Tai galim meeta ir nukelt savaitei
Ilgaji savaitgali tik ir bus. Nuo penktadienio iki antradienio.
Dar kita savaitgali, kol kas ir as ir MB laisva. O, po to anyta atskrenda.
Pas mane anyta bus. As laisva savaitgali mazdaug geguzes 19-20.
Ai,kai sakiau kad uzsiemus si savaitgali,tai dar ne si Sumaisiau.. 28d i koncerta einsm,kazkaip galvojau kad jau si savaitgali..
Limcamca,bet pas jus koks sveciu metas Pasmus tik birzeli draugai is lt atskrenda,irgi i koncerta.. Ziurejau ta skygarden,tai dar neduoda..
Nusipirkom liepos pradziai i lt bilietus,tai i pirmas vestuves jau tikrai einu
Tai tariames ant geguzes 20
Tai tariames ant geguzes 20
Kol kas laisva KAlendoriaus,kaip Lotuliukas neturiu,negaliu irasyt,kad meetui uzimtas Bet siaip tureciau dalyvaut..Ai,ten sestadienis gaunas... nelabai...Nors ir mazu vaiku neturiu,bet MB kaip mazas vaikas-be manes negali Kokiai 19d nenorit?Penktad vakare?
Man gal irgi penktadienio vakaras geriau butu. MB sestadienis pats darbymetis, tai irgi paskui bus nepatenkintas, kad anksciau grizti reikia
Jo, dabar pas mus sveciu metas. Del skygardeno bilietus pateikia pora savaiciu pries, ir tik pirmadieniais. Pvz as si pirmadieni pagavau bilietus geguzes 1 dienai. Birzelio pradziai, bilietai bus mazdaug nuo geguzes vidurio. Tikrink pirmadieniais. Siaip 9-10.30 val tokiu laiku ismeta.
Gal nauja tema pasidarom? O tai ziemojam, ziemojam
O del meeto,tai man tikrai geriau penktadienis..Nes savaitgali vistiek galim kur su MB islekt..O jei ir ne islekt,tai dveise su vynu sedet...Tikrai pyktu,jei viena varyciau i meetus..
Blyn, tai gal imam tavo vyra kartu i meeta
Jei butu kitu vyru,gal ir neatsisakytu,bet siaip tai neitu Bet ir man burbuliuotu daug ir ilgai,kad matai ne su juo bunu