Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Limcamca, kokie mieli sveciai 4u.gif kaip ilgai sveciuosis bigsmile.gif

Tai galim meeta ir nukelt savaitei mirksiukas.gif
Atsakyti

Ilgaji savaitgali tik ir bus. Nuo penktadienio iki antradienio. 

Dar kita savaitgali, kol kas ir as ir MB laisva. O, po to anyta atskrenda. 

Atsakyti
Tai padarom dar kita savaitgali. Lotuliukas su Mainly gal prisijungtu mirksiukas.gif pvz: 13 geguzes mirksiukas.gif
Atsakyti

Pas mane anyta bus. As laisva savaitgali mazdaug geguzes 19-20. 

Atsakyti
Vaje-jos jau geguze planuoja biggrin.gif

Ai,kai sakiau kad uzsiemus si savaitgali,tai dar ne si biggrin.gif Sumaisiau.. 28d i koncerta einsm,kazkaip galvojau kad jau si savaitgali..

Limcamca,bet pas jus koks sveciu metas bigsmile.gif Pasmus tik birzeli draugai is lt atskrenda,irgi i koncerta.. Ziurejau ta skygarden,tai dar neduoda..

Nusipirkom liepos pradziai i lt bilietus,tai i pirmas vestuves jau tikrai einu biggrin.gif
Atsakyti
Geriau is anksto susiplanuot, daugiau tikimybes kad daugiau susirinks biggrin.gif nors kiek cia musu ir beliko unsure.gif o jau kiek cia iki to geguzio liko ax.gif
Tai tariames ant geguzes 20 mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 04 19, 19:55)
Geriau is anksto susiplanuot, daugiau tikimybes kad daugiau susirinks  biggrin.gif  nors kiek cia musu ir beliko  unsure.gif  o jau kiek cia iki to geguzio liko  ax.gif
Tai tariames ant geguzes 20  mirksiukas.gif

Kol kas laisva biggrin.gif KAlendoriaus,kaip Lotuliukas neturiu,negaliu irasyt,kad meetui uzimtas biggrin.gif Bet siaip tureciau dalyvaut..Ai,ten sestadienis gaunas...g.gif nelabai...Nors ir mazu vaiku neturiu,bet MB kaip mazas vaikas-be manes negali biggrin.gif Kokiai 19d nenorit?Penktad vakare?
Atsakyti

Man gal irgi penktadienio vakaras geriau butu. MB sestadienis pats darbymetis, tai irgi paskui bus nepatenkintas, kad anksciau grizti reikia  :D 

Jo, dabar pas mus sveciu metas. Del skygardeno bilietus pateikia pora savaiciu pries, ir tik pirmadieniais. Pvz as si pirmadieni pagavau bilietus geguzes 1 dienai. Birzelio pradziai, bilietai bus mazdaug nuo geguzes vidurio. Tikrink pirmadieniais. Siaip 9-10.30 val tokiu laiku ismeta. 

Atsakyti

Gal nauja tema pasidarom? O tai ziemojam, ziemojam :) 

Atsakyti
Ai,ne nepajusim,kaip vel ziema ateis biggrin.gif biggrin.gif Moderatorem ten kazkaip parasyt reikia,pakeicia pavadinima mirksiukas.gif

O del meeto,tai man tikrai geriau penktadienis..Nes savaitgali vistiek galim kur su MB islekt..O jei ir ne islekt,tai dveise su vynu sedet...Tikrai pyktu,jei viena varyciau i meetus..
Atsakyti

Blyn, tai gal imam tavo vyra kartu i meeta  :laugh:  :laugh: 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 04 19, 21:07)
<p>Blyn, tai gal imam tavo vyra kartu i meeta  laugh.gif  laugh.gif </p>

Jei butu kitu vyru,gal ir neatsisakytu,bet siaip tai neitu biggrin.gif Bet ir man burbuliuotu daug ir ilgai,kad matai ne su juo bunu biggrin.gif
Atsakyti