Limcamca, pradesi nesiot akinius, ilsetis daugiau, meetintis reikes dazniau kitais metais ir pamatysi net nereiks to scano
Oho, drasus kokie rankine dovanot, as sau sunkiai issirenku, o cia kitam, ar tiko ji tau Nova? As plotkele gavau dovanu lietuviu parduotuvej, labai jau malonus savininkai naujos parduotuves, paklause ar turim, bet as jos kaip ir nesiruosiau net pirkt, sako jei neturit, duosiu dovanu. O siandien dar kaimynka itale atitempe didziausia panettone, labai nustebino, tipo MB padejo jiems baldus sutampyt pries koki menesi, tai ji skolinga jautesi
Ot kad prisigyriau 😂
As jau beveik viska nupirkau,liko duona,bet ja sestad ir nusipirksiu Avies koja jau uzmarinavau,lai marinuojas MB lasisa valo,puse i kamera,puse uzsudysiu
Einu dar pasportuot Tingiu,bet MB tempias...LAsisa-pusiau skusta pusiau lupta,nes trefke tuoj prasides