Su Velykom, mielos drauges. Limcamca, labai smagios jusu Velykos, super.
Oh kaip graziai. Kaip dazet?
Cia po 4 panos nudaze, mazoji tiesiog su flamasteriu, o tie ryskus didziosios su akriliniais dazais daryti. Pusryciams viriau ryte kad butu silti, tai tie paprastuciai, su svogunu lukstais dazuose virti, iskart suvalgem.
Heida, jeigu nebuve eikit i skygarden.
Dabar kaip tik paleido bilietus (nemokami) geguzes 1-ai dienai.
LAbukas
O va ir mano kiausai
https://scontent-lht...amp;oe=59508D51
Tie tamsus,tai per nakti vyne(kagore) mirkyti,gavos tokie blizgantys
O reikia man eit ziuret i ta sky gardena..Draugai atvarys,visai noretusi nueit
O va ir mano kiausai
https://scontent-lht...amp;oe=59508D51
Tie tamsus,tai per nakti vyne(kagore) mirkyti,gavos tokie blizgantys
O reikia man eit ziuret i ta sky gardena..Draugai atvarys,visai noretusi nueit
Labai grazus kiausiniai!
NA ka,laistom mano pirkini
Nupirko man nauja masina-ford Transit-didesne ISbandziau jau ir as-aukstai sedet faina,plotis nieko,bet va ilgio tai nelabai jauciu Pradzioj letai vazinesiu
Nupirko man nauja masina-ford Transit-didesne ISbandziau jau ir as-aukstai sedet faina,plotis nieko,bet va ilgio tai nelabai jauciu Pradzioj letai vazinesiu
Ooo tai cia rimtas pirkinys. Sveikinu! Van'as ar pusvanis?
QUOTE(Limcamca @ 2017 04 17, 18:45)
<p>Ooo tai cia rimtas pirkinys. Sveikinu! Van'as ar pusvanis?</p>
Vanas jau skaitos,bet tas nepasukstintas,nepailgintas.. Man darbui reikia,i savo nesusitalpinu tiek kiek noreciau...
Oho, tai nemazai vezioji.
Zinau toki, musu pats pirmas toks buvo.
Tai ryt pirma diena darbe su tokia auto?
Sveikutes
Su praejusiom sventem visas
Giega, su nauju pirkiniu ka darysi su savo masina? Parduosi gal
Su praejusiom sventem visas
Giega, su nauju pirkiniu ka darysi su savo masina? Parduosi gal
Labukas
Siandien man dar laisva-cia a la pirmadienis Bet jei but reikeje,vistiek nebuciau vaziavus,nes draudimo neturiu.. Vakar niekas nedirbo,vos intike radom kazkoki draudima,kad bent iki namu parvaziuot...
Savo sena pardavinesiu.. Kam mums 3 masinos.. Jei kur reiks palekt,as galiu ir sb masina pasiimt
Siandien man dar laisva-cia a la pirmadienis Bet jei but reikeje,vistiek nebuciau vaziavus,nes draudimo neturiu.. Vakar niekas nedirbo,vos intike radom kazkoki draudima,kad bent iki namu parvaziuot...
Savo sena pardavinesiu.. Kam mums 3 masinos.. Jei kur reiks palekt,as galiu ir sb masina pasiimt