Ale, tai gal reikia dziaugtis, kad vyrams neatsibodom ir kartu nori buti
Nu butu smagu susimatyt tikriausiai kakedinis ir buvo paskutinis meetas. Nu neskaitant kavos gerimo
Reikia uzklausti mergicku, Lotuliuko ir Mainly.
Klausykites, mano vienai duktereciai siandien draugas pasipirso, kalno virsuneje Pietu Korejoje. Draugas biski susinervavo, kai suzinojo, kad siandien jos tevu vestuviu diena (pasibaigusi skyrybomis), bet mes sakem, nusiramink, jusu istorija gali buti kitokia. Nu, kaip faina! Sypsausi visa diena. Reikia sukneles dabar Jie rudeni vestuviu nori. Ne si, kita, aisku.
Siandien vedem ekskursija. Pirma karta, buvo ivesta nauja instrukcija, kaip elgtis teroro atveju. Turejome visas koordinates, nurodymus, tokio emergency atveju eiti i artimiausia mokykla, ir joje tupeti, kol bus saugu iseiti. Nesmagu Artimiausia mokykla irgi buvo informuota, kad tokio ivykio metu, pas juos glausis tokios ir tokios mokyklos.
Gražios naujienos,Limcamca...bet sukneles dar gal per anksti ieskoti🤔
Giega,sveikinu su pirkiniu,liux..kaip sekasi vairuoti?
Kas dėl sm temos,tai man rodos jos čia jau visai belimitės patapo😀
Labas vakaras...
Pripratus i darba anksti keltis, tai ir savaitgaliais nuo 6 val jau atsikelus. Antra skalbenke jau sukas
Lotuliukas meete dalyvaus. Datos nekeiciam meetas 19-ta geguzes, iseina penktadienis
Laukiu dar Mainly ka pasakys, bet manau jungsis ir ji
Patranka, kaip gyveni?
Oki doki pasizymim.
PAsizymiu ir as Tureciau dalyvaut,nebent kas extra nutiktu..
Patranka,kaip tau sekas?
As jau beveik pripratau prie masinos..Nu dar karve biski,apsisukinet paieskau platesnes vietos,bet visai neblogai sekas
Pripratus i darba anksti keltis, tai ir savaitgaliais nuo 6 val jau atsikelus. Antra skalbenke jau sukas
Lotuliukas meete dalyvaus. Datos nekeiciam meetas 19-ta geguzes, iseina penktadienis
Laukiu dar Mainly ka pasakys, bet manau jungsis ir ji
Patranka, kaip gyveni?
Labas mielosios.Jeigu 19 Geguzes gal ir as prisijungsiu.
As jau paatostogavus vel i darbus kibau.Net nesuprantu tos atostogos buvo ar ne.
Papildyta:
PAsizymiu ir as Tureciau dalyvaut,nebent kas extra nutiktu..
Patranka,kaip tau sekas?
As jau beveik pripratau prie masinos..Nu dar karve biski,apsisukinet paieskau platesnes vietos,bet visai neblogai sekas
Kas per karve?Nauja?Sveikinu tada.Man kuo didesne karve tuo geriau.Dar ir priekaba galiu prisikabinti kad didesne butu.
Papildyta:
Kaip graziai nuskambejo cia viskas. .
Man tai irgi tie teroro aktai baisu net pagalvoti,bet kaip sako,kam lemta paskesti tas ugnyje nesudegs.
Panos-ka padovanoti vyrui 60-cio proga?Duokit ideju.
Papildyta:
O kas musu moderatodius?Kur kreiptis?
Papildyta:
Tai sodinam tuos vyrus prie atskiro stalo ir viskas.Galim kad ir pas mane rinktis.
I.Elija, prazuvele. Kaip tu laikaisi? kaip mama?
Ar nebevaziuojat i Tailanda? Ka megsta tavo vyras? As gal organizuociau kazkoki patyrima, is tu kur buna groupone ar wowcher? Koki isejima su draugais, o paskui kokios vakarienes? Aisku visada galima baliu daryti. Jeigu dovanu kazka tai gal kazka, kas liktu ilgam: laikrodi, papuosala koki graviruota? Paveiksla? Ar kazka kas jam patinka?
Kas turit 3 rysi, pastebejot siandienos bajerius?
Su 3 ir mes visa diena vargstam. Problemos 3 kazkokios. Visoje salyje nebuvo rysio. Ka tik MB skambino, tai lyg ir veikia jau.
Jo, jau lyg ir veikia. Bet ne tik, kad neveike, bet ir sms siunte teisingai. Zmones gaudavo ne savo sms. FB ju pilnas pranesimu, ir mano MB gavo zinuciu, kur sukom, sukom galva kas cia galetu but
Nova, kurkis FB