Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Ar cia ta pati,kur is Alibon mokyklos ?

Sveikos 4u.gifDar vis paskaitineju jus.

Na ne, jie vis tarsi ruosiasi, mergaite privaciai lietuviu mokosi, bet is tikro manau truputi bijo, cia ir savo namus turi, ir geras pajamas, gali sau leisti per visas sventes buti Lietuvoje, prie viso to dar pora kartu i metus palekia i siltus krastus, gyvenimas materialine prasme jiems cia geras, na bet cia mano isvedziojimai, nezinau kaip is tikro yra, jau ir nebeklausiu nieko apie ju gryzima.

Papasakok kaip jus gyvenat, jau metai kai gryzot, kaip vaikams sekasi?

Atsakyti
Labukas

Limcamcos straipsni jau seniau skaicius buvau biggrin.gif Nu daug kas atitinka,bet akcentu as tikrai neskiriu biggrin.gif Ir arbatos su pienu negeriu,kaip ir kavos biggrin.gif

Grizt i LT...Nu niekaip neisivaizduoju...Aisku pardavus cia namus,Kaune man visai neblogas butas iseitu,bet kaip toliau gyvent??Kai paziuri LT kainas,tai plaukai ant galvos siausias..Kad ir siandien straipsnis apie kainas..DAr ten varto,kad neaisku kada Uk tos kainu nuotraukos darytos..Nu sakykit ka norit,bet sampunai,duso geliai svarinese tikrai apie 1-2 kainuoja,o ne po 5-10eurus blink.gif
Atsakyti

Matai Giega, visas jusu gyvenimas yra cia, namai, vaikai, darbai, draugai, viskas cia, tikrai labai nustebciau jei pasakytum jog gryztat i LT. Kitiems buna kitaip.

Atsakyti
Nu ir LT ir mano sese ir daug draugu..Tokiu,su kuriais nuo jaunystes draugaujam,o ne tik pavadinimo.Bet tikrai nebemokeciau LT gyvent...Nors ir cia milijonais nesisvaistau...Va,verkiant reikia i Prancuzija vynu atsineujint( biggrin.gif biggrin.gif Neisgyvenu vadinas biggrin.gif biggrin.gif )O atl tik 10d biggrin.gif O laisvadienis bus pirmadieni,dar neturiu pinigu biggrin.gif O kita pirmadieni galiu dirbt biggrin.gif Nebus kada i prancuzija vaziuot biggrin.gif Ot problemos biggrin.gif LT tokiu nebutu biggrin.gif
Atsakyti

Heida, as nelabai supratau, kur jie grizta? I LT? Parasei, kad nelietuviai jie. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 05 05, 21:11)
<p>Heida, as nelabai supratau, kur jie grizta? I LT? Parasei, kad nelietuviai jie. </p>

As tai supratau,kad kazkoke Heidos pazistami nelietuviai ruosias i savo sali grizt,o Asertytes ir Heidos bendri pazistami vis planuoja,bet dar kol kas negrizta mirksiukas.gif
Atsakyti

Nebus kada i prancuzija vaziuot biggrin.gifOt problemos biggrin.gifLT tokiu nebutu biggrin.gif

Aha, tada planuotum i Lenkija vaziuot pigiau apsipirkt  :lol: 

Atsakyti

Heida, as nelabai supratau, kur jie grizta? I LT? Parasei, kad nelietuviai jie. 

Giega viska gerai parase, mano drauge ne lietuve ir jie gryzta i savo sali gyvent, man liudna nes ji man tikrai patiko, matyt auros sutapo  :)  o kur klause Asertyte, tai ten jau kita istorija.

Atsakyti
LAbukas

NA bus silta siandien ar ne?Kol kas vejas saltokas...

Heida,o jus kazkada planavot i Kenta kraustytis..JAu nebegalvojat?
Draugai iesko Tenerifej nusipirkt koki buteli(pardave Kaune buta)tai kainos sake kokios sukilusios blink.gif Jei pries pora metu uz ta suma galejai beveik prie juros 2-3 kambariu namuka nupirkt,tai dabar tik uz autostrados 1-2 teiseina ir tai,jei pasiseks rast...
Atsakyti

Šalta. Vaiką į scoutivity išvežiau, tai laukuose vėjas atšiaurus. Gal vėliau atšils. Nesinori nė gėlių sodintis. 

Turbūt pradėjo daugiau pirkti, tai ir kainos iškilo. DAbar gi žiūrėk, vos ne kas antras svajoja, kad pensiją Ispanijoje ar Italijoje praleis. 

Atsakyti
Tikrai salta...Gerai,kad neissinuoginau kol iki Romfordo suvazinejau...
Atsakyti

Laba. Kelsimes tikrai is Londono, bet kolkas priristi prie vyresniosios mokyklos, dar teks tupet metus tai tikrai, o gal ir dvejus kol pabaigs.

Uzsisake seimyna bandeliu mieliniu, kildinu tesla.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 06 gegužės 2017 - 13:49