PAmenat Londona-praktiskai ji sita grupe ir sukure Juk irgi issikrauste kazkur gerokai toliau is Londono Ot zodziu zaismas gavos
NA ka,aprimo vejas ir visai silta lauke Nukirpau viena roze beveik iki saknu..Atzels,bus gerai,ne,rudeni rausiu lauk..O tai uzpuole miltlige,bijau,kad kitos neuzsikrestu...
Dar voratinklius pavesinej nugraibiau..Nu ir is kur ju tiek daug atsiranda Kazin veiktu tie jungikliai nuo vabalu?Nes kaip ir laukas...
Dabar einu daiktus krautis,varysim pas draugus i sodyba su nakvyne O ryt i HAstingsa nuleksim,nuo ju tik kelios mylios
Limcamca, laimejom ginca su pardaveju pardavejas atsakingas uz visa aprasyma daikto. Jei neatitinka kas - priima grazinima ir sumoka pasto islaidas
Giega, ryt gera ora zada smagu bus prie juros
Skambinot i ebay? Jeigu taip, tai nelaimejot. Sakiau vyrui, kad paskambinus, jie is savo lesu grazina ir nebetesia ginco. Smagu! Ir, jauciu nebereikia prekes siusti jam atgal, ane?
Laba diena....
Na va,laimėjo mano vaiko komanda varžybas,visas apsipatenkines,emocijos liejasi per kraštus..išsivaizduoju kai aplink tave ūžia dar tokia minia..varo į stoti,ryt po pietų namie turi būti...
Aš savęs neišsivaizduoju gyvenančios lt,nors kartais ir pagalvoju,bet tai tik mintys,nėra noro...rudenį skirsiu kai sesė gimdys..
Kaip smagu, Mrs Patranka!
Su mamyciu diena Kaip svenciat?
O kur Londonas issikrauste? Nezinojau to. Pas mus draugai vieni issikrauste link Nottinghamo, ir pastebejau is mokyklos bent kelios seimos irgi link tos puses issikele. Dabar skaiciuoju, tai is pazistamu, su kuriais daugiau/maziau bendravom, tai 3 seimos, per metus isvaziavo. Nemazai sakyciau.
Nesvenciu lietuviskos mamu dienos UZtenka angliskos
Londonas kazkur i Bedforda issikrauste,bent jau taip jos FB raso NAmuka ten nusipirko..Nes Londoniskese tai kainos tikrai pasakiskos...
Gerai gyvenam. Vaikai ugdymo istaigose,mes su vyru darbuose. Laisvi tik savaitgaliai.
Negasdina manes nei kainos,nesutinku as jokiu bjauriu zmoniu,kurie man trukdytu gyventi. Matyt kai pats nori cia gyventi ir esi malonus aplinkai,tai ir tave supantys zmones yra tokie
O cia mano interviu,i ta pacia tema : http://www.lrt.lt/me...zimas_i_lietuva Paciam gale laidos.
Svarbiausia, kad gyventum ten, kur esi laimingas.
Asertyt, smagu girdet kad jums sekasi ir vaikai patekinti
O as mamos dienos proga gavau labai grazia orchideja nuo vaikio
Labas rytas.
Asertyt, labai dziaugiuosi del jusu.
Mano orchidejos visai baigia nusibaigt, nezidejo jau gal 2 metus, o lapai ir tokie ne kazka, reik jauciu mest jas lauk