A, tai cia pas tave jau courier draudimas eina, ane? Ar labai brangiai moki?
QUOTE(Limcamca @ 2017 04 18, 10:33)
<p>A, tai cia pas tave jau courier draudimas eina, ane? Ar labai brangiai moki?</p>
Nezinau dar kiek mokesiu,bet kazkoki ismete buvo,tai 3000£..DAugoka...Ieskosim siandien gal ko pigiau...Bet jei nerasim,tai vistiek reiks draustis ..O ka daryt,nevazinesi taip..
Pabandyk pas situos: www.1stchoiceinsurance.co.uk
ir Mercury insurance brokers: 01992 566973 arba parasyk jai ShaanR@mercury-insurance.co.uk
Giega, tai ar radai ka pigiau? MB uz taksavimo draudima maziau moka. O cia tokia kaina uz kurjerio
3000 tai cia gal su visais public liability+goods in transit draudimais?
Laba
Sveikos
Limcamca, MB skrenda i LT birzelio pirma savaite. Paimtu vaikus
Kaip man siandien salta
Limcamca, MB skrenda i LT birzelio pirma savaite. Paimtu vaikus
Kaip man siandien salta
Labukas
Is tikro tai tikrai,tik pazymi,kad deliveriai ir kaina soka.. Vieniems skambinom,sakem kad kitom reikmem ir tik retkarciais,galbut butu deliveriai,tai is vis atmete-atseit deliveriai turi laiko limita,lekia,sudaro avarines situacijas... Siandien kaip ir per mane kita masina dar kitai( o gal sau) nudauze veidrodeli,stiklai tik paziro.. O per mane,nes as gal placiau stovejau sukt i desine,tas i tarpa pralyst norejo ir taip gavos...
Nava,o man kaip tik karsta
Is tikro tai tikrai,tik pazymi,kad deliveriai ir kaina soka.. Vieniems skambinom,sakem kad kitom reikmem ir tik retkarciais,galbut butu deliveriai,tai is vis atmete-atseit deliveriai turi laiko limita,lekia,sudaro avarines situacijas... Siandien kaip ir per mane kita masina dar kitai( o gal sau) nudauze veidrodeli,stiklai tik paziro.. O per mane,nes as gal placiau stovejau sukt i desine,tas i tarpa pralyst norejo ir taip gavos...
Nava,o man kaip tik karsta
Nova, aciu, bet birzeli dar vaikams mokslai!
GIEGA, o tu per tuos compare puslapius ieskai?
Panos, bukinu kitam savaitgaliui staliuka Zizzi Kas dalyvautu
Pas mane bus mama ir sese sveciuose, tai turesiu praleist.
QUOTE(*nova* @ 2017 04 19, 13:28)
Panos, bukinu kitam savaitgaliui staliuka Zizzi Kas dalyvautu
Blyn,ir as kazkokiu reikalu turiu,nepamenu dabar..Bet kazkur turim vaziuot..
Limcamca,per visur ziuri.. Ir tiesiai,ir per compare puslapius,ir i tavo tuos skambino,dar neatskambino,ir mb turi kazko brokeri,ir darbe klausiau...
Dar situos pabandyk: www.coversure-bromsgrove.co.uk
mes per juos pirmais metais buvom apsidraude, visai neblogai.