Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Is tikro as cia per velai susigriebiau ax.gif Paziurejau Amazonej kokiu groziu yra mirksiukas.gif Dabar ziuriu tik tuos,kurie Prime(MB turi ji)o cia jau gerokai mazesnis pasirinkimas ax.gif
Papildyta:
VA vienas 10sv biggrin.gif
https://www.amazon.c...=A1ABMAB9I9RMN6

Kitas 30,bet tas man grazesnis ax.gif
https://www.amazon.c...=A1V09A0Y321KJR

Nors abu balti,gal jaunajai labiau tinka g.gif o va kitu spalvu tokiu nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 12 19, 10:01)
4u.gif  4u.gif MAtyt del to tau ta galva ir skaudedavo 4u.gif

Elija,kur cia tiek visko prisipirkai bigsmile.gif

Mes kad ir pasivaiksciojom po shopingus,bet nelabai ka pirkau biggrin.gif TAupau pinigus ant Boxing dienos ispardavimu biggrin.gif

As sakau kad pas mus yra Hatfieldo Tkmax as.Jis toks neblogas.As ten pagrinde pagraibau geru daiktu.

Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 12 18, 21:46)
<p>Baisu. </p><p>As irgi galiu pasiguost. Gi, penktadieni buvau del akiu. Regejiams tobulas, bet akiduobese yra kazkas negrazaus. Nezinau kaip LT isversti, zodziu, daro tolimesnius tyrimus, antradieni skanas, ir jis parodys, kas tas mano akis spaudzia nuo smegenu. Ar skystis kaupiasi, ar kazkas daugiau. </p>

Lim,ar abiejuose akidobese?Prasykis siuntimo i Morfield akiu liginine.Geriau kaip ten nieko nera UK.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2016 12 19, 11:43)
<p>Labas rytas.</p><p></p><p>Limcamca, sekmes tau rytoj ligoninej, geru atsakymu  console.gif </p><p></p><p>Elija, eina sau, na ir situacija per vestuves, kaip is filmo, bijociau pas tokius zmones sveciuotis.</p>

Tai man isviso baisu kad puszentis is tokios seimos.
Atsakyti

I.Elija, bet puszentis gi gal nebutinai bus toks kaip tevas. 

Gerai tu cia paklausei, net nezinau. Man kol kas ir Whitechapelyje patinka, neturiu kuom skustis. Siuntima kai dave as galejau pasirinkti kur noriu. Pasirinkau cia, kol kas nesiskundziu. Aciu  :4u: 

Atsakyti

Giega, man tai tas pirmas, pigiausias ir graziausias. O kokios spalvos tavo suknele bus?

Elija, tai gal mama nors normali tavo dukros draugo  :hmm:  o siaip nekliuna kad rytu europiete, gi tokia nekilminga taip iseitu  :B 

Atsakyti
O kaip toks?neiseina graziau nufotkint ax.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=58F32ECE
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 12 19, 19:02)
<p>Giega, man tai tas pirmas, pigiausias ir graziausias. O kokios spalvos tavo suknele bus?</p><p></p><p></p><p>Elija, tai gal mama nors normali tavo dukros draugo  hmm.gif  o siaip nekliuna kad rytu europiete, gi tokia nekilminga taip iseitu  cool.gif </p>

Ka as zinau,kaip ten jiems atrodo.Va sesers vyras irgi puse Japono,ketvirtis Ispano ir ketvirtis Vokiecio.Kito brolio zmona-prancuzu.To tevo senelis lygtai Cekas buvo.Taip kad net nezinau ka ir besakyti.Dar kiek zinau,tas mano puszentis kaip ir nemylimas vaikas seimoj.Nors visumoj mano akimis nuostabus zmogus,draugas.Negaleciau prikisti ne vienu zodziu nieko.Labai tikiuosi,kad nebus toks kaip tevas.
Bet tetusis prie visu ten kabinejasi.Zodziu naminis teroristas.
Del mamos net nezinau ka pasakyti.Bet ji isejo kartu su tevu tada.Ir kaip tevas dukrai rase toki laiska,tai ji neprisidejo niekuo kad to neivyktu.Zodziu turbut irgi pagerinta.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 12 19, 18:36)

Del mamos net nezinau ka pasakyti.Bet ji isejo kartu su tevu tada.Ir kaip tevas dukrai rase toki laiska,tai ji neprisidejo niekuo kad to neivyktu.Zodziu turbut irgi pagerinta.

O gal be balso ta mama g.gif KAip tevas pasake,taip ir turi but,ipratus..Bijo netekt turtu,patogumo...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 12 19, 21:44)
O gal be balso ta mama g.gif KAip tevas pasake,taip ir turi but,ipratus..Bijo netekt turtu,patogumo...

Nezinau zinok.Nu ji niekad niekur nedirbus,gerai gyvenus,tris vaikus uzauginus.Kazkaip ten gyvenasi jiems.
Atsakyti

Labas rytas.

Giega, visai nieko uzsimest tas tavo kailiukas.

Vokiecius ziuriu pasveikino su artejanciom sventem. Ziauru. 

Atsakyti
LAbukas

Heida,nesimiega biggrin.gif Ar dar ne atostogos vaikams?

Vokietijoj tai baisu...Kazi cia UK ramiai praeis,nebus kokiu ispuoliu...

KAiliuka as pati pasisiuvau biggrin.gif biggrin.gif Per nakti sugalvojau,kad reikejo i gala labiau nuplonint..Bet ai,nebetrauksiu jau masinos,bus gerai..GAl dar is vis jo nesidesiu,gal ne neprireiks..Cia tik extra atvejuj,kad jei salej salta bus,ar isbegt kur greit reiks...

Salta siandien...Ar cia tik man taip atrodo g.gif VArau dirbt..DAr liko siandien,ryt poryt padirbt ir ko gero i darba tik sausio 5d,kai is LT grisiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Oj kaip dar buciau miegojusi, bet va mazajai paskutine diena siandien, tenka keltis.

Idomu kiek vokieciai dar kentes, kada pareikalaus Merkel atsistatydinti. Faktas kad ten pas juo prilinde simtai teroristu, sitas vakar gi irgi prieglobscio prasytojas. Man ir mintis ateina, kada gi cia kazkas atsitiks, tikiuosi anglai sugebes uzkirst kelia panasiems dalykams  :huh2: 

Atsakyti

Jo, parazitai vel i gatves isejo. Pries koki menesi gi buvo spaudoje is JAV perspejimai, kad yra itarimu, kad Kaledines muges atakuos. Kai tokia situacija MB sako ir as balsuociau uz isejima is EU. 

Giega, visai graziai tau atrodo. Va, ir sutaupysi nereikes leisti simto pinigu. 

Mano dickiui irgi siandien paskutine diena, iki 12. Isejo visas iki ausu apsiburbuliaves ir nelaimingas, kam cia reikia eit del keliu val. Lese, lese smegenis, kad leisciau namie pabut vos ne iki mokyklos vartu. Viltis mirsta paskutine, matyt  :D 

Heida, tai kaip pasipuosei, kai reikejo tautinio kostiumo?

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti