Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Apie filtrus jau ir dabar yra, reikia Euro 5 standarta tureti. 

Matai, mes su auto kai dirbam, tai zinau daugmaz tuos dalykus. 

Kazin, kas ten pas musu karalius nutiko, kad tokia panika nuo vidurio nakties.  :hmm: 

Atsakyti

Laba diena...

Nieko ten nenutiko tam karalienes vyrui,oficialiai pranešė kad nebedalyvaus visuomeninėje veikloje,nepriims nauju kvietimu,nuo rudens ilsėsis...

Pas mane visai nėra nuotaikos,tokia durna savijauta,ryt sūnus išvažiuoja į Vokietiją...dar tos naujienos GB dėl 15-mečio nužudymo,Mertinas a..a....

Atsakyti

Laba diena...

Nieko ten nenutiko tam karalienes vyrui,oficialiai pranešė kad nebedalyvaus visuomeninėje veikloje,nepriims nauju kvietimu,nuo rudens ilsėsis...

Pas mane visai nėra nuotaikos,tokia durna savijauta,ryt sūnus išvažiuoja į Vokietiją...dar tos naujienos GB dėl 15-mečio nužudymo,Mertinas a..a....

Atsakyti

Man net juokinga pasirodė, tokią paniką sukelti, tam, kad Princas į pensiją išeitų.  :rolleyes: 

Mrs. Patranka, sūnus ilgam išvyksta? Ekskursija? 

Negirdėjau nieko apie 15-metį. O Mertino labai gaila.  :huh2: 

Atsakyti

Važiuoja su draugu žiūrėti futbolo....

O kaip nepanikuoti dėl karališkos šeimos,jie jau tokie mylėtojai jos.....man net baisu pagalvoti,kas darysis kai ji mirs....

Atsakyti

Lietuvis berniukas buvo dinges, rado negyva. Liudna kai gyvenimas baigiasi tik prasidejes

http://tiesa.com/nau...uko-kunas-27416

Atsakyti

Kaip liudna :(

Prajuokino sis straipsnis, kaip pirstu i aki, ne? http://www.delfi.lt/...e.d?id=74519636

Atsakyti

Laba ryta.

Taiklus pastebejimai  :D  mane tai anksciau labai erzindavo kai sakydavo visokie gardenai, trainingai ir panasiai, galvodavau na negi taip sunku sakyt normaliai lietuviskai, o dabar net mociute musu nebe perklausia, ka sakei, ka cia reiskia, visus zodzius jau irgi zino  :D 

Atsakyti

Isvaziuoja mano drauge namo su visam, atbuna iki vasaros kol baigsis vaikams mokykla ir viskas, negaliu ismest is galvos, tik apie tai ir galvoju  :cry2: 

Atsakyti

Į Lietuvą grįžta? 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2017 05 05, 12:19)
<p>Isvaziuoja mano drauge namo su visam, atbuna iki vasaros kol baigsis vaikams mokykla ir viskas, negaliu ismest is galvos, tik apie tai ir galvoju  cry.gif </p>

Ar cia ta pati,kur is Alibon mokyklos ?

Sveikos 4u.gif Dar vis paskaitineju jus.
Atsakyti

Į Lietuvą grįžta? 

Ne lietuviai jie.

Atsakyti