Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

QUOTE(Limcamca @ 2017 04 23, 14:15)
<p>Laba,</p><p></p><p>Pas mus dulkes nuo pat ryto tik dulka: tvarkomes knygas, patalynes, rusiuojames. ATsidarem stoga, dezes senas nusikelem ir metam lauk viska. Jeigu jau neprireike per kelis metus - nebeprireiks. </p><p></p><p><strong>I.Elija</strong>, neturim mes jokios grupes. As cia siaip Nova kalbinu registruotis. Ana dar be FB gyvena  biggrin.gif </p>

O tai kam meti.Sukrauni i bagaznika ir i karbotke.Vis ant kokiu geliu sodinuku uzsidirbi.As sakiau jau man irgi reikia vel perziureti viska.Sumeciau daug visko i Ebay,bet yra ko nelabai ziuri.Sakiau isimsiu ir i karbotke.Jau po svara parduotu tikrai nepakuosiu ir nesiuntinesiu.
Nova,kaip tu siais laikais isgyveni be FB?Net kvapa uzeme tokiu tavo aplaidumu pasibaisejus. biggrin.gif
Sugalvojau vyrui padovanoti gitara.Mrskiniu as jam nenupirksiu nepamatuotu.Jau labai jis pas mane nestandartinis. unsure.gif
Lotuliuk,o tai kam jus paskui ja lakstot.Isodinat i ta valgymo kede ir sedi saukstais bebarskindama.Arba i vezima prisegta.As tai taip su savo aukletiniais darydavau.
Man tai jeigu reiketu spintose rubus zieminius keisti vasariniais-isproteciau.Nesuprantu kam to reikia.O jeigu vasara salta diena kokio megztinio prireikia-tai ka-kazkur ropstis jo ieskoti?Arba ziema kokios bliuskos?Nesuvokiu tokio iprocio.
Atsakyti

Labas,

As pati tai nelabai domiuosi. MB daugiau skaito ir seka naujienas. Ar ta moteriske nacionaliste? Sako, ji nelabai draugiska. 

As pati irgi nelabai domiuosi, bet MB apsviecia, tai va zinau kad ji nacionaliste, pries emigrantus, planuoja pasitraukt is EU, taip pat "pastatyti i vieta" Prancuzijos turtinguosius, atvirai deklaruoja meile Putinui, daugiau nepamenu  :rolleyes: 

As tai spinta perdelioju nes kitaip neiseina, turim dvieju duru spinta abu su MB, tai niekas netelpa, stipriai sezoninius rubus, praejus sezonui tiesiog isimu is spintos, ir sudedu kito sezono drabuzius, nepatogu, bet neturiu kitos iseities.

Kaip atsalo, ryte uzteko megztuko, dabar jau striuke buvo pata tas.

Atsakyti
LAbukas

KAzkaip politika,o tup labiau prancuziska nesidomiu biggrin.gif KAip bus,taip,nieko mes nepakeisim..

Del dovanu,tai mes su MB nesidovanojam nieko vienas kitam..Na man tai dar padovanoja kazka,bet as tai ne nesuku galvos..Smulknemu pilni namai,rubus megsta pats pirktis,kvapu neuzuodzia,tai nelabai naudoja,o turi kokius 6 butelius..O kazka bragaus-kokia aparatura,telika,Go pro kamera,laikrodi uz kelis tukstanciu...Nu as nei tiek pinigu neturiu,nei pirkciau nepasitarus..Tai va,musu visos dovanos buna kazkas buitinio,reikalingo biggrin.gif

Spinta truuti perdelioju..Perkabinu is vienos spintos i kita labai storus megztinius,kuriu vasara tikrai nesidesiu,atsikeliu baltas kelnias,kuriu ziema nenesioju biggrin.gif BAtus irgi perdelioju,nes netelpa visi i koridoriu.TAi sezonais ir sukeiciu..
Atsakyti

Nesu ir as politikos zinove ir megeja, bet kas vyksta pasaulyje patinka zinot, kiekviena diena paskaitau kas ivyko, dar MB papasakoja. Siaip patinka paklausyt kai kompanijoj buna ismanantis ir apsisvietes zmogus, mokantis gerai pasakot.

Atsakyti

Pagaliau pavyko mamos darzo skonio ir kvapo braskes nusipirkti.  :wub:

Man irgi patinka pasiklausyti, padiskutuoti apie tai kas vyksta pasaulyje. Pvz Trumpas mums gan toli atrodo, o va vyro brolis gan nemazai pasikeitimu pasakoja, po jo atejimo. Nepasikalbetum, ne neisivaizduotum kaip yra. 

I.Elija, as ismeciau jau nebetinkamus net karbutkei daiktus. Patalyne sena, net nemalonu turbut butu pardavineti. O, tokius visokius, kur galima po svara parduoti, mes kartu su sandeliu parduodam. Pas mus vis atsiranda neatsiimtu daiktu, neapmoketo sandeliavimo. Vaikai tai labai nori turguje pastovet, jiems patiko.  :D

Rubu neturiu tiek, kad reiktu atrusiuot zieminius, vasarinius. Striukes siltas, megztinius labai siltus tai sukisu kur toliau. O, visa kita daugmaz tas pats spintose apskritus metus. 

Lotuliuke, tai reik privaziuot, sustot, paskambint ir butum pranesus is anksto  :rolleyes:  :D  :P Ir, kuom uzsiemus, kad taip visur begioji? 

Dovanas visada dovanojames. Tfu tfu tfu, ideju dar nepritrukstam. 

Atsakyti
Is tu dvieju kartu ka prekeviau karbotkese,i patalyne ne neziurejo,nors ji visai gera buvo. Ismeciau,nes i spintas mebetilpo,o ju jau neberengdavau.. Beje,net kai nuveziau kur superkavskudurus,tai patalu ir ranksluosciu irgi neeme.
Atsakyti
Laba ryta biggrin.gif As sav spintas jau pires atostogas pertvarkiau, nes reikejo visus sortus ir visa kita nusikelti.
Elija pas tave turbut gigantiska spinta biggrin.gif man niekaip netilptu visi rubai i spinta, o be to ir batas keturiu zmoniu koridoriuj tikrai nesutilptu unsure.gif as persidelioju kiekviena sezona, nors realiai jau seu apmazinusi neblogai, bet reiktu dar prametyti... kip bebutu vis tied niekaip netilptu - darbiniai rubai. laisvalaikio, iseiginiai... rolleyes.gif MB marskiniu megejas, tai jo spinta pila marskiniu... pastelines spalvos vasarai, tamsesnes ir flaneliniai ziema, tai irgi truputi prarusiuoju vis biggrin.gif
QUOTE(I.Elija @ 2017 04 24, 13:43)
Lotuliuk,o tai kam jus paskui ja lakstot.Isodinat i ta valgymo kede ir sedi saukstais bebarskindama.Arba i vezima prisegta.As tai taip su savo aukletiniais darydavau.

oi ne ne... tu musu vaiko nepazisti, nors daug kas sako kaip issiauklesi taip ir turesi, bet jinai pas mumi zaibas biggrin.gif kedutej jeigu prisegsi tai klyks iki isprotejimo, jeigu neprisegi, tai atsistoja ir pradera viska nuo stalo siekt. Vezime jeigu nenori sedeti, tai taip kakaryne atidaro, kad puse salos girdetu doh.gif o tokie atvejai kan sedetu, tai be galo reti. Kas vakara eidavome kur nors vakarieniauti, tai vezima vezdavomes tik tam kad ja parsivezti, jau kai nusikamavus, tai isosdini, piena i rankas ibrunki ir ramybe, bet nueiti i restorana, tai visada pati savom kojom eidavo doh.gif Vienam restorane padejes pabande jos lekste nunesti, tai kai pakele skandala " mamam mamam" tai tas susinepatogino visas, sako gal palikti lotuliukas.gif

QUOTE(Limcamca @ 2017 04 24, 19:05)
Pagaliau pavyko mamos darzo skonio ir kvapo braskes nusipirkti.  wub.gif</p>

<p><strong>Lotuliuke</strong>, tai reik privaziuot, sustot, paskambint ir butum pranesus is anksto  rolleyes.gif  biggrin.gif  tongue.gif Ir, kuom uzsiemus, kad taip visur begioji? </p>
<p> </p>
<p>Dovanas visada dovanojames. Tfu tfu tfu, ideju dar nepritrukstam. </p>
<p> </p>

Kur radai tokiu braskiu ? wub.gif As ziuriu kad neuzilgo jau ir pas mus darziuky bus wub.gif Ipratom su MB metu arbata is savo sodo gerti kas vakara wub.gif Super skonis wub.gif
Kazkaip labai daug visko vyksta paskutiniu metu. Tik grizom is Tenerifes, uz vienos dienos mano teveliai atskrido i svecius, si penktadieni MB iskrenda i Antigua, tik parskris, uz dvieju dienu draugai is LT atvaro, paskui sekanti savaitgali sesuo su vyro seserim su vaikais i svecius visai savaitei biggrin.gif Sesuo birzelio pradzioj isvaziuos, tada mes i Dublina turim suskraidyti ... kazkaip daug visko susiorganizuoti reikia. Masina tvarkomes, tai va pro tave vaziavau i Chigwelli pirmyn atgal, tai pas mechanikus, tai i centra... biggrin.gif Darbe kaip visada uzsivertus ir duris uzdarius as nelabai apie ji pamirstu...cia jau mano beda aisku biggrin.gif
Atsakyti
Lotuliuke, tai ar suni isigijot jau bigsmile.gif ar pavyko perkalbet SB bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 04 25, 17:38)
Lotuliuke, tai ar suni isigijot jau  bigsmile.gif  ar pavyko perkalbet SB  bigsmile.gif

Oi ne ne ne biggrin.gif Kad ir kaip as suniukus myliu... as galvoju geriau jau dar viena vaika... nes realiai tai prieziura vos ne ta pati, o isipareigojimas bent jau 18 ai metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip kad lygiai tas pats rolleyes.gif Va musu aukle dabar isvaziuoja I LT vasara, tai sako vaziuosim su marsrutiniu, as net issiziojau - kaina tai beveik ta pati kaip ir skristi...bet neturi kur palikti sunio, tai vesis kartu unsure.gif Nereik man tu bedu biggrin.gif MB buvo labia uzsideges ir jau buvau pagalvojus kad parnes viena diena, jis megejas siurprizus daryti, bet paskui nusprende pasukti I politika biggrin.gif tai sake nebetures suniui laiko hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 26 balandžio 2017 - 15:06
LAbukas

VA uz tai ir as uz katinus biggrin.gif PAprastus,nebrangius biggrin.gif Toki gali ir kieme palikt,paprasyt,draugai atvaziuos pasers mirksiukas.gif O su sunim,o ypac dideliais tikrai darbelio ohoho kiek..

Atsakyti
Lotuliuk, o tai kas vasara vaikus ziures, kai i darbus abu iseisit unsure.gif
Tai va kad beda su tais gyvunais. Planuojies atostogas ir is karto suki galva kas galetu auginti paziuret. O suniui is viso prieziuros reikia.
Atsakyti

Senos patalynes, ranksluosciu labai reikia gyvunu prieglaudoms. Kur medvilne yra. Bent, jau Lietuvoje.  Jeigu turit ismetimui, sakykit man, as persiusiu nemokamai draugei, ji nuveza i prieglaudas. 

Isivaizduokit, mano mama pasiruos kelionei, o is Lietuvos jos joks draudimas nedraudzia. Tipo virs 65 metu, jau reikia milijono pazymu is gydytoju. Paziurejau is UK puses, senjorai laisvai gali keliauti, draudimo kaina nei brangesne nei kazko papildomai reikia. Absurdas. 

Lotuliuk, braskes is darzoviu/vaisiu fermos, kur salia manes yra  :4u: 

Laba  :4u: 

Atsakyti